Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 21.9.2006 13:46:56
|
|
|
|
til
|
No moj Tilen bo konec meseca star 10 mesecev in sem tudi jaz že razmišljala kaj in kako! V neki knjigi sem prebrala da če spalne vreče nismo uporabljale do sedaj da ni dobro da jo začnemo uvajati zdaj. Mislem da bomo morale ponoči bolj pogosto vstajati in naše lumpe pač pokrivati če se bodo odkrili. Pa saj se bodo s časoma umirili in bodo pokriti.
|
|
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 21.9.2006 13:59:54
|
|
|
|
nana 27
|
Pri nas je na vrečo navajen in jo ima že od tretjega meseca dalje.Naš enajstmesečnik v spalni vreči vstaja in se plazi po stanovanju kakor Maggy iz risanke The Simpsons. Mogoče pa vreča ni dovolj mehka.
|
|
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 21.9.2006 14:05:44
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Tia je spala v spalni vreči od 4 meseca pa tam do enega leta. Vmes smo jo ukinili, ker je bilo poletje. Sedaj pa zopet spi v njej, stara je 16 mesecev. Ni blo problemov nikol z spanjem v njej. Meni je fino da spi v vreči, ker spi celo noč in tako vem, da je ne zebe.
|
|
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 21.9.2006 14:16:25
|
|
|
|
k1
|
tudi z moje strani - sami plusi za spalno vrečo
|
|
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 21.9.2006 14:19:56
|
|
|
|
til
|
Hvala lepa za te odgovore potem bomo pa mi tudi poizkusili spalno vrečo mogoče se bo pa obneslo. Nam vsaj ponoči ne bo treba skrbeti za naše malčke. Upam da bo hotel biti v njej.
|
|
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 21.9.2006 14:50:50
|
|
|
|
F*S*M
|
je pa tudi varianta da ga pokrivaš z velikm kovtrom, ga fajn zatlačiš okoli poteljice pa naj bi zdržalo, pa bolj težek naj bo ga bo težje odrinil, če ne gre z spalno vrečo
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 21.9.2006 14:53:30
|
|
|
|
til
|
Ja tudi to je ena od variant. Ampak naš vedno najde pot izpod koutra. Ponavadi zleze čist na vrh posteljice in ko ne gre več naprej se zbudi in malo pojamra dokler ga kdo ne prestavi na pravo mesto.
|
|
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 21.9.2006 14:53:33
|
|
|
|
nana 27
|
Lana, naš se obrača po celi postelji. Dam ga spat na hrbet, pridem čez pet minut - glava na drugem koncu, noge visijo skozi stranice posteljice in to dela celo noč. Prej, ko ni bil tako mobilen, bi bil kovterček v redu, zdaj ga je pa povsod dosti
|
|
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 21.9.2006 14:57:51
|
|
|
|
Lunca1
|
Pri nas jo tudi uporabljamo. Definitivno ne gre brez nje, ker se celo noč premika in je več na kovtru, kot pod njim. Poleti imamo pa tanjšo vrečo.
|
|
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 21.9.2006 18:23:22
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz mam starega malčka 2,5 meseca pa ga imam tud ponoči v spalni vreči. Mi je babi seštrikala eno malo, za zimo pa sem kupila malo večjo in on prav lepo spi. Mora pa bit spodaj bolj dolga in široka da lahko brca drugač je čist nesrečen in jokca.
|
|
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 21.9.2006 18:36:55
|
|
|
|
sato
|
Moja prva je imela spalno vrečo na "pritiskače"- je samo stegnila roke in noge, pa se ji je odprla in je veselo zlezla ven. Mali pa ima eno na zadrgo, pa nič ne protestira- pravzaprav je navajen na tak način iti spat. V vrečo, pa dudo, pa lubčka in lahko noč. Kaj pa, če bi ga dala v vrečo, ko zaspi? Si potem vso noč mirna, da je na toplem.
|
|
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 21.9.2006 18:40:52
|
|
|
|
SašaR
|
Mi jo tudi uporabljamo že od 1.meseca dalje in je super. Ne vem pa kako boš ti malega razgrajača prepričala spati v spalni vreči pri 11. mesecih? Pri nas dela neumnosti (7M) kljub vreči, sam danes smo prespali drugje pa je nismo imeli s sabo je bila pa kar kriza. Skoz se je nekaj zbujala, ker se je zbudila odkrita,...
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 21.9.2006 20:41:06
|
|
|
|
lelaval
|
Mi jo tudi nekje od 4. meseca uporabljamo. Poleti je nismo, sedaj pa zopet pride prav. Brez vreče pa ni nič pokrita, ker plazi po celi posteljici.
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 21.9.2006 21:48:12
|
|
|
|
Pikica76
|
Naš bo star 11 mesecev in jo sedaj občasno uporabimo. Imamo pa veliko za 2 leti in je kar velika, tako da čist komot vstane ob posteljici (sem jaz tudi mislila da ne bo šlo). Sem pa jaz bolj mirna ko jo ima gor. Naš problem je da se v njej včasih ful poti.
|
|
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 22.9.2006 22:29:44
|
|
|
|
Dashenka
|
Moja 20m hčerka spi v spalnih vrečah od 1m dalje. Poleti v poletnih, pozimi v zimskih. Spalna vreča je ni nikoli ovirala pri kobacanju, plazenju, niti hoji.
|
|
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 22.9.2006 22:33:04
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi mi uporabljamo spalno vrečo in to v naše zadovoljstvo. Ta večji jo je imel nekje do 2.5 let, ta mali je star 21 mes, pa jo še vedno uporablja(razen poleti). Je pa res, da ima naš vrečo, ki je ca 20 cm daljša od njega in je temu primerno tudi širša in mu ne daje občutka utesnjenosti. Celo hodi v njej, če je potrebno
|
|
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 23.9.2006 20:40:12
|
|
|
|
žanai
|
Ojla! Naša spalne vreče ni marala, ko je bila stara okrog pol leta... na srečo je bilo potem poletje in je nisem rabila pokrivati. Zdaj je stara 11 mesecev. Prejšnji mesec sem ji še enkrat dala spalno vrečo, ker je bilo ponoči že bolj hladno in je bilo ok. Niti malo je ni motila . Pa itak se je že prej obračala v posteljici na vse strani, v spalni vreči počne isto brez ovir. Ponavadi se prevali na trebušček in potem zleze z glavo čisto do ograje ali pa v kot postelje. Nato pokrči kolena in tako kleče spi. Ji že paše, drugače se bi kako drugače naštimala. V glavnem, nekaj dni vztrajaj... sigurno se bo slej ko prej navadil na spalno vrečo. Meni se ne bi dalo ponoči vstajat in ga pokrivat. Pozdravček!
|
|
|
|
RE: spalna vreča, da ali ne??? 23.9.2006 20:47:13
|
|
|
|
ZARA
|
Men je definitivno spalna vreča med "top" izumi človeštva. Zakon. Zara (28 mes) zdej guli že tretjo, ampak mam občutek, da jo bo kmal prerasla. Skratka - ja! lp
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.