|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SPOROČILO BLAŽKOVI DRUŽINICI IZ CE
21.9.2006 9:03:50   
cmokec
Kot že vrabčki čivkajo, je naslednja dostava pomoči za Blažkovo družino 23.9. A tu se ne gre o materialni pomoči. 

Dajte punce, napišite, kaj družinici sporočate, kaj jim želite povedati. Nimajo računalnika, zato bom ob predaji paketov očku dala tudi print te teme. Naj ve, koliko nas je, ki jim ni vseeno, ki čutimo in si delimo njihovo bolečino.

Dragi očka.
Najprej ti izrekam globoko sožalje ob smrti Barbare. Življenje se je s tvojo družinico res nesramno poigralo. Nadomestila ni, ni utehe. Je pa ostal sad vajine ljubezni, vajinega smeha, vajine družinice. Sara in Rok, pa novo življenje. Mali Blaž, tista lučka, ki je zasvetila, ko se je nad vas zvalila tema.
Vzemi si čas za žalovanje, a obenem stoj svojim otrokom obstrani. Nasveta nimam, še besed ne poznam, da bi ti lahko kaj napisala. Z odhodom Barbare ni prišla samo žalost in praznina. Prišla je še večja odgovornost, strah pred neznanim, pred prihajajočim. Uspelo ti bo, ker ti mora. Nisi sam, Barbara vas bo pazila, čuvala vaše korake, se jokala in smejala z vami. Pa mi smo tukaj. Če boš ali boste karkoli potrebovali, pokliči nas na eno od tel. številk, ki jih imaš. Veseli bomo, če se boš obrnil na nas.

Srečno, Barbara

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SPOROČILO BLAŽKOVI DRUŽINICI IZ CE
21.9.2006 9:17:40   
Anonimen
Pridružujem se Cmokec in se istočasno iskreno opravičujem za pozno uro naše dostave. Kljub vsemu upam, da naš trud nekaj pomeni in da Vam bodo vse podarjene stvari prišle prav. Če boste še kdaj kaj potrebovali, se lahko brez slabe vesti kadarkoli obrnete name ali na RR in obljubljam Vam, da bom storila vse, kar je v moji moči, da boste dobili, kar boste potrebovali. Kljub neskončno žalostnemu dogodku upam, da boste vzdržali in obdržali Barbaro v najlepšem spominu, saj si je to definitivno zaslužila. Želim Vam vse tisto, kar si želite sami, predvsem pa zdravja, sreče in vsesplošne blaginje. Naj Vam bo v življenju na vseh področjih postlano z rožicami in naj Vam sije sonce 24 ur na dan.
                                                                     Kerensa (Darja Kos)

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2006 11:29:35   
DeVilla
Želim vam, da bi vaši otroci zrasli v poštene ljudi in da vam bodo vračali ljubezen tako, kot jim jo vi sedaj dajete.. Ne morem vam reči, da razumem kar zdajle prestajate in moji problemi se zdijo tako brezvezni v primerjavi z vašimi.. Vašim malčkom lahko povem, da ste najboljši očka, kar jih imajo in verjamem, da jih njihova mamica čuva kjer koli že so..

Želim vam veliko sreče in medsebojne ljubezni in razumenjavanja!!

lp, DeVilla z družino user posted image  

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2006 13:15:39   
petraz
sem ena tistih, ki vem za to zgodbo, saj se doma v isti občini, pa vam moram povedati, da me je to zelo, zelo prizadelo. Izvedela sem pa preko moje prijateljice, ki je bila celo njena sošolka v OŠ. moram povedati, da nama ej obema bilo zelo hudo, čeprav je jaz ne pozanam, saj sem se v ta okoliš preselila šele nekaj časa nazaj. Obe sva jokali in se božaloi po najinih trebuščkih, saj tdui v nama raste že drugič novo živlenje. Vam povem, da si niti ne predstavljam kako je to... ostati sam z otroki, jim biti v pomoč in v podporo, pa skrbeti az tako malo bitece, ko ti je že tako ali tako zelo, zelo hudo.
Družinici, prdvsem ap očku bi želela sporočiti, da naj bo močan, saj ga otroci zelo, zelo potrebujejo in seveda naj mu dajo novo upanje za boljši jutri. Vem, da nihče in nič ne more nadomestiti živlenja ljubljne osebe, pa vendar skušaj biti močan... skušaj na živlenje gledati pozitivno... Mamica (Barbara) pa vas občuduje in pazi na vsa, kjerkoli je že. Vedi, da smo mi tudkaj, ki ti lahko pomagamo, pa čeprav samo z dobrimi in lepimi besedami... pa vendar, tudi lepe besede pomagajo celiti rane. 

Želim vam čimveč lepih trenutkov v tako grenkem živlenju, ki vas bo samo opogumilo, da boste zmogli živeti naprej.... 

Z vami v mislih.....user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2006 7:46:25   
breda
Kaj se je pa zgodilo?

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2006 15:13:13   
cmokec
Breda, več si preberi na Dobrodelnosti.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu breda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2006 21:49:13   
Teja N
Dragi očka!

Sedim v temi in gledam  mojega malčka, kako spi.

In razmišljam o tem, kaj vse še čaka v življenju njega in njegovega bratca. Razmišljam o tem, kako bosta rasla, se igrala, šla v šolo, uživala življenje. Razmišljam, kako bosta imela nešteto drobnih težav, ki se jima bodo zdele ogromne, a vendar premagljive s pomočjo staršev. Razmišljam, kako se bosta morda poročila in imela svoje otroke. In razmišljam o tem, kako srečna sem lahko, da mi je dano spremljati ju na tej poti. In upam, da se bosta vedno, vedno obrnila name in očija, kadarkoli naju bosta potrebovala. Svojega moža neizmerno ljubim in srečna sem, da smo družina. Srečna sem, da držimo skupaj in nam je lažje v težkih trenutkih.

Ne predstavljam si, kako se počutiš. Ne predstavljam si, kakšno breme je nenadoma padlo na tvoja ramena. Vem le eno - svojim otrokom si od zdaj naprej oče in mati. Misliti moraš na tri mlada bitja, ki potrebujejo svojega očija cel dan, vsak dan, celo življenje. Bodi močan, bodi strpen, bodi opora, ki jo bodo potrebovali.

Spoznala sem te in vem, da boš zmogel. Vem tudi, da ti bo včasih zelo težko. In takrat se obrni na svoje prijatelje in družino, pokliči pa tudi koga od nas in obljubim, pomagali bomo, četudi samo z nasvetom.

Niste sami.

Želim vam vso srečo.

Teja

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2006 22:08:09   
paris
Dragi očka in otroci!

Vem, da se vam je svet podrl na glavo, vem, da ne vidite luči na koncu predora, vem, da je zjutraj hudo vstati, vem, da v vsakem predmetu ali dogodku vidite njo- vašo ženo in mamico, vem ,da vas je strah- vse to vem!
Ampak vem tudi nekaj drugega, da bo spet posijalo sonce, vem, da bo še smeh in sreča, vem da boste z svojo ljubeznijo preživeli vse hudo, verjemite mi - preprosto vem!
Vse dobro na tem svetu vam želim!
Paris

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.9.2006 17:38:00   
Erdbeere
3 tri že premišljujem, kaj naj sploh napišem....vem vsaka beseda je odveč...sploh si ne morem predstavljati, kam ste prišli, kako se boste znašli, vem pa da vam bo uspelo....veliko dobrih ljudi je na svetu, to ste verjetno že ugotovili, pravijo pa, da pravega prijatelja spoznaš v nesreči.

Želim si, da ste videli, kdo so vaši pravi prijatelji in na katere v prihodnosti še lahko računate....

Dragi očka, kljub izgubi ljubljene žene in mamice pa bodi močan za vse tri svoje sončke, verjemi, zelo zelo te bodo potrebovali.

Vso srečo naprej in srečno!

Brigita z družino

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......