Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Za lahko noč, pa bovha na pomoč 20.9.2006 11:12:52
|
|
|
|
Noel
|
Mislim, da gre tako: LAHKO NOČ, PA ENO BOLHO ZA POMOČ, ČE TE PIČ, PA POKLIČ!
|
|
|
|
RE: Za lahko noč, pa bovha na pomoč 20.9.2006 11:41:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Lahko noč, pa eno bovho za pomoč, če te pa pič, pa mene poklič!
|
|
|
|
RE: Za lahko noč, pa bovha na pomoč 20.9.2006 16:23:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč pa eno bolho na pomoč, pa enga grila da ti rit zašpila, pa enga slona, da ti.... (tu ne vem več kaj je že).
|
|
|
|
RE: Za lahko noč, pa bovha na pomoč 20.9.2006 17:19:13
|
|
|
|
san
|
ko sem bila jaz majhna so bile vmes še bele miši, da te bodo bolje jele , oziroma nekaj podobnega... drugač pa jaz mojim povem tako kot je napisala ninaš lp s
|
|
|
|
RE: Za lahko noč, pa bovha na pomoč 20.9.2006 18:15:52
|
|
|
|
ALINA55
|
Pri nas pa gre takole; Lahko noč, pa eno bolho na pomoč, če te piči, pa mene pokliči. Pa enga grila, da ti pod posteljo špila, pa enga pajka, da te zjutraj iz postelje zbajka.
|
|
|
|
RE: Za lahko noč, pa bovha na pomoč 20.9.2006 21:26:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
No bomo pa tudi pri nas sedaj "podaljšali verzijo" Samo dajte mi povedat Pa enga grila kaj je to "gril", me bo otrok sigurno vprašal - pa še jaz ne vem
|
|
|
|
RE: Za lahko noč, pa bovha na pomoč 21.9.2006 21:40:15
|
|
|
|
ALINA55
|
Gril ali grilček je ptiček, ki nežno žvrgoli. Je pa rumenkast s temnimi črtami. Vidiš ga lahko v parkih. Sposodi si kakšno knjigo, kjer je njegova slika in ga skušajta z otročkom poiskati. Pa veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Za lahko noč, pa bovha na pomoč 21.9.2006 22:57:41
|
|
|
|
mickenaa
|
Kokr jst vem je " Lahko noč, pa eno bolho za pomoč, pa enga komarja za gospodarja - če te pa pič, pa mene poklič"
|
|
|
|
RE: Za lahko noč, pa bovha na pomoč 29.9.2006 9:41:20
|
|
|
|
Limona
|
Pri nas pa je takšna verzija : Lahko noč pa eno bolho na pomoč in enega krta, ki ti celo noč po riti vrta Če pa bom to rekla moji mali za lahko noč pa se še nisem odločila
|
|
RE: Za lahko noč, pa bovha na pomoč 29.9.2006 11:02:28
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALINA55 Gril ali grilček je ptiček, ki nežno žvrgoli. Čaki a ni gril čriček, murenček. NO vsaj pri nas je tako sej ptiček ne more pod posteljo špilat, no mal čudno se men zdi, tako da po moje v tej pesmici pomeni gril črička oz. murenčka.
< Sporočilo je popravil puncica -- 29.9.2006 11:06:47 >
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?