|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rast zobkov
20.9.2006 10:09:53   
ancha
Moj mali ima dva zobka spodaj. Kakšnih 10 dni nazaj ga je ful matralo še zgoraj, ponoči se je zbujal, vse je grizel,.. Sem gledala, tipala, pa nič. Potem pa včeraj presenečenje. Opazim dva zobka, ampak pazi - dvojkice. O enkicah pa nič sledu. Saj ni čudno da jih nisem opazila. Jaz kot zaskrbljena mami (pretirano) takoj pokličem pediatrinjo, pa me sestra takoj pomiri, da to sicer ni običajno, se pa dogaja. Da imam malega vampirčka. In da brez skrbi, da bodo tudi enke še zrasle, da so še vsakemu. Zdaj mi je to prav smešno.
Kako pa kaj vašim rastejo zobki (oz. kako so rasli)? A ima še katera vampirčka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rast zobkov
20.9.2006 10:13:51   
eva1
Ja pri našem je bilo podobno-najprej so prišle spodnje enkice(pri 4-5 mesecu),potem zgornje dvojkice, nato spodnje dvojkice in šele potem zgornje enkice(teh 6 zobkov je zraslo nekje v 14 dneh pri 8 mesecih), tako da ni bilo opaziti razlike! Potem so bile vzunaj vse štirice(tudi vse naenkrat v cca. 1 tednu pri 14 mesecih), sedaj pa so zunaj še zgornje trojkice(18 m)...ostalo pa še čakamo!

(odgovor članu ancha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2006 13:53:08   
lelaval
Moji najmlajši so isto izrastli zobki. Najprej spodnje enkice, potem pa zgornje dvojkice. Je bila prav smešna. user posted image user posted image  Pa nič ne skrbi, enkice bodo najkasneje v 14 dneh zunaj. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu ancha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2006 19:45:01   
BlankaT
Pri našem sinu so pa tako lepo šli zobki ven, že skoraj čisto šolsko user posted image . Najprej spodaj 1. pa zgoraj 1., potem spodaj 2. pa zgoraj 2. itd. S tem, da za noben zobek nisem vedela, da ga bo dobil, so vsi šli brez problema ven user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri hčerki, ki je sedaj stara 9 mesecev pa so do sedaj prišli 3 zobke ven. Najprej spodnji 1. in nato spodaj leva 2., in vsi s problemi.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

bonbon
dojenček223

koliko sladkarij lahko pojejo vaši otroki?

zelo veliko (9%)

srednje (29%)

malo (46%)

ob praznikih (4%)

nikoli (5%)

ne vem (7%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!