|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ločene družine
19.9.2006 21:56:27   
corfu
Koliko vas prihaja iz ločenih družin? Midva z možem sva oba iz ločene družine.

lep preostanek večera
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ločene družine
19.9.2006 21:58:15   
tinica
Jaz sem tudi iz ločene družine in mi ni nikoli nič manjkalo.

Lp, Tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2006 21:59:50   
Gina
Moj je živel samo z mamo, starša nikoli nista sploh živela skupaj. Moja dva sta se ločila, ko sem jaz že odrasla. A to šteje za ločeno družino, pojma nimam, najbrž že, ker ločitev se začne v resnici prej ko pri uradni ločitvi, al kakouser posted image  

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 22:00:10   
corfu
manjkalo hm... v mojem primeru, bi bilo boljše, da bi se že prej ločila.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2006 22:01:11   
corfu
Ja, Gina menim, da se ločitev začne mnogo prejuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2006 22:02:56   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

manjkalo hm... v mojem primeru, bi bilo boljše, da bi se že prej ločila.

Hmmm, pri nas enako...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2006 22:05:48   
corfu
Punce pa imate stike z obema strašema, ali so ostale kake zamere?

Jaz pod mami zaenkrat še živimuser posted image , z očetom nimam stikov, ker jih ne želim...pa tudi svojega vnuka še ni in ne bo videl...dolga zgodba.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2006 22:12:06   
Anonimen
Oba sva iz ločenih družin. Jaz imam stike z obema staršema - z mamo več, kot z očetom.
Zamere so bile. Sedaj se jih skušam otresti, saj mislim, da z zamerami škodim samo sebi.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2006 22:20:36   
corfu
Žabonka, se strinjam s tabo, kar se tiče tega, da zgolj škoduješ sam sebi. Jaz v mislim skušam pozabiti vse dogodke in mu odpustiti, menim pa da še nisem toliko psihično dorasla, da mu stvari povem v obraz, vprašanje, če sploh kdaj bom, zaenkrat še nimam želje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2006 22:58:23   
Naty_ka
Moja dva sta tudi ločena. Odkar pomnim, sta govorila, da se bosta takoj ločila, ko jaz zrastem. Žal sta res tako dolgo čakala. Žal. Bolje bi bilo, če bi se ločila prej. Stike imam z obema.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.9.2006 0:11:01   
Anonimen
Jaz ne (mojadva sta srečno poročena že skoraj 26 let), on ja - pri mami živi, z očetom skoraj nima stikov (sta se ločila, ko je imel 6m), razen, če je kaj službenega in podobno.

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.9.2006 5:53:42   
Anonimen
Moja dva sta se ločila pri mojih 26-ih. Zamere niso, je pa nastal prepad med nami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.9.2006 7:00:03   
CatJa
Naša dva sta se ločila pri mojih 15-ih letih. Z bratom sva kar dobro prenesla, medtem ko je najbolj trpela najina, takrat 6-letna sestra, ki je bila precej navezana na očeta.
Imamo pa vsi dobre odnose s staršema.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.9.2006 8:11:06   
tanikaa
Moja dva nista ločena. Sta pa starša od mojega lubija. Moj lubi in njegov brat sta zelo težko prenesla ločitev, čeprav sta bila že odrasla. Z mamo/taščo  imamo super odnose in veliko stikov. Oče/tast  pa nič ne kliče niti ne pride na obisk. Ampak hodi pa na obiske k drugemu sinu oz. snahi. Zakajuser posted image  Zato ker ima ta drugi sin svojega otroka, moj pa se je odločil, da skupnih otrok ne bova imela, ker smatra mojega sina iz prvega zakona za svojega.  To pa je starševska ljubezen, a neuser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.9.2006 8:17:00   
mojamura
jaz sicer nimam ločenih staršev....ima pa žena mojega brata. njena dva sta se ločila po 30 letih zakona....ni bilo lušno....še zdaj ko je ene 3 leta že od tega čuti nelagodje, ker je bila ločitev vse prej kot mirna (pa ne mislim na sodišče in obravnave, ampak na zakulisje)
pa tudi sama sem ločena, moj sin je bil takrat star 2 leti in pol. sem mislila ta tak mali otrok še v bistvu ne ve zakaj se gre....no o tem sem se motila

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.9.2006 8:29:03   
Anonimen
Midva se z ideologijo porok ne strinjava.. zato se zeliva locit.. ampak nikoli ni tega cajta.. ali kar koli ze.. Treba iti na obcino.. ali nekam.. niti ne vem tocno kam.. pa postopek in vse to.. in se nama kar nekako ne da.. ampak za vsakic, ko se pogovarjava o tem, se strinjava da bi se bilo veliko bolje biroktasko locit..
Sicer navidezno se ne bi nic spremenilo.. ampak nekako je locitev skoraj pogoja, da imas lahko bolj uspesno vezo..

Sej ni treba razumet.. user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.9.2006 8:51:05   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Midva se z ideologijo porok ne strinjava.. zato se zeliva locit.. ampak nikoli ni tega cajta.. ali kar koli ze.. Treba iti na obcino.. ali nekam.. niti ne vem tocno kam.. pa postopek in vse to.. in se nama kar nekako ne da.. ampak za vsakic, ko se pogovarjava o tem, se strinjava da bi se bilo veliko bolje biroktasko locit..
Sicer navidezno se ne bi nic spremenilo.. ampak nekako je locitev skoraj pogoja, da imas lahko bolj uspesno vezo..

Sej ni treba razumet.. user posted image user posted image

Ja, prav imaš, da se ne bi nič spremenilo. Eni potrebujejo kot nek dokaz pripadnosti dokument, da so poročeni, drugi svojo pripadnost dokazujejo ravno s tem, da niso uradno poročeni.
Oboji se ukvarjajo z nekim papirnim statusom. To je tako, kot s tistimi, ki so prepričani v neko religijo in tistimi, ki so prepričani neverniki. Če so ti čevlji prav, še pomisliš ne nanje. In če ti je nekdo všeč, ti je vseeno, če si poročen z njim ali ne, želiš biti le v njegovi bližini. 

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.9.2006 8:54:52   
Anonimen
Sita.. zdej mi malo vracas a ne? Sej je prav tko...user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
20.9.2006 9:10:09   
Sita
Ne vračam. Tako pač jaz mislim. Če si pa kaj iz tega naučil, je pa to samo gratis. user posted image

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.9.2006 9:34:56   
soncece24
Moja dva sta se ločila, ko sem bila stara 13 let. Tudi jaz mislim, da bi se morala že veliko prej. Po ločitvi je oče za naju z bratom imel veliko več časa, prej sva bila nekako samoumevna za njega, potem pa se je začel ukvarjati z nama 100 na uro. Naju vozil okoli, bil vse na tekočem, vedno na razpolago... prej pa skoraj ni vedel v kateri razred hodiva. Pa tudi mama se je ful spremenila, postala bolj odprta, ni bila več zamorjena, vglavnem obrat za 180 stopinj pri obeh in to na boljše.
Jaz imam od začetka z obema zelo tesen odnos, pri velikih odločitvah sta tudi po ločitvi vedno skupaj potegnila, tak da z bratom nisva imela neke možnosti "izigravanja" enega od staršev. Pri nas se je res videlo, da ne en ne drug nista bila nič "kriva" za ločitev, ampak enostavno nista bila za skupaj in sta to na srečo dovolj hitro ugotovila, da sta zdaj oba zelo srečna z novimi partnerji in posledično sva srečna tudi midva z bratom.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.9.2006 19:34:49   
Anonimen
Ne bom komentirala so mi pa nekateri odgovori oz. mnenja od določenih stvareh na forumu sedaj mnogo bolj jasni. 

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
20.9.2006 20:08:04   
corfu
Prosim?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.9.2006 21:04:28   
Gina
Corfu, po moje je tisto na tjazyja letelo, vsaj glede na to, da je večkrat kamen spotike nekaterih. Če pa ni, bo pa že povedal gospod anonimni, kdo naj bi se sekiral zato, a ne.user posted image

Jaz sem seveda imela stike z obema. zdaj je mami žal pokojna, tako da jo lahko obiskujem samo kje v astralu.user posted image  Zakaj bi kdo komu zameril, ker se ne ujame z drugim? Ne štekam te filozofije sploh. Pri nas sta se neujemala ali nestrinjala v čem že prej, ker sta imela tako različne interese. Med ločitvijo pa ni bilo kakih kreganj, pa itak sta imela otroke enako mnogo rada kot prej in odnos je bil morda celo boljši, ker ni bilo več zamere z moje strani, da ima oče ljubico + doma mojo mamo za kuhinjsko gospodinjsko pomočnico - takrat se je pač nehal norca delat iz moje mame, zakaj bi se potem kdo jezil, če je nehal?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?