|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenehanje hranjenja po steklenički
19.9.2006 19:26:37   
jazz
Oj, zanima me kdaj ste prenehale svojim otročkom dajat flaško....recimo zjutraj in zvečer. Naš Matic je star 21 mesecev in jo še poje zvečer... (čokolino).

Lep pozdrav! K
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prenehanje hranjenja po steklenički
19.9.2006 19:31:15   
tananejka
Dvojčicama sem flaško dala zjutraj in zvečer do skoraj 2. leta. Tudi sok in vodo sta kasneje pili iz kozarčka, s flaško sta prenehali brez problema v enem dnevu.

Tretja punca pa pri 6. mesecih še ne zna pit iz njeuser posted image

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2006 19:48:41   
Marogica
Ta starejšemu sem (po pomoti) kar pozabila dajati stekleničko-je prešel oz joške kar na mlečne kašice, ki jih je pa jedel z žličko.
Ta manjši pa mi je nkeje okrog 9 meseca "nakazal", da želi jesti mlečne obroke tudi z žličko. In to tako, da iz stekleničke enostavno ni hotel jesti. Ko pa sem dala kašico v krožnik, pa jo je pojedel.

Mogoče bi bilo dobro, da ga posadiš za mizo in mu daš večerni obrok pač z žličko. PA boš videla njegovo reakcijo...

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 20:49:19   
Anonimen
Pri nas pri 4 letih. Ko smo šli na morje, sem mu razložila, da se mi pa res ne da skozi tiste njegove flaše prati. In je razumel.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2006 7:59:33   
Urška//
Pri enem letu, se je cel teden drla kouser posted image , ko je vidla flaško, najprej sploh nisem vedla zakaj se dere, potem sma pa šle zjutraj in zvečer tudi na žlico pa je blo konec dretja, zdaj pa spet ne je user posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?