|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test, prvi jutranji urin
19.9.2006 11:11:58   
Anonimen
Čao!

Zanima me, kaj se lahko sploh smatra pod prvi jutranji urin. Npr. pri meni je tako, da hodim vso noč na wc, po dva krat ponavadi. Grem kakih treh zjutraj, pol pa spet kakih šestih, pa pol spet ob osmih...v glavnem ne vem kateri urin bi npr.uporabila, da bi veljal za prvega jutranjega, če bi npr. morala naredit test nosečnosti. Ni pa sploh variante, da bi do jutra lahko držala vodo v sebi, ker me že včasih, ko predolgo ne grem na wc, mehur še pol ure po tistem, ko že pridem nazaj, boli še kake pol ure. Mi lahko katera svetuje?

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test, prvi jutranji urin
19.9.2006 11:33:55   
mala zirafa
Svetujem ti da upor. tisti urin, ko greš ponoči prvič na wc.Mislim da je najbolj koncentriran.Sicer pa meni je pri prviuser posted image  zaznal test zvečer.tako da je zelo relativno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2006 11:46:48   
zorica

Pri meni se ta problem pojavlja če si želim meriti BT.Ker celo noč skačem na wc nimam pojma kako si jo lahko sploh izmerim.Zato si je sploh ne.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 11:52:27   
kapica
Bi rekla da tistega prvega zjutraj ob treh ne uporabis. Najboljse je ob sestih ali pa pozneje.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2006 14:40:11   
petraz
Poskusi s tistim prvim jutranjim ob 6h.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2006 14:45:01   
lelaval
Jaz tudi hodim ponoči po parkrat na wc, za nosečnostne teste pa sem uporabila vedno urin, ko sem šla nekje ob 6.00 - 7.00 na wc. Sicer pa ni potreben prvi urin, lahko delaš v kateremkoli času dneva, a jaz sem vseeno raje vzela kar "zgodnjega".

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2006 15:14:05   
Anonimen
Ja, če bi bilo po moje, bi kar zdaj šla delat test, če b ga imela doma, neglede na to, kateri urin bi vzela. Sam, ko M zamuja komaj nekaj dni naj bi pač bil prvi jutranji urin, zato sem postavila to vprašanje. Me kar mine na čase, da bi se uredila pa skočlila v mesto po test, ampak probam na to pozabit pa še počakat par dni. Danes je moj 30. dan ciklusa, M pa še ni. Upajmo, da je ne bo. Punce hvala za odgovor. 

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.