|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torta-kranj
19.9.2006 6:09:45   
BUČKO
Saj vem da ste že pisale kje najti dobro torto za user posted image user posted image 2.rojstni dan pa dajte še enkrat napisat ker res ne najdemuser posted image user posted image In sicer za Kranj in okolico kje dobim najslabšo torto lahko tudi če kakšna gospa dela privat in veste da je dobra

Zelo lepo vas prosim ker se že kar mudi, praznujemo v sobotouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: torta-kranj
19.9.2006 7:35:44   
speli
Torta dobra v Randez vousu, ampak nekoliko draga za to kar nudi. Užitna tudi v vila Čiračara.
mi osebno kupujemo torte za roj. dneve pri eni teti v Dupljah, zelo dobra, pa tudi ne tako strašno draga.
Upam, da sem ti kaj pomagala.
Š.

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2006 7:49:10   
Anonimen
kje dobim najslabšo torto

Jaz ti jo lahko naredim.user posted image

(odgovor članu BUČKO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 8:45:22   
cmokec
Na Kokrici pri Kranju v slaščičarni Lincer. Super je, ker delajo brez rastlinske smetane, pa lahko naročiš pol sadne, pol čokoladne, pa še in še oblik, pa dobre so. Prevzameš lahko tudi v nedeljah. Nekaj oblik lahko vidiš tudfi na spletu.

http://www.lincer.si/index.htm

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2006 8:50:10   
Anonimen
Tukajle je debata od zadnjič:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1080304&mpage=1&key=torte&#1081463

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2006 10:15:28   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

kje dobim najslabšo torto

Jaz ti jo lahko naredim.user posted image

Sem hotela tole napisat user posted image

Meni ima tudi Kolaček dobre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2006 10:22:12   
Anonimen
Jaz v Rendez vous ne grem več, ker so pasje dragi in še držijo se tako, kot da bi zastonj dobila tisto torto od njih. Ker naš ati copati drug teden praznuje 30 let, mi je sodelavka priporočila Kraljevi mignon - so tudi dragi, ampak njihove torte poznam, so po okusu božanske, pa še pri obliki vem, da sčarajo glih karkoli se spomniš.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2006 13:13:22   
Pajaca
Ker tud pri meni lahko dobiš eno izredno slabo torto ti predlagam da greš v Cukrarno ali Čiro Čaro (pašejo skup, tko da je vseen kam greš). Men so tam def najboljše torte kar jih je, pa še cenovno so ugodne...... mnjami .... komaj čakam december da jo spet naročimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?