|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Macji ulov na predprazniku
18.9.2006 18:50:01   
copka
Nas mucko ( 2 leti) hodi v hiso samo jest in zeloo redko kdaj prespi notri, pa se to samo do 3h (njegova urauser posted image ).

Je kastriran in izreden lovec, s povdarkom na izreden. Svoj ulov nam vedno prinese pokazat na predpraznik (je ugotovil, da tam najhitreje opazimo plen) in mi ga pohvalimo in cimprej nesemo ubogo mrtvo zivalico v smeti- ne samo zaradi higijene, ampak tudi zato, ker je potem uzaljen( nekaj casa nic ne prineseuser posted image ). Tako je romalo v smeti ene 30 misi, 15 voluharckov, 5 pticev, 4 slepci in se kar nekaj nedefiniranih ostankov.  

Mene ti nedefinirani ostanki, pocasi zacenjajo motiti. Ko bi vsaj bila cela zival- neeee, on nam zadnje case nosi samo glavo, drobovino, razkosane dele zivalic. Vam povem, da predno opazis na predprazniku te ostanke, si si ze trikrat "ocistil" cevljeuser posted image user posted image user posted image

Ali ima kdo logicno razlago zakaj to dela? Zakaj ne cele zivali, ampak samo ostanke? A nam nosi najboljse dele? Ne razumem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Macji ulov na predprazniku
18.9.2006 20:16:38   
mika
Men je ena prijateljica, ljubiteljica mačk, rekla, da ko mačke prinesejo svoj plen, se s tem ne hvalijo, ampak ga prinesejo družini- se pravi da vaš muc lepo skrbi za vas in vas 'hrani'user posted image .

Naša je tudi privlekla vse domov. me je kar stisnilo ko sem zagledala veliko ptico s prstanom na nogici. Dva vrabčka pa smo uspeli rešitiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2006 22:17:10   
dix
To ni še nič. Mi smo imeli par čudnih mačk ki so nosile vse drugo samo miši ne.

Ena je nosila deževnike in to kar v dnevno sobo. Spet druga, je vsak večer šla po velike metulje (vešče), tiste reeees velike. Nikoli nam ni bilo jasno kje jih je našla. Če smo jo ubili je takoj šla po drugo in jov na novo. Zjutraj je bilo na predpražniku prav veselo, pravi nabor vešč.
In tretju maček, se pa je specializiral na ptice. Veselo je sedel na drevesu in jih čakal, tedensko je vsak 4 ptice ubil.

Še bolj čudna je bila pa mačka, ki smo ji pred nos dali miš (živo seveda) on pa se je prestrašil in zbežal user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 8:40:46   
Anonimen
Še bolj čudna je bila pa mačka, ki smo ji pred nos dali miš (živo seveda) on pa se je prestrašil in zbežal
IZVIRNO SPOROČILO: dix

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dix)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2006 9:34:16   
copka
no, me veseli, da nismo samo mi shiranci v macjih ocehuser posted image user posted image

Pri nas ostali macki niso nikoli nic prinesli. Pac en muc je nekaj ujel, potem pa so si sosedovi in nasi macki kradli plen in ga nosili domovuser posted image

Sej pomoje nas muc, ne prinese vsega domov, ampak se sprasujem, a si vzame cas in ubogo zivalico secira, da nam potem prinese samo drobovinouser posted image

Sicer pa glede tega, zakaj macek prinese svoj plen- meni se zdi najbolj logicno, da nam prinese nekaj za "jest", mami pa je zadnjic v enem dokumentarcu slisala, da macki nosijo domov, da nas (tako kot da bi bili mladicki) poucijo kaj in kako se lovi. Ampak mi ta teorija ni prevec vsec.

Aja, glede glist, ki jih ena macka nosi v dnevno. Nas macek nosi v dezju polze brez hisic- se mu nalimajo na rep, ker je pac bolj dolgodlakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2006 19:32:08   
Slončica
Men  moj Rajko prnese pokazat vse, pol je pa užaljen ko mu ne pustim da bi si spravil pod stopniceuser posted image
Drgač pa nam živalce s tem pokažejo da so pripravljene delit hrano in nas dojemajo kot člane tropa.. 

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2006 11:15:22   
copka
ja, sej ta nas mucko nam vedno pokaze, da nas ima rad.

pa najbolj je smesen ko pride kaksen pes, pa ga ze mi spodimo stran, potem pa (ko je pes ze zelo dalec) on pritece in piha, se najezi- mi pa se mu smejimo in mu pravimo kaj se sedaj delas herojauser posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?