|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost???
18.9.2006 18:46:53   
Anonimen
Pozdravljene.

Že nekaj časa delava s fantom na naraščaju. Moja M zamuja že 10 dni. Test sem naredila pred petimi dnevi in danes, pa je bil obakrat negativen. Do sedaj sem imela vedno redno M oziroma kak dan dva razmika. Bi me moralo skrbeti? Je vseeno kaj upanja na nosečnost?

Hvala in lep pozdrav
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost???
18.9.2006 19:30:33   
nina
Pozdravljena...... tudi jaz sem v isti situaciji. Tudi jaz imam vedno točne M, ampak sedaj mi  zamuja že 8 dan, test pa je bil v soboto negativen.  V drugo pa ga še nisem poskusila naredit, ker me je kar malo strah (bo ali ne bo).
Kaj pa vem kaj se z nama dogaja? user posted image Mogoče pa je še kaj upanja da sva tudi midve eni izmed srečk user posted image . Pa poročaj če bodo kakšnem spremembe!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2006 19:48:14   
zorica

Jaz vama iskreno želim da ste srečne user posted image

(odgovor članu nina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 8:27:37   
ALJA75
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Jaz vama iskreno želim da ste srečne user posted image

Se podpišem pod zorico!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2006 9:07:58   
mala zirafa
Poskusita testirat ponovno s kakšnim drugim testom za razliko od prvega.Nikoli se ne ve.ker tolko zaostanka M pa nekaj pomeni ali pa gre za kakšno horm. motnjo kar pomeni klicat G.

Seveda obema želim da sta user posted image , pa tudi vsem ostalim tu gor, da se razumeuser posted image .

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2006 12:04:53   
taja1
Vse je mozno.
Lahko imata se premalo nosecniskega hormona, lahko pa zamuja zaradi zivckov.

Porocajta kako se bo izteklo. Drzim pesti!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2006 16:17:42   
nina
Punce, hvala za želje, ampak meni v tem mesecu ni bila bila namenjena user posted image , kajti dane se je dopoldan priplazila user posted image , ki je nisem bila nič kaj vesela. Tako da bomo šli ponovno na delo, ko se ta rdeča poslovi!

DIJO...... 

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nosečnost???
20.9.2006 7:12:38   
CALAMITY
Hvala vsem za lepe želje, je danes zjutraj tudi mene, po 12ih dneh zamude, obiskala user posted image  in vzela še zadnje upe za user posted image .

Več sreče prihodnjič, torej.

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu nina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2006 14:32:26   
bodoča
Punci, žal mi je, da vaju je obiskala user posted image , upanje ostaja naprej.
Mene pa še nekaj zanima, sem nova v teh nosečniških stvareh in se, po pravici povedano, nisem nikoli zanimala kdaj imam ovulacijo in plodne dni, ker sem imela vedno KT. Zdaj pa je nimam več in sma z user posted image  kak teden po končani user posted image  sexsala namerno nezaščitena in me zdaj zanima, ali je možno da sem zanosila še pred ovulacijo?
Se opravičujem za malo nerodno vprašanje, ampak za vse je enkrat prvič in novo.   LP

(odgovor članu CALAMITY)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.9.2006 14:39:12   
Anonimen
spermiji lahko preživijo do 5 dni v maternici, če so res zelo dobri. Tako, da če sta nekaj dni pred O seksala, pol še zmeri lahko zanosiš.

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.