|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spalna vreča
18.9.2006 15:55:27   
ancha
Enkrat ali dvakrat se obrne, pa je že odkrit. Zdaj ko noči postajajo malo hladnejše menda ne more spat samo v pižamci. Jaz se pa tudi ne zbudim vsako uro, da bi ga pokrila. Kako je s to spalno vrečo? Sem jih gledala pa se mi zdijo tako velike-dolge. A se lahko z njo sploh obrne? Zelo rad namreč spi na trebuščku, se pa tudi obrača jasno; na en bok, pa na drugega. Pa če že, kako veliko naj kupim (star 1 leto). Če ima kdo kakšne izkušnje... prosim. 
Lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spalna vreča
18.9.2006 16:00:25   
jagoda
V Hm-u imajo luštne - za 4000. Mislim, da so ceneje kot od Odeje Škofja Loka. Kupi najmanj eno št. večjo kot nosi cote. In seveda se lahko obrne.  Adam je v tem žaklu tud po hiši hodiluser posted image

Mene pa zanima, ker je že ravno tema odprta, če je katera videla spalne vreče, ki so večje od 110 cm? Ta je Adamu pretesna in premala, pa bi mu kupila večjo, ampak je nikjer ne najdem...

Upam, da ne zameriš, ker sem postavila vprašanje v okviru tvoje teme...

(odgovor članu ancha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2006 16:14:04   
Bonnie_RR
Moj tamali ima vrečo velikosti 80 (se mi zdi), ampak je malo večja. Star je 7 mesecev in velik 74 cm. Pri nogicah ima pa še precej "lufta", tako da lahko komot brca.user posted image Pa obrača se tud 100/h! Ga vreča sploh ne ovira...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2006 16:41:42   
ajdaN
Meni so daleč najboljše vreče iz HM. So tople in zeloooo mehke. Ni nič prešita kot so ponavadi. Sploh od Odejce in Katja&Alen so mi čisto pretrde. PA Jutranjka je imela tudi mehke.

Pri nas ima nekaj čez 80cm pa ima kar vrečo od 1-3 leta. Pri nogicah ima sicer skoraj 40 cm prostora, ampak ga nič ne moti.

(odgovor članu ancha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2006 16:51:48   
Anonimen
Jaz ti jo podarim,samo zadrgo je treba popraviti

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2006 17:31:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda

Mene pa zanima, ker je že ravno tema odprta, če je katera videla spalne vreče, ki so večje od 110 cm? Ta je Adamu pretesna in premala, pa bi mu kupila večjo, ampak je nikjer ne najdem...

Ja, Jagoda, Odeja jih ima. Res so čpa veliko trše kot od H&M. Ampak če ni druge ...
Take so na reklami:
user posted image

Še stran:
http://www.odeja.si/sl/index.php?sv_path=20,30,46&tid=39&pid=617

Potem imaš še bio varianto. Še tam poglej, tam so pa do 114 cm, se mi zdi.

Jaz bi jo Tiborju nabavila, kar za 12 let. Samo kaj ko ne več, če bo hudiček potem hotel notri biti. Bom vprašala, pa bom videla, kaj bo rekel.

(odgovor članu jagoda)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2006 18:08:45   
lelaval
Meni je večje vreče za starejšadva zašila tašča. V bistvu so iste, kot je Splišni dala gor slikico, le vzorec blaga je drugačen.
Sta splazla iz posteljic in hodila z njimi po hiši in celo po stopnicah (hvalabogu brez nesreče)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2006 18:09:53   
nana 27
Naš skoraj 11- mesečnikima vrečo od H&M 80cm in lahko pohvalim - zelo je mehka in otrok se v njej lahko obrača. Naš v njej preden ga damo spat leze po stanovanju in se v posteljici postavi pokonci. Imamo pa doma še od Odeje in od Katja&Alen poletni vreči pa sta mi zelo trdi. Če boš hodila v Avstrijo imajo 90 cm dolge tople zimske vreče - tudi mehke v C&A. Pred časom pa sme gledala, da obstajajo tudi daljše in mehke - 110 in 130cm. Baje je fino, da so vreče 20 cm daljše od otroka. Dajem povezavo na eno stran - imajo luštne zadeve, ampak so kar drage.
http://www.babykaufhaus.com/Schlafen-|-Relaxen/Schlafsaecke/Winter:::7_70_264.html

< Sporočilo je popravil nalin -- 18.9.2006 22:14:08 >

(odgovor članu ancha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2006 18:17:04   
jagoda
Hvala Splišni. Bom pogledala pri odeji. 150 bi blo super... edino tale "rozika"user posted image barva je bolj za barbike kot za našega škrata. Pa saj imajo verjetno tudi fantovske variante...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.9.2006 19:38:35   
jagoda
Nana 27, na tej strani imajo pa res luštne stvari...user posted image user posted image user posted image  Še nisem nikoli zasledila...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 22:18:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jagoda)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.9.2006 22:27:21   
katja pv
Mi uporabljamo Odejino spalno vrečo z rokavi in je super. Sploh se mi ne zdi trda kot nekatere omenjate in otrok v njej odlično spi. Kupila sem jo, ko je bil star 5 mesecev in to št. 2 (86cm) in se mali brez problema obrača in kotali po postelji ter sprehaja po stanovanju. Ima zelo nemiren spanec in samo odeja pri njemu ne zadošča. Ponoči se popolnoma razkrije in ga mraz sploh ne prebudi.

Katja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.9.2006 8:22:34   
bajko
Tudi jaz razmišljam, da bi kupila to spalno vrečo. Gledala sem jih v H&M, moti me le,da nima rokavčkov, saj ko se otrok odkrije ima tudi rokice odkrite. Jaz bi kupila tako z rokavi. Ve katera kje jih imajo? Ampak ne Odejinih! Ve vaše malčke še pokrijete preko vreče? Jaz sem kupila zgleda odejo čisto brezveze....

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.9.2006 8:34:22   
cuma
Jaz moje user posted image  nikoli nisem pokrivala še z odejo. Ima spalno vrečo od Odejce - zimsko, poletno pa sem enkrat kupila v šparu (je iz frutirja in zeeelllooo dolga 110cm) pa je v njej odlično spala, vstajala, se obračala. Namen imam iti v H&M v Celje in tam kupiti večjo, ker je naša žabica svojo zimsko že prerasla.
V glavnem vreča je super zadevauser posted image in ti jo zelo priporočamuser posted image !
Lp cuma

(odgovor članu bajko)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.9.2006 19:25:14   
Bonnie_RR
cuma, zadnjič sem gledala v H&M in so imeli kar nekaj luštnih spalnih vreč. Sicer nisem gledala velikosti, ampak sem opazila, da so imeli več različnih in zelo mehke. Se splača pogledat!user posted image

bajko, moj ima spalno vrečo brez rokavov in sploh ni problema. Tud, ko je bil manjši in je bil pokrit s kovtrčkov, je imel skoz rokice zunaj. Pa ga sploh ni zeblo...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ime
Beckie

Katero od spodnjih imen vam je najbolj všeč, če vam sploh je? Hvala za glas. Komentarji zaželjeni.

Rebeca (28%)

Erik (33%)

Tom (21%)

Miša (18%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!