Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pregomin...sojino mleko? 18.9.2006 17:57:19
|
|
|
|
trdozimc
|
Ja naš mali ima podobno situacijo z enakimi reakcijami in nato negativnimi testi. Tudi jaz nisem smela nič sojinega, mlečnega, jajčnega, dokler sem dojila, testi negativni, Pregomin mu pa ustreza. Očitno je možno. Mislim, da dokler dobiva Pregomin ni skrbi, da bi imel pomanjkanje kalcija. Drugače pa obstaja še riževo mleko, celo z dodanim kalcijem in neki kao riževi jogurti in deserti. Naš je sicer star skoraj osem mesecev, vendar z uvajanjem goste hrane še nisva tako daleč. Dobi pa še vedno tri obroke Pregomina, drugače pa sadje, zelenjavo in riževe kosmiče v Pregominu, kmalu pa še meso. Pregomin je drugače polnovreden mlečni nadomestek. Če te še vseeno skrbi pa se posvetuj s pediatrinjo ali alergologom, boš bolj mirna. LP!
|
|
|
|
RE: pregomin...sojino mleko? 21.9.2006 12:58:21
|
|
|
|
alexandra10
|
tud mi smo bili na kožnih testih za alergijo pa ni nič pokazalo, čeprav je bil alergičen na mleko. Kasneje sem zvedla, da pri otrocih ti testi do enega leta otrokove starosti niso zanesljivi, ker še niso razvili vseh teh protiteles
|
|
|
|
RE: pregomin...sojino mleko? 24.9.2006 13:12:28
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Možno je tudi, da gre za intoleranco, ki se na kožnih testih sploh ne kaže. Sta bili tudi na krvnih testih? Sicer pa ti priporočam bioresonanco. Sicer stane, je pa učinkovito. LP Pi-kica
|
|
|
|
RE: pregomin...sojino mleko? 30.9.2006 22:44:48
|
|
|
|
KODA
|
Našemu je do 8 meseca starosti alergijo na mleko ,pokazalo samo krvno testiranje(odvzem krvi).Prvič so mu kožno testiranje delali pri 4 mesecih,pa ni nič pokazalo,na krvi pa je.Pred tem so pa ugotovili,samo na podlagi odvzema krvi. Če je otroček preobčutljiv tudi na sojo,mu alergolog(kolegij), lahko predpiše recept za PregominAS.To izdajajo zelo redko,ker je zelo drago mleko,ampak poskusiti ni greh.Drugače se pa dobijo riževi pudingi in deserti,pa mleko tudi.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?