baby22
|
kaj je že šparanje???? res ne bi vedla.... živimo v kletnem enosobnem stanovanju, polnem vlage, plesni, itd. vse cunje ki jih imam hranim v vrečki, saj drugače splesnijo, začnejo zaudarjat po vlagi..., no sj tko tut sam rabijo dalj časa....kupujeva si za sebe nič, samo za , dohodkov imava 40.950 porodniške, do 100.000, plače, pa otroški dodatek, s tem da dava samo za plenice in mleko okoli 50.000, še enkrat tolk za položnice in nama ostane le malo za hrano itd. kupujeva samo nujno, saj komaj skoz mesec pririneva, je treba kar u minus it, na pozitivno nulo sva prišla zdj k je moj dobil regres, ampak bo zdj spet vse po starem... ničesar si ne privoščiva, ne hodiva nikamor.... saj nimava s čim... cunj imam pa toliko dajih na prste dveh rok preštejem....da bi si kupila nove, mi tut na misel ne sme pridt.... ni dnarja... mislm da se v tej državi ne da nič prišparat, če nimaš vsaj 300.000 jurjov plače, tko kot je prej že Teja. rekla... sej itak skoz gledajo kje te bojo obral, ne pa da ti kej dajo...k greš pa na CSD pa pravjo CENZUS ZA 3ČLANSKO DRUŽINO JE 94.000 SIT, TKO DA NČ NE DOBITE... MATE DOST.... ah sej je brezveze.... sem poj sam če o tem premišljujem.... U GLAVNEM PRIŠPARAMO SI MINUS... ŠPARANJE KAJ JE ŽE TO???