Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
zdajle vase najprej zlijem eno , pol pa sledijo vitamini v obliki jabolk.....mmmm tistih svežih...odtrganih direktno iz drevesa....
verjetno pa bo vmes še kaj zelenjave....
sem pa nekaj ugotovila in sem full jezna nase....jaz tolk mal pijem...lahko rečem, da dobesedno na pitje pozabim....
Jest dons ne bom na vitaminčkih, ker sva s tamalo same doma, pa še nikamor ne greva, ker je neki zbolela in bom zihr ceeeu cajt samo po hladilniku šarla Zato si bom nardila pico , da bom dala mer. Upam
men se pa sploh ni težko držat... sem bla včerej na enem obisku in me vse mesno sirne dobrote sploh niso ganile... sem se res zares odločila da shujšam... no, dans pa smo pojedli do zdejle 1 banano in 2 nektarini... pa vode in kave ni za pozabit... sledi pa še kakšno jabolko in grozdje najbrž... pa sigurno še ena kava
veselo hujšanje naprej... jutri se pa tud jest veselim meso + ogrooooomno solate... juha me ne gane tolk
Joj spet ti vitaminčki. Men je to najbolj grozen dan. Sem pa danes v sebe spravila nekaj bučnih semen in pa 2 pečeni jabolki. Kaj bo pa do večera, pa še ne vem.
Tale sadni dan za vikend prav narobe pade, skozi sem "lačna" ko pa kaj pojem ugotovim, da je trebuh poln. Sem pa pojedla na kile različnega sadja. Uh, še sreča, da so jutri B, danes je res kriza. Pa še dežuje ves dan, bha .