|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS pri 11. tednu?
15.9.2006 22:46:28   
Brbs
Zdaj sem prišla na žmah s vprašanji, pa še na TV ni nič pametnega...user posted image

a mislite, da bom imela na pregledu v 11. tednu že pregled NS? A je sploh kakšna možnost, da se takrat vidi spol otroka?
LP 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS pri 11. tednu?
15.9.2006 22:48:40   
Anonimen
Za NS se moraš naročit kakor jaz vem user posted image in plačat je samoplačniška
če je otrok v pravilni legi se že vidi spol otroka

(odgovor članu Brbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2006 23:05:19   
Jančika_
Če ima tvoj ginekolog licenco za opravljanje tega pregleda, potem ti ga bo mogoče opravil. Ti pa svetujem, da se pozanimaš in če je nima, se naroči pri nekom, ki jo ima. Ne vem, od kod si - nabolje, da malo pobrskaš z iskalnikom po forumu, po moje boš našla kakšen podatek o G z licenco v tvoji bližini. Pa čimprej se naroči, če si že v 10. tednu, da ne bo prepozno. Pregled je samoplačniški, kot je napisala pettyy, stane pa 12.000.

Evo, jaz ti dam cifro od Pušenjaka, ki dela v LJ: 051 321 224.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2006 23:07:31   
LuLu
ojla, NS naj bise delal okoli 12. tedna. Pri teh tednih še ni "pravilne lege" pettyy. Spol bi mogoče lahko videla g., če ga bo bebica pokazala, kot prvo in če je fantek... pa še takrat ni sigurno. So bolj previdni pri spolu pri 11. tednu, da se ne zmotijo. NS pa boš imela, če si se naročla na njo. Je samoplačniška oz. če si stara 37 let in več, ni treba plačat. Kar tak ti NS ne delajo, ker ni potrebno. Pa še tvoja g. mora imeti licenco za to...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2006 23:07:45   
Brbs
Ja, ima licenco, mi je namreč omenil, da če želim, lahko grem na NS pri njih, vendar očitno ni povezal datuma naslednjega pregleda in NS, da bi me opomnil.
Že kličem v ponedeljek.
Hvala.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2006 23:14:49   
Jančika_
In da podkrepim pettyy še pri odgovoru o spoluuser posted image :

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=74128&t=74128#reply_74128

Pušenjak je pri meni napovedal napačno, moji prijateljci pa prav. Pa kakšno štalo je takrat moj mož naredil po forumu, ko je mislil, da bo pupauser posted image . Je šel kar novo temo odpret. No, imamo pa fantauser posted image . Kar je moj G videl pri 20t in potem še Pušenjak pri 30t.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2006 23:15:32   
GATA
NS se dela med 11 in 13 tednom nosečnosti. Se moraš pa čist sama angažirati okrog tega. G ti lahko predlaga - odločitev pa je potem samo tvoja.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.9.2006 6:33:57   
erna14
ns se lahko opravlja od 11-14 tedna,tako da pohiti.priporocam ti da se narocis za kaksen 12.5 tedn in vzames svojga lubija sabo ker je res nekaj zelo lepega.jaz sicer svojega nisem ker nisem vedela ali lahko mi je pa zeloooo zal tako da ti priporocam da odideta skupaj

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?