|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšen vzglavnik?
15.9.2006 19:24:12   
Sofi
Moj sinko je star 13 mesecev in še vedno spi na tistem tamalem vzglavniku za dojenčke (debelina cca. 1 cm). Pa me zanima, če je to v redu ali bi bil primernejši debelejši vzglavnik. Kakšne imajo vaši otroci?

Hvala, lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšen vzglavnik?
15.9.2006 19:32:47   
Anonimen
Gašper ga sploh nima.
Edino zdaj, ko je malo smrkljast mu dam en tak mini povšterček (IKEA), ampak se mi zdi, da ima glavo na njem točno 2 minuti, potem ga je pa itak dost po celi postelji.
Bomo pa definitvno ostali na tem, da ga še nekaj časa ne bo imel.

(odgovor članu Sofi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2006 22:23:59   
Anonimen
moja dvoletnica ima ene 3 različne povštre, zaspi na vsakem, ampak je čez pol ure že z glavo nekje mimo saj spi v položajih tamo ovamo, tako da ji ga odstranim ko grem sama spat. se pravi da spi brez povštra že od rojstva!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2006 22:56:34   
Jančika_
Naš dveletnik spi brez. Itak ga je po celi postelji polno, po moje bi imel glavo gor glih pet minut.

Sem ga pred kratkim vprašala, če bi imel povšter, pa je rekel jaaaa. Samo potem sem ga vprašala še, če je videl tri zelene kosmate opice, pa je tudi rekel jaaaauser posted image . tako da malo dvomim, da si res želi vzglavnik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2006 11:33:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Sem ga pred kratkim vprašala, če bi imel povšter, pa je rekel jaaaa. Samo potem sem ga vprašala še, če je videl tri zelene kosmate opice, pa je tudi rekel jaaaauser posted image . tako da malo dvomim, da si res želi vzglavnik.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ful dobro user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2006 11:43:19   
spacey
Naš ima tudi enega in Ikee, pa na njem tok zašvica, da je groza. user posted image
Ga dam spat raje brez pouštra.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.9.2006 12:36:19   
viv_
Mi imamo od Odeje takega, ki je na začetku povsem tanek, potem se pa lahko dofila. Pri slabih dveh letih je pri nama vedno spala z glavo na blazini. Pa sva še njej dodala malo polnila in spi lepo na blazini. Ne more zaspat brez!

Pa tiste teorije, da je to nezdravo, so privlečene za lase. Ker če spi na boku ali pa tudi na hrbtu ima hrbtenica s tem oporo in se mišice lahko lepo spočijejo. Sem preverila pri dohtarci user posted image

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.9.2006 12:56:26   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Naš dveletnik spi brez. Itak ga je po celi postelji polno, po moje bi imel glavo gor glih pet minut.

Si me nasmejala!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tri zelene kosmate opice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.9.2006 13:41:40   
JuR_ChIkA
Moj tamali- slabi 2 leti- spi brez povštra. Edino takrat, ko ima nahod in težje diha, mu ga dam- kar navadnega, da mu malo vzglavje vzdignem  da mu olajša dihanje. Sem pa mnenja, da je povšter v bistvu navada. Če nisi navajen nanj, ne b nikol pomislo da bi ga meluser posted image ... Sama sem si ž ene 2x orngi vrat zaležala, pa od takrat prakticiram spanje brez, pa se prav lepo naspim in vstanem čila in spočita. Če pa bo kdaj izrazo željo po njem, ga bo pa seveda dobil user posted image .

Lp

Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš;

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?