|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zapisnik?
15.9.2006 15:51:06   
Anonimen
mene pa nekaj zopet user posted image zanima.
sicer danes je sin zelo hudo se udaril in to tako fajn da ima plavo natečeno oko in pa nos.Revček je ves zabuhel,plav in rdeč po obrazu user posted image Ali bi se moral narediti kakšen zapisnik?
To se je seveda zgodilo v vrtcu.kao češ da bi se lahko kdo našel,ki bi rekel da otroka fizično zlorabljamo
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zapisnik?
15.9.2006 16:17:13   
Pia67
Če sem prav razumela, potrebuješ zapisnik s strani vrtca, ki ga boš nosila s sabo in ko te bo kdo "napadel" kaj počneš z otrokom, mu pomoliš zapisnik pod nos?[sm=zmeden.gif]

Kaj pa boš storila v primeru, če bi se kaj takega zgodilo doma?

Mimogrede, gre za svežo poškodbo in jutri ne bo tako strašno zgledalo. Osebno bi se raje ukvarjala z otrokom, njegovo bolečino in ga razvedrila, kakor pa, da sebe morim s tem kaj hudiča bodo rekli moji sosedi itd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2006 16:29:08   
lelaval
Če ni potrebno obiskat zdravnika, potem se res ne obremenjuj s kakršnimkoli potrdilom.
Če pa bi potrebovala za uveljavljanje zavarovanja, pa na podlagi oteklin ne dobiš nič (mora bit poštena poškodba ali zlom oz. bolnišnično zdravljenje). Meni osebno je v večje olajšanje to, da, če se je nezgoda že morala pripetit, da ni nič hudega, kot pa da mi zavarovalnica še kaj nakaže.
Izkoristi čas za otroka - vikend je tukaj in se mu lahko posvetiš magari 42 ur na dan.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2006 16:33:41   
Anonimen
Pia daj si preberi še enkrat.
leleval ne potrebujem za zavarovanje.Gre se mi za  to,da nas ne bi kdo prijavil da otroka še kje zlorabljamo samo za to se mi gre.
ker mi je znanka rekla,kao da bi se moral zapisnik narediti,zato tudi sprašujem

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2006 16:54:50   
mika
bi kdo prijavil da otroka še kje zlorabljamo samo za to se mi gre.

A vas je kdo že za otroka prijavil? V primeru boja za skrbništvo se lahko kaj takega pripeti.
vprašaj v vrtcu, kako je s tem, jaz ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2006 17:05:52   
Anonimen
mika ni in se ne gre za skrbništvo.
Mi je rekla zananka da se je pa pred leti zgodilo eni ženski,ki so ji nekateri osebki hoteli zagreniti življenje in so jo prijavili,ko je bil otrok ves v modricah In je nekaj časa imela težave,dokler se situacija ni rešila so ji tudi otroka vzeli za nekaj časa.dvom  pa potem vedno ostaja a ne user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2006 17:09:36   
Anonimen
zato tudi sprašujem ali je potrebno narediti zapisnik??
znanka mi je rekla,tako da sprašujem vas in nič drugega

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2006 18:05:44   
lelaval
Če misliš, da so v tvoji okolici takšni ljudje, potem vprašaj v vrtcu, če lahko kaj dobiš, če pa bi že prišlo do tega, pa bi vzgojiteljice itak povedala tudi pravo plat. 
Za vikend je napovedano slabo vreme, pa bodite z otrokom notri, do ponedeljka pa bo oteklina splahnela. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?