Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 15.9.2006 9:27:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jst bi ga nardila. Kaj pa je jurja proti mirnim živčkom. Test lahko pa delaš že prvi dan ko zamuja. Je pa bolš par dni počakat. Vso srečo ti želim. Pa poročaj!
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 15.9.2006 9:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja pa kar se pogodbe tiče_sej ne rabš prvo minuto povedat da si noseča. Faks moram pa tud jst še končat pa ga itak bom še rajš bi vidla da mi dajo diplomo ko mam enga cartanga v naročju
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 15.9.2006 9:29:33
|
|
|
|
*alja*
|
Naredi test, da se ne boš še par dni obremenjevala z tem! Pa veliko sreče!
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 15.9.2006 9:56:51
|
|
|
|
pot
|
Lahko ti živčki kaj nagajajo, ko pa imaš toliko skrbi.
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 15.9.2006 10:22:08
|
|
|
|
dorina
|
Naredi test! Mislim, da ti bo pokazal .
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 15.9.2006 13:20:54
|
|
|
|
petraz
|
Jaz bi tudi naredila test... Brž ko mi bi menstruacija prvi dan zamujala, toraj ne čakaj!
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 15.9.2006 16:04:51
|
|
|
|
sun123
|
Nina pa poročaj kaj je test pokazal! Pa velik sreče!
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 15.9.2006 16:41:48
|
|
|
|
sugar
|
haj punce, po doooooooooooolgem casu sem na ringaraji ponovno in vidim da se je komplet spremenila. Nekaj jih se poznam po nikih ampak sem zagrabila prvo temo ki jo poznam. Razlog je ker se mi zdi (ker zamuja) boli me vse od prsi trebuha in ............. miljon stvari da bo koncno danes zjutraj in se pred parimi minutami mi je pokazalo . Zdaj pa vprasanje je mozno da je 100% po dveh dneh zamujanja? Kako nej povem dragemu? Sej ga bo kap? Presenecen to pa........100% bo. mal mi pomagite, vlijte mi poguma. by Sugar
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 15.9.2006 16:47:22
|
|
|
|
taja1
|
Cestitke Sugar!!!!!!!! Ce imas toliko znakov in ce je bila crtica mocna, potem ziher si !!!!!!! Koliko casa pa sta rabila od zacetka "ta prave akcije" pa do ? Lepo nosecnost in zdravo !
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 15.9.2006 17:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ČESTITKE SUGAR!
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 15.9.2006 19:13:51
|
|
|
|
naja2
|
Čestitke Sugar , za . Bravoooooo .
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 15.9.2006 19:56:07
|
|
|
|
curkica
|
sugar, the best ! Čestitke tudi od mene.......... nina, na tvojem mestu bi jaz stoposto naredila test, glede na to kot praviš, da jo imaš vedno redno, bi tudi jaz rekla, da si 100% noseča. No, upajmo, da pokaže pozitivno ............ Kar se pa tiče službe, se pa ne sekiraj. Tudi jaz sem v preteklosti veliko gledala na to in z mojim sva ful doglo čakala, da sva začela delati na , ker jaz nikoli nisem imela redne normalne službe. Ampak zdaj mi je pa že čisto vseeno, ker se tudi z eno plačo preživi najhujše, pozneje bo pa tud še kakšna služba prišla (če bi ostala brez). Poleg vsega pa itaki še ne boš tako hitro v službi povedala, da si noseča, kajne?
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 15.9.2006 21:28:39
|
|
|
|
sugar
|
hvala pupike
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 15.9.2006 21:30:48
|
|
|
|
sugar
|
pa ati so tudi lepo sprejeli. In sedaj je rekel O JA Za vse druge pa zelim vam čimpreje vidite .
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 15.9.2006 22:30:24
|
|
|
|
Snoopika
|
sugar
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 16.9.2006 9:51:54
|
|
|
|
nina
|
Vsem skupja hvala, za želje, ki ste jih napisale in za raznne obrazložitve. Moram povedat, da sem danes zjutraj naredila baby chek in rezultat je bil negativen. Sicer ga res nisem delala s prvim jutranjim urinom ampak okrog 8 zjutraj. Kaj pa vem,, čeprav so me obdajale razne skrbi sem si potihoma želela, da bi bil test pozitiven pa še moj možek je bil tako malo bolj vesel, sedaj pa nič iz tega, pa tudi menstruacije še ni. Torej res ne vem kaj se z mano dogaja?
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 16.9.2006 19:47:08
|
|
|
|
ninocka
|
Men se je tud 2x zgodilo, da mi je M zamujala 3 tedne. Enkrat, ker sem se bala, da sem noseca in drugic, ko sem mela na faxu izpitno obdobje, pa moj je sel smucat... Stres ogromno pripomore k temu, da M zamuja. Ko se bos sprostila, umirila, bo pa prisla. Zal mi je, ker ti je pokazalo negativno (tud men je blo obakrat hudo, ko je bil minus, ceprav je bil takrat veliko olajsanje).
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 17.9.2006 0:24:26
|
|
|
|
Anonimen
|
dober večer! Ne morem spat,ker se že dober teden ukvarjam samo z eno stvarjo! Je ali ni? Imam dokaj redne cikluse, le eno izredno stanje mi je v juniju povzročijo zaostanek kak teden ali 10 dni! ta mesec sem se spet zanašala na varne neplodne dneve, zdaj pa ne vem ali so to samo živčki ali pač...?kako dolgo lahko menstra zamuja samo zaradi tega, ker se živciram in mi misel na še enega dojenčka iz presenečenja jemlje dih. Zelo si ga namreč želim, vendar mi trenutna življenjska situacija tega ne dovoljuje! Ko prebiram forume o vas ki jih tako dolgo načrtujte in čakate pa nimate sreče,se mi zdi narava tako nepravična! Jaz zanosim tudi ob najbolj varnem dnevu! (imam dokaz 18 mesečnik, ki je živahen ravno toliko ko najhitreši spermy, ki me je takrat presenetil en dan pred menst). Vsem želim, da se vam zgodi kot si želite! koliko dni je največ kateri od vas zamujala, pa ni bila ????
|
|
|
|
RE: SEM ALI NISEM TO JE SEDAJ VPRAŠANJE 17.9.2006 7:40:35
|
|
|
|
mala zirafa
|
5 dni največ.pa čestitke nini
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?