|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek
15.9.2006 8:24:06   
mala zirafa
zanima me če je normalno da imaš 6 dni po ovulaciji močan belkast moker izcedek, ker kot jaz vem so to "suhi dnevi", kot so jih nekoč poimenovali za neplodne dni.ne spomnim se da bi prejšnje cikle imela tak obilen izcedek.Pozabila sem kakšen je bil v nosečnosti ko še niste vedele da ste noseče.Kakšne so vaše izkušnje?Mogoče pa le ostaja upanje nauser posted image ?

Hvala za odgovor. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izcedek
15.9.2006 8:26:49   
Anonimen
Jaz sem mela tud ta mesec ful izcedka po ovulaciji. Par dni po zamudi je postal rjav, potem se je pa user posted image  vlil. Je pa menstruacija trajala samo 2 dni.
Jaz mislim da je to od živcev.

Možno da pri teb pa pomen da si user posted image . user posted image  Počakaj do zamude pol pa test!
Pa velik sreče!user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2006 10:24:13   
Zofy
Mala žirafa oz. žirafica user posted image . Jaz sem tudi imela izcedek 6-7 dni po O, ampak je bil prozoren in elastičen. Sem vprašala na forumu dr. Pušenjaka in je rekel, da so taki izcedki po O normalni, saj da so znak prevlade progesterona. Mene je s tem potolažil, saj me je že nekaj časa nazaj zaskrbelo, da imam mogoče premalo proesterona in se zato "ne prime". Upajmo pa, da je to znak, da so optimalni pogoji za vgnezditev in da bomo kmalu dočakale user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2006 16:09:40   
sun123
Ja kaj pa jaz, ki ga imam sedaj pa bi morala sedaj en dan user posted image  dobit. Kakor beli tok a ne?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2006 16:41:00   
mala zirafa
Hvala punce za odgovore.Mogoče sem preveč neučakana pa ne edinauser posted image

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2006 17:06:34   
Zofy
Definitivno nisi edina. Jaz sem tudi tako neučakana, da komaj čakam naslednji vikend, da bom vidla če je ali če ni...

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2006 17:07:50   
Zofy
aja, sun123 - kakor mi je napisal dr. Pušenjak, naj bi bili ti izcedki po O in vztrajali do M - pač zaradi prevlade progesterona. Če pa je to beli tok pa ne vem, tudi to je možno, a ne?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2006 20:32:04   
sun123
Ja Zofy al naj bi potem to pomenilo da menstruacija definitivno bo.  Al je možno, da je pa tud ne bo?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2006 20:50:29   
iwa
Tud jest mam skoraj vask mesec po O ene dva dni suho pol pa se začnejo boleča prsa in tak bel izcedek ki pa ni vnetje ali kaj podobnega. Verjetno gre res za hormonske reakcije in povišan progesteron. Čez kak mesec grem h G pa jo bom povprašala če slučajn ne bom že user posted image ! Upajmo! Vsem želim da kmal dočakate user posted image user posted image !user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.9.2006 14:15:34   
Zofy
Sicer nisem ginekolog, ampak mislim, da izcedek ne pomeni, da M bo ampak da je pač 2. del ciklusa, ki se bo končal ali z user posted image ali pa z user posted image . Seveda upam, da se bo končal z user posted imageuser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.9.2006 14:17:12   
Zofy
Brala sem tudi, da je povečaj izcedek lahko zgodnji znak nosečnosti. Tako da...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.9.2006 15:05:16   
sun123
Zofy pri meni ziher ni to znak zgodnje nosečnostiuser posted image , ker me zmeraj bolj boli v križu, pa v jajčnikih me ščipa tako, da mislim da prihajauser posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.9.2006 20:09:15   
Zofy
sun123, držim pesti, da se user posted image ne bo prikazala!!!!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.9.2006 7:52:10   
mala zirafa
Se pravi, nič ni definitivno.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.