Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zbrisane slike iz digitalca! 14.9.2006 20:40:29
|
|
|
|
lelaval
|
Kaj pa izbrisane slike iz računalnika?
|
|
RE: Zbrisane slike iz digitalca! 14.9.2006 21:40:48
|
|
|
|
Rožica I
|
Po moje so v košu!? Računalniškem , seveda. Vsaj jaz sem zadnjič našla tam neke izbrisane mape, na katere sem že pozabila. Ampak jaz sem totaln računalniški analfabet, tako da z rezervo, ne?
|
|
RE: Zbrisane slike iz digitalca! 14.9.2006 21:49:20
|
|
|
|
ares
|
maš prou ja:) najprej grejo v koš, tam jih valjda lohk obnoviš, če si jih pa tut tm zbrisala se jih pa še zmer s kakšnim programom da nazaj dobit. se mi zdi da sem jst enkrat uporabljal active undelete
|
|
|
|
RE: Zbrisane slike iz digitalca! 15.9.2006 0:08:51
|
|
|
|
lelaval
|
Tud v košu jih ni. Je imel moj prste vmes, ker je vse zbrisal in na novo naložil, slike pa pozabil skopirat na CD.
|
|
RE: Zbrisane slike iz digitalca! 15.9.2006 10:54:27
|
|
|
|
Nixxon
|
Na novo naložil kot formatiral računalo? Potem bo dokaj težka tale.
|
|
|
|
RE: Zbrisane slike iz digitalca! 15.9.2006 15:18:25
|
|
|
|
MH0
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon Na novo naložil kot formatiral računalo? Potem bo dokaj težka tale. Ja nekje med nemogoče in zelo drago.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.