|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   32.TEDEN
14.9.2006 16:32:55   
NANA123
Najprej en lep pozdrav.Zanima me kakšen je ultrazvok v 32.tedenu ki je plačniški.Ali je kaj drugačen od ostalih .Ali se splača plačati .Pri nas v Zagorju je 10.000 sit.Ali izveš kaj novega? nana123
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 32.TEDEN
15.9.2006 14:33:41   
sabini
Jaz imam tudi plačniškega sedaj ko bom 32t. ej ne vem meni je rekla da je fino da pogleda če imam dosti plodovne vode....in da me ne bo skrbelo . Jaz bom šla stane pa 9.ooo sit pri nas. Sj če pogledaš kolkokrat si pa noseča pa daš tiste par jurjev že zarad občutka da je res vse o,k, tam notri. l.p.user posted image

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2006 15:53:55   
Anonimen
Je možno, da ti tak UZ nardi v 3D? user posted image  ALi je samo z navadnim UZ user posted image .

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2006 18:22:11   
Clody
Jest sm dala v Grosuplju 6.000,00, tko da bi se lahk kam drugam zapeljala če se ti zdi predrag. Se mi pa zdi fino, da ga imaš, da vidiš da je vse ok, ker nevem če ti potem še kak pripada, razen CTG-jev!! Jest sm bla bolj mirna no, kaj pa vem!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2006 20:12:28   
naja78
ah nič kaj ne zveš novga....mogoče ti povejo spol,če je v pravilni vstavi(glavični,...)če so pretoki postelce ok,....mogoče kolk je veliko in težko dete-......standard,ki ga opravljajo ginekologi...

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?