|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   7 teden-ploda ni
14.9.2006 16:24:18   
t*e*j*k*a
Pozdravljene!

Zanima me če ima katera podobno izkušnjo kot jaz, bila sem namreč pri G in naj bi bila 7 tednov noseča, plod pa se še ne vidi.
G mi je rekla, da sigurno nisem noseča 7 tednov ampak manj, zato se ga še ne vidi.
Naslednji teden imam ponovni pregled, da vidimo če nosečnost kaj napreduje in upam, da se bo že kaj videlo.

Res ne vem kaj je narobe, zato prosim pišite, da ne bom še celi teden panike zganjala!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 7 teden-ploda ni
14.9.2006 16:50:03   
kity
tejka ,najbolje je ,da se nesekiraš najverjetneje si manj noseča kot misliš ,močno upam da bo drugi teden že utripalo na ekrančkuuser posted image user posted image user posted image sekirat se pa nesmeš morš pozitivno razmišljat
piši nam kaj bo drug teden

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2006 17:47:25   
Miss Piggy
Moj user posted image  je zdaj star 6 mesecev, ko sem posumila, da sem noseča, sem naredila test, ki je bil nedoločljiv.
Pri zdravniku je bil beta HCG prenizek za izračunano nosečnost, ploda pa prav tako še ni bilo videti.
so že mislili,d asem imela spontani splav in mi hoteli dati neko zdravilo, da bi začela krvaveti.
pol je zdravnika  (hvalabogu) zaskrbelo, da je izvenmaternična nosečnost in sem vsak dan visela na ultrazvoku, ko je po enem tednu pikica v mojem trebuščku začela utripati!
Vsega je bila kriva moja neredna menstruacija! Odvisno je tudi, kdaj imaš ovulacijo. lahko pride tudi do 2 tedna razlike!
Ne se sekirat vse bo OK, SAM OPTIMISTIČNA MORAŠ BIT!!!

(odgovor članu kity)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2006 18:33:05   
N _ B
Pri moji nosečnosti 7 5/7 plod še ni bil viden. Čez 8 dni pa je v meni utripala pikica. PDP so mi določili po UZ, ki je bil 11 dni kasneje kot po zadnji M.

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2006 18:43:16   
brundi
Maš še čas;tudi pr men se je videl kasneje;(se pravi,da sem imela ovulacijo pozneje kot 12-14 dan po menstruaciji)gestacijska vrečka se vidi že prej-5teden utrip kasneje

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2006 18:51:16   
DOLAR
Jaz sem bila pri 8t na prvem pregledi in se nič  ni videlo.Test pa je bil pozitiven.G mi je rekla naj pridem čez en teden češ da je plod tako majhen da se ne vidi.Na žalost ga nisem dočakala.Upam da je pri tebi vse uredu in da kmalu zagledaš svojo pikico.Vso srečo.user posted image

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

(odgovor članu brundi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2006 21:56:09   
BlankaT
Moja izskušnja pa je sledeča. Pri zadnji nosečnosti sem izvedela, da sem noseča kr kmalu po ovolaciji, ker sem bila na pregledu zaradi bolečin, ki so se vlekla cca. 5 mesecev. No skratka G mi je videl plod, ki bi naj bil star cca. 2-3 dni user posted image user posted image , ampak, ker je bilo še čisto majhno in pre hitro, da bi lahko potrdil nosečnost, me je ponovno naročil na pregled 1 teden po predvidenem dnevu menstruacije (torej,ko bi naj bila noseča cca. 6-7 tednov) in drugi G ni videl ničesar user posted image , je rekel, da ne vidi nobene nosečnosti in da nima pojma kaj je videl prejšnji G user posted image user posted image . No pa smo naredili še test, ki je bil + in 42 tednov kasneje sem v naročju držala svojo user posted image user posted image .

Upam, da sem ti kaj pomagal. Držim pesti, da bom kmalu na ekranu UZ videla bitje svojega user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2006 7:55:07   
t*e*j*k*a
Pozdravljene!!

Hvala za odgovor vsem skupaj, saj ste me kr malo potolažile, upam, da bo drugi teden res kaj vidno!!

Dolar kaj pa se je s tabo zgodilo potem? Si šla na čiščenje?
A si imela kake nosečniške znake?

No upam, da bo z mojouser posted image  vse vredu in se slišimo drugi teden da vam povem kaj se bo vidlo na UZ!!

Držite pesti!!!!!!!

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2006 20:15:04   
Dede
Upam, da bo tvoja izkušnja taka, kot jo ima N & B. Moja je bla žal drugačna. Pri polnih 7 tednih se je vidla le posteljica, plodek pa ne. UZ smo ponovili pri polnih 8 tednih, ploda še vedno ni bilo. G mi je razložil, da je to prazna gestacijska vrečka, blighted ovum. Posteljica se je razvila, plodek pa ne. Sledilo je čiščenje. Držim pesti, da pri tebi ne bo tako.

Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2007 12:09:04   
Svet
Tudi jaz čakam, kdaj se bo plod videl. Noseča sem 5t4d, pa je gestacijska vrečka velika za dobrih 6t, plod se pa ne vidi. V pet imam zopet G pregled in upam na najboljše...

(odgovor članu Dede)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.7.2007 21:42:38   
Pia77
Jaz sem bila na pregledu pri tocno enakih 5t4d od 1.d zadnje M, vidna je bila gestacijska vrecka 6.6 mm, niti rumenjakovega mehurcka se ni videlo. Ob kontroli cez 10 dni pa ze dober srcni utripek in embrio, velik 7.1 mm. Srecno tudi tebi!

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.7.2007 11:07:24   
Svet
Moram priznati, da sem se oddahnila. Trenutno sem v 7t4d, pa mi je G že prejšnji teden videl plod in utruipe srca, tako da je kamen padel s srca. je pa nekaj:krvavela sem kar 4 dni, tako da upam, da bo nosečnost potekala ok. Pozdrav vsem.

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.7.2007 12:05:39   
larisa
Jaz mislim, da sama najbolj veš, kdaj je bila možna zanositev...torej kako dolge cikluse imaš in ti bo že potem lažje, če veš da si kasneje zanosila (pri meni je bilo 1× tako). Seveda pa ti je morala vsaj omenit če se vidi vrečka?? Ko ni niti vrečke, potem je možnost izvenmaternične nosečnosti.

Seveda močno držim pesti, da je vse ok in da boš drug teden videla svojega user posted image
Čim lepše misli imej in bo!!!! Pa javi se nam kaj!

LP

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.7.2007 12:07:45   
larisa
Ups...tale post od t*e*j*k*-e pa zgleda zelo star...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?