Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Rebeka in Viktorija 1.10.2006 20:28:20
|
|
|
|
beki24
|
Meni je ime Rebeka, ti povem po pravici, da ko sem bila majhna mi ni bilo všeč- všeč mi je bilo če so me klicali Beki!! Zdaj pa ga nebi zamenjala za nobeno drugo- me pa vsi kličejo Rebeka!!!! Drugače pa je tudi Viktorija zelo lepo ime- se mi zdi pa bolj tako kraljevsko!!
|
|
|
|
RE: Rebeka in Viktorija 1.10.2006 20:34:25
|
|
|
|
Marogica
|
Meni osebno je bolj všeč Viktorija, čeprav mi je ime predolgo. PA ne delaj si skrbi, kako jo bodo drugi klicali. Pri otroku lahko preprečiš, in ga kličeš tako kot ji je ime, pa tudi v vrtcu lahko poveš, da želiš, da jo kličejo .npr. VIktorija in ne Viki. Tako sem jaz naredila, ko so mi sina v vrtcu klicali Borči, ime pa mu je Bor. Sem jim pač rekla, da mu je ime Bor in da želim, da se ga tako kliče. Vem, da niso mislili nič slabega, pa vendar... TOrej kot odraslo jo bodo pa klicali tako, kot si bodo prijatelji/prijateljice izmislili. Tu ne more kaj dosti spremeniti. Važno je, da ti je ime všeč.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?