Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: DM babybonus - vprašanje 13.9.2006 11:13:14
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz sem vprašala v DM pa mi je prodajalka rekla da po pol leta dobimo baje še eno knjižico. Drugač pa nikjer ne piše nič o tem. Tko da bomo vidl.
|
|
|
|
RE: DM babybonus - vprašanje 13.9.2006 11:14:10
|
|
|
|
AKŠ
|
ja verjetno jaz sem rodila lansko leto in sem do sedaj dobila dve..... verjetno kaj pa kaj letos ponujajo? A je letos tud avto za vikend? (mi smo to lani izkoristil in je blo prov fino)
|
|
RE: DM babybonus - vprašanje 13.9.2006 11:43:16
|
|
|
|
Mina1
|
Ja, še kar vse prihaja, boni, brošurice...
|
|
RE: DM babybonus - vprašanje 13.9.2006 11:44:01
|
|
|
|
ajdaN
|
Eno dobiš takoj ko pošlješ, eno pri pol leta, eno pri enem letu (+ knjigico). Za naprej pa ne vem. Avta pa letos ni v ponudbi, razen če je v tisti pri 1 letu, ki je še nismo dobili.
|
|
|
|
RE: DM babybonus - vprašanje 13.9.2006 11:48:07
|
|
|
|
Eviii
|
mi smo malo pred dopolnjenim sestim mesecem prejeli ta drugo. in so prou fajn stvari not, za mamico tudi .
|
|
RE: DM babybonus - vprašanje 13.9.2006 11:50:14
|
|
|
|
AKŠ
|
ja sej fora je v tem, da na lisku kjer je avto, ni nikjer napisano baby bonus št.!!! To po moje hočjo mal zakrit da jih nebi tolk pokoristil....kaj pa vem...vsaj lansko leto je bilo tko.... Bolj skrite so bile tri stvari (avto za vikend ali nakup v avtohiši za 10.000 SIT ali nekja glede tehničnega pregleda, + cenejši nakup otroškega avto sedeža + cenejši nakup mladinske sobe) tko da....poglejte vse listke...ne samo tiste, kjer na vrhu piše baby bonus št.
|
|
RE: DM babybonus - vprašanje 13.9.2006 15:23:23
|
|
|
|
F*S*M
|
akš letos tega ni, sem vse 5x pregledala ko si mi rekla
|
|
RE: DM babybonus - vprašanje 13.9.2006 15:49:46
|
|
|
|
sato
|
Jaz pa sem decembra dobila prvo, potem pa nič več -pa je že devet mesecev, kar sem rodila.
|
|
|
|
RE: DM babybonus - vprašanje 13.9.2006 15:57:57
|
|
|
|
AKŠ
|
ihihi - mogoče smo jim pa v prejšnji skupini nosečk preveč km na avtih nažgal pa so ukinli.... sej ne - hecam se - mogoče bo pa to v naslednji brošurici...
|
|
RE: DM babybonus - vprašanje 13.9.2006 15:58:25
|
|
|
|
smokvica
|
zanima me kako dobiš te bone? 4.8.2006 smo dobili fantka Žiga
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?