|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako reagitare, če vas udari
13.9.2006 10:52:06   
metaa
Zadnjič ji nekaj nisem pustila (stara jer 1,5 leta), pa me je kar udarila po obrazu. Semm bla tko v šoku, da par sekund sploh nisem vedla, kaj storit, pol sem jo pa nadrla, da se tega ne sme... Drugič je bla podobna situacija in sem jo v hipu klofnila po riti in ji rekla, da se tega ne dela. Boleti jo ni moglo, jokala je zaradi užaljenosti. Poj se se pa spomnila, da učim eno -da se ne tepe, delam pa drugo. A mirno ji skoz samo govort, da se tega ne dela, tudi ne mislim. Kako ve odreagitare in ali menite, da je to samo faza, ki bo kmalu minila?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako reagitare, če vas udari
13.9.2006 10:54:06   
CUKRČEK
jaz jo primem za roko in ji strogo rečem, da je to grdo. Da se tega ne dela. Če ne pomaga, se delam kao da jokam. Potem me je vedno lepo objela in polubčkala. Sicer jo pa to malokrat prime...samo je treba vseeno povedat, da to ni lepo.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2006 12:14:15   
Anonimen
Mene je pa moj 15mesečnik par dni nazaj tako močno ugriznil (pa ni bilo iz jeze ali kaj pdobnega - kar tako), da sem še zdaj modra in bolelo je kot hudič... Še solze so mi stopile v oči in morala sem stran stopit, da nisem začela naglas jokat.. mali pa je vedel, da je nekaj narobe in je prišel gledat, pa je bil samo tiho ... Moja mama je bila zraven in je rekla malemu, da se to ne dela, ampak be vem če je pokapiral, ker je ves čas buljil vame.. user posted image  Saj vem, da mi mu morala sama kaj rečt, ampak tisti moment sem se borila sama s sabo, da se ne zjočem pred njim, ker če bi me videl jokat, bi še sam začel tulit...
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2006 12:23:22   
honey
To fazo grizenja smo mi dali že skozi. Tudi mene je enkrat ugriznil v stegno, da sem bila vsa črna. Ampak potlej sem mu rekla, ko me je ugriznil, da naj sebe ugrizne. In ko je ugotovil, da to res boli, da se ne hecam, je počasi nehal. Tepe pa še zmeraj in po mojem je to bolj obdobje kot pa kaj drugega. Ampak zdaj je že tako, da ko me udari, takoj ugotovi, da je nardil nekaj narobe in se že po riti potreplja, kot da se je sam po ritki našeškal user posted image . Ja, star je pa 17 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2006 12:33:59   
baguSka
Primi roko in zelo odločno reci NE.To je pri mojemu vedno vžgalo.

To je delovalo tud pr moji mami.. Se danes ne bom pozabla tega dogodka, ko sem jo udarla po licu, ona pa me je prjela za roko in tok strogo rekla NE, da niti enkrat nisem vec pomisnla na kej tacga... Se dons se spomnem tega in potem mi je se zraven rekla, da je to zlo grdo in da tega ne smem delat in sm bla tok sokirana, da tega res nism nikol vec nardila.
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2006 15:33:51   
dory
Pri nas odlocni Ne pomeni odlocni JA :)

jst sem probavala vse sorte, pol sem ga pa avtomatsko nazaj po roki...parkrat je bla nasa nezna dusa tok sokirana,da ne dvigne vec roke nad mano....torej so primeri kjer pali....pri nas je zacaran krog kje drugje...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2006 21:56:44   
nataša k
Ja, tudi pri nas je bilo tako. Ko me je udaril, sem ga pač nazaj - in to takoj. Ne močno, ampak ravno toliko, da sem ga. Zraven sem ga pa vedno vprašala, če mu je fajn, ko ga udarim. Aja, rekla sem mu še, da kadarkoli in kamorkoli bo on mene udaril, bom jaz njega nazaj (ni važno, če je bila to roka, glava, noga...). Pa je ugotovil, da ne najbolj in je nehal. Mogoče bo katera rekla, da to pa že ni v redu, ampak pri nas je delovalo.user posted image .

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?