|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krst in ime
13.9.2006 9:39:23   
doroteja23
Ker moja pikica ni v krščanskem koledarju mi je župnik reko naj izberem eno krščansko ime zraven. Zdaj pa ne vem kaj? Ime ji je pa Alina in ne vemo kako bi jo zdaj krstili!!!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krst in ime
13.9.2006 9:50:23   
darjatimci
Mogoče Alina-Ana.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2006 11:12:50   
tanci6
Tudi naša je Alina, pa nam ni bilo treba izbirat nikakršnega krščanskega imena zraven. Je rekel župnik, da bodo našli ime oz. zavetnika prav za to ime - Alino (sej imajo v župnišču knjigo za te stvari in za različne variante imen, sam morajo mal pobrskat!) . Ob krstu smo izvedeli, da je njen zavetnik Aleksandra in goduje 7. aprila. 

Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2006 19:20:49   
malecka_mateja
kateri župnik tako komplicira?ker vem da si iz mb če ni skrivnost?jaz sem bila botra pa ni doben kompliciro in vem da naš župnik ne koplicira!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tanci6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2006 11:33:48   
doroteja23
Nebom imela krsta v MAriboru, ampak v staršeh. saj ne komplicira, ampak ne ve kak jo naj krsti, ker pač Alina ni v krščanskem koledarju. 

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2006 11:51:23   
malecka_mateja
grozno da neki župnik neve kako krstiti otroka!no upam da bo vseen ok!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2006 12:31:30   
mojamura
uufff....jaz sem iz starške župnije...ti mu kar lepo povej da boš dala krstit tako, kot maš pač ime za tvojo princesko, če pa noče, pa greš lahko v drugo župnijo.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2006 11:59:21   
ali***
tudi mi smo imeli probleme s krstnimi imeni, ko smo krstili hčerki.user posted image

Probleme smo rešili tako, da sta obe krščeni pod svojimi imeni samo zavetnike smo poiskali med krščanskimi imeni, ki so na kolendarjih. Pomagali smo si tako da smo pogledali v slovar imen iz katerih imen naj bi bilo ime izpeljano oz. skrajšano...user posted image

Mi imamo Lano pa je tudi ni imena v krstnem kolendarju in smo se dogovorili z župnikom, da bo krščena Lana njena zavetnica bo pa Ana.user posted image user posted image user posted image user posted image

In smo vsi zadovoljni.user posted image

< Sporočilo je popravil ali*** -- 3.10.2006 12:02:20 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.10.2006 19:55:35   
doroteja23
No tudi mi smo se dogovorili za Ano. Tak da je krščena Alina-Ana

(odgovor članu ali***)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?