MAM05
|
Pri meni je bilo takole!Pikica se mi je v 32 tednu obrnila na glavo in teden kasneje nazaj na ritko. Mojega g.takrat ni bilo in mi je tista, ki ga je nadomeščala najprej povedala, da se otrok lahko zaduši, utopi s plodovnico, da mu lahko poškodujejo rame pri porodu ampak, da se to meni ne bo zgodilo...Super odgovor, par tednov pred PDP. Ko sem rekla, da ne grem naravno roditi so me poslali v porodišnico na pogovor z napotnico in opombo v mojem kartonu in materinski knjižici, da imam izraziti strah pred porodom v medenični vstavi, k dr.BLEJEC, ona me je NADRLA da kaj si predstavljam, da si želim CR, in tako naprej, kar raje ne bi podoživljala. Ko sem končno prišla do svojega g., mi je naredil še enkrat UZ, in moja pikica je imela glavo večjo od trebuščka, kar pomeni, da se pod nobenim normalnim pogojem ne bi mogla roditi. Tako so mi naredili CR, pikica je bila rojena po 7 minutah, jaz sem tudi kmalu prišla k sebi in večrat pomislim, ko jo vidim kako veselo skače,maha in miga z rokicami, kaj bi lahko bilo, če se sama ne bi tako pobrigala kot sem se. In potem sem par mesecev po porodu brala v eni od rumenih revij, kako je vesela mamica spet pika božič.....in da ji je cr naredila dr.Blejec,tako kot v prvi nosečnosti, in da ji glede na to da so jo videli tu in tam ni nič falilo in še komentar na to ali je pri nas tudi tako kot v tujini, ko se zvezde lahko odločajo za način poroda.V glavnem brez veze ampak tale dr.Blejec, zame osebno.......
|