|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sama pri porodu
12.9.2006 13:28:00   
spelaz
Punce, cav.

Je katera sama prestala porod, ker pač partnerja ni bilo zraven? Kako je bilo?

Sicer mi ne boste mogle kaj velik pomagat, ampak, da se malo potožim, kakšna je moja situacija.

PDP imam 18. novembra in glej ga user posted image  moj mož ima tako polno zasedene termine, da me je kar malo strah, da bom sama rojevala in se matrala. Sicer vem, da je težko napovedat, kdaj bo dete prišlo in nemogoče zahtevat pri naročnikih, da se termini preložijo, tako da se tolažim - mogoče pa bo za vikend.

Ponavadi je fajn, da si privat in si urejaš svoj urnik, ampak ko imaš posle za izpeljat, je treba it delat. Pa še na Hrvaškem bo več ali manj cele tedne oktobra in novembra. Da pa je stvar še malo bolj zabavna - moji starši v LJ, njegovi v MS, midva v MB, tako da bom mogla še malega spokat nekam, ko se bo pač pričelo.

Mogoče pa me nekdo zgoraj usliši in mi nameni petek 17. za porod.user posted image  

LP
Š.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sama pri porodu
12.9.2006 13:33:47   
piščanc
nič kaj zavidljiva situacija, bolj kot pomoč pri porodu boš potrebovala pomoč pri manjšem otroku in najbolje, da ga čuva kakšna babica. seveda pa tudi dnevi takoj ko prideš iz porodnišnice bodo težki.

privat gor ali dol, tistih par ur za porod si bo pa že moral vzeti (vsaj da te pripelje in poskrbi za malega).

moj tudi ni bil pri drugem porodu, ker je moral čuvati princesko, sicer pa ga tudi nisem potrebovala (rodila sem v trbovljah in babica je bila vseskozi z mano).

iz malega zraste veliko

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2006 13:35:53   
darjatimci
Mogoče pa boš imela srečo, da boš lahko sama odločala kdaj bi rodila.Dogovorjeni porodi v naprej niso nobena redkost,tudi jaz sem tako rodila.

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2006 13:37:55   
ada2
z mano je bila pa prijateljica, ker je moj lubi moral nazaj domov. mogoče bi lahko tudi ti razmislila v tej smeri - kot eno nadomestilo. sicer je to pri nas prišlo čisto spontano, nič se nismo prej dogovarjali, samo ko je prijateljica vidla, da moj ne bo mogel biti zraven se je ponudila. in še zdaj sem ji zelo hvaležna za to.

po drugi strani pa razmisli tako: to, da so partnerji prisotni je moderno zadnjih nekaj let, prej so pa ženske vedno same rojevale in je bilo vedno opravljeno.

je pa fajn meti nekoga ob sebi, se strinjam.

drži se, pa želim ti, da ti uspe roditi ob prisotnosti tvojega dragega.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2006 13:59:22   
lana38
Moj user posted image  ni bil pri porodu, ker mu je slabo že ko vidi kapljico krvi. Mislim, da bi pri porodu kar skupaj padel, tako da si niti ne želim, da bi bil prisoten. Bi imeli več dela z njim, kot z mano in user posted image . user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2006 14:03:19   
total
Jaz sm bila tudi sama pri porodu in je bilo vse okuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2006 14:04:56   
abi
privat gor ali dol, tistih par ur za porod si bo pa že moral vzeti (vsaj da te pripelje in poskrbi za malega).
user posted image

...če pa res nekako ne zmore pa so  dogovorjeni termini poroda dandanes možni, tako da ne skrbi .
Srečno user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.9.2006 14:36:53   
Anonimen
Moj ni bil z mano na mojo željo.
je bila pa zato moja mama user posted image user posted image

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.9.2006 14:42:27   
Tejccy
Mi je čisto jasno, kako se počutiš!!!user posted image   Moj ima tudi privat in nikoli nobenega prostega časa, tako da sem sama rojevala.user posted image Verjetno je blo to dobro, ker če bi bil on zraven bi sigurno skup padel user posted image -vendar 12 ur biti sam in nikjer nikogar ki bi ti podal kozarec z vodo,.....poleg tega so me pa še študetje hodil gledat, mi je blo da bi kakšnega kr........user posted image user posted image  ampak sem preživela in rodila velikega in lepega fantka Matica. Glavno je, da je na koncu vse u redu, potem pozabiš na vse hudo.
Veliko sreče!!!!

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.9.2006 17:53:21   
sonchica
ne se sekiraj boš vidla da bo vse oky.... bolj se boš obremenjevala slabše bo.... jaz sem bla tud sama pri porodu moj ni ladal prit ker sem res 1 2 3 porodila .... user posted image sem pa mela super babico res the best in mi je bila ona v veliko pomoč!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejccy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.9.2006 18:09:32   
soncek&luna
tudi jaz sem bila sama pri porodu.... babica se je full z mano ukvarjala in bila skoraj skoz pri meni med popadki.... pa se zdravnik je bil prisoten pri porodu (je pomagal pritiskat user posted image ).... moram rect, da nisem nobenga pogresala takrat... ce bi imela takrat koga poleg, bi ga verjetno posiljala v vse mozne user posted image user posted image user posted image  user posted image

ne skrbi user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?