Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost-menstruacija?? 12.9.2006 13:05:10
|
|
|
|
lol
|
Imam isti problem.Pri meni je trajalo samo tri dni,ponavadi jo imam od 5-7 dni.Tudi test sem že nardila pokazal negativno.Tudi meni pomagajte.
|
|
|
|
RE: nosečnost-menstruacija?? 12.9.2006 13:20:45
|
|
|
|
krista2
|
Oj lol sva že dve,ki ne vava na čem sva. Držim tudi peste zate..
|
|
|
|
RE: nosečnost-menstruacija?? 12.9.2006 13:39:46
|
|
|
|
MissLady
|
haha... a je to epidemija? Jaz imam iste probleme... Ko grem lulat, mi na wc papirju ostane krvav madež. Danes zjutraj sem delala test, ki je bil sicer negativen. Je možno, da imam tako blago menstruacijo?
|
|
|
|
RE: nosečnost-menstruacija?? 12.9.2006 19:15:20
|
|
|
|
noely
|
Punce, se vam pridružim v klub Tudi pri meni je vse skupaj ta mesec trajalo le dva dni, pa še to so bili bolj izcedki. Test je bil negativen, ampak jaz še zmeraj upam, saj me prsa bolijo kar naprej Torej, držim pesti za vse nas, da čimprej ugledamo . Popzdravček vsem
|
|
|
|
RE: nosečnost-menstruacija?? 13.9.2006 8:43:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz imam podobne težave. Včeraj zjutraj, ko sem šla na wc sem opazila roza krvav madež samo na papirju in sem že mislila, da je pač prišla , nakar si vstavim tampon in pol, ko ga menjam na njem ni blo nič. Tako sem menjavala cel dan tampone, da bi videla, če bo kaj pa ni blo več nič. Torej od včeraj zjutraj do danes še kar nič. Sicer se nebi nič branla, če bi bla , ampak sem res čist zmedena, ko ne vem pri čem sem. Lahko pa tudi omenim, da sva se s fantom "igrala" in nataknila kondom malo pred izlivom in je tudi možno, da je bil kak porednež že v predsemenski tekočini (upam ). Upam, da ne bo in, da je tisti madež bil samo vgnezditvena krvavite, čeprav vem, da so možnosti za to zelo majhne. Danes je torej 24. dan menstrualnega ciklusa, tako da bi bilo zelo možno, da je bilo včeraj nekaj, čeprav ne vem kaj. Mogoče sem pa s tamponi samo ustavila. Kdo bi vedel. Ima katera tudi take izkušnje? Lep dan vsem! _mala_
|
|
|
|
RE: nosečnost-menstruacija?? 13.9.2006 8:57:15
|
|
|
|
sončica1
|
Jest sem mela podobno. Pa sem nardila test, ki je pokazal pozitivno. Sem nardila 4 teste. Na dan menstruacije sem dobila malo rjavega izcetka, tud drugi dan zelo malo na hlačkah in do včeraj svakič ko sem se obrisla ko sem šla na WC, ampak tega je bilo malo. Dan pa nič več. Sem se že najavla na pregled in omenila kaj se mi je dogajalo pa so rekli da naj sam bl počivam in če bom začela krvaveti takoj k zdravniku. Lahko pa se še vse zgodi od splava, lahko je plod odmru, izvenmaterna. Tko da čakam in upam na najboljše. lp
|
|
|
|
RE: nosečnost-menstruacija?? 13.9.2006 10:24:41
|
|
|
|
Anonimen
|
sončica1 - čestitam , upam, da bo vse potekalo ok. Sama pa še kar nisem dobla in sem vedno bolj živčna kaj bo. Upam samo, da je nebo in da je tisti madež bil vse kar sem morala videti.
|
|
|
|
RE: nosečnost-menstruacija?? 13.9.2006 14:24:39
|
|
|
|
MissLady
|
sončica1 tudi jaz upam, da bo potekalo po načrtih. Jaz pa sem danes očitno dobila menstruacijo, sicer je kri zelo temna in ''sluzasta'', ampak me pa vse boli tako, da je to nedvomno menstruacija. Več sreče prihodnji mesec
|
|
|
|
RE: nosečnost-menstruacija?? 13.9.2006 14:26:53
|
|
|
|
noely
|
Sončica1 držim pesti, da bo vse kot mora bit
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.