|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   želodčna kislina - gerb
11.9.2006 19:37:39   
janusha
Pozdravljeni, pišem vam prvič, namreč stara sem 25let in ravno, ko sva z partnerjem pričela razmišljati o novem članu so se pričele moje težave s kislino, ki nikakor nočejo izginiti, namreč že nekje 2-3 mesece imam te probleme, sicer sem sedaj naročena na gastroskopijo, da točno ugotovijo vzrok, a vseeno me zelo skrbi, saj že nekaj časa jemljem zelo močne tablete Nexium 40mg, ki so edine da kaj pomagajo, sicer zdravniki pravijo, da nimam nikakršne omejitve zaradi zanositve, a vseeno me skrbi, saj brez tablet ne zdržim, v današnjem času, ko moraš biti pravi srečnež, da gre vse v redu pa tudi ne upam reskirat in jemat tablete kar naprej, zelo sem v dvomih kaj storiti in če je katera imala kakšne podobne probleme mi prosim svetujte. Vem pa da v nosečnosti tako ali tako plod pritiska in ima mnogo nosečnic zato težave s kislino, zato tudi tak strah. Ali je strah pretiran, včasih se mi zdi da želim imeti vse preveč idealno, pa dojenček še na poti ni.
Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: želodčna kislina - gerb
11.9.2006 19:56:04   
TONČI.
Kar brez skrbi. Z mojim sva že delala na user posted image  pa ni in ni ratalo. Bilo je 2leti nazaj. No nkar sem konec sept in začetek okt. začela zelo bruhat. Najprej smo mislili da je viroza. Ker je bilo vedno huje me je zdravnica končno dala na gastro. No v začetku nov. sem imela gastro. Imela sem preveč želodčne kisline in že polno ran. Dobila sem močna zdravila, katere sem morala jesti en mesec. Če nebi bilo nič bolje pa še dlje. No z zdravili sem končala srei dc. Shujšala 7kg. No jan. sem pa zanosila. Otrok je zgleda čakal da se pozdravimuser posted image . No tko da brez skrbi. Te tableti ne vplivajo tako zelo na nosečnost.Al pa, po 8m mi je končno ratal.user posted image

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2006 19:57:42   
KIRA
pozdravljena na RR!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nexium nič ne škodi. moja sestra jih je jemala med nosečnostjo, ker je imela tolk kisline. pri nas se temu narečno reče da prežiga.
jest nisem jemala tako močne. rutacid sem jemala - občasno, pa na recept je bil.  je pa tud ful odvisno tole od prehrane. jest sem že vedno imela dosti kisline in mi je kar hitro tud postajalo slabo zaradi tega, vse tja do bruhanja. na preiskavah (še v srednji šoli) niso odkrili nič posebnega. so mi pa rekli, da naj se hrane, ki mi ti povzroča, čim bolj izzogibam: kisla hrana, alkohol (vino, žgane pijače), zelo sladka in zelo mastna hrana - vse lahko "jem" ampak manjše količine. se pravi da mram imet neko "mero". pomaga mi pa nič od "naravnih" zdravil,, samo mleko, paše to ohlajeno in v večjih količinah. ko je fejst hudo, pa grem vseeno po rutacid...

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2006 9:57:06   
janusha
joj najlepša hvala za vse odgovore in vzpodbudo, ker sem res kar malo obupana kar pa naj bi stanje še poslabšalo, pa saj ne da se sekiram, saj veste globoko v podzavesti pa živci vseeno zelo trpijo, čeprav jaz na zunaj niti ne zgledam. Zelo zelo ste mi dvignile voljo do zdravljenja in pa potrpežljivost pri vsem tem, namreč obupana se bila tudi zaradi tega, ker sem pa v januarju že prestala konizacijo, zaradi PAPIII, no sedaj pa še to, ampak kot pravite se vse da - HVALA

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.