|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žalostna
11.9.2006 8:42:08   
A-N-J-A
Danes sem peljala Elo v vrtec in se je že v avtu,ko sva prispeli tja začela jokat.Pol sem jo nesla in se me je ful objemala in govorila mamiča,mamiča.V garderobi se je še ena punčka jokala in jo je mal zamotila,pol sem jo pa nesla not pa spetuser posted image .
Men je tok hudo.Jutr se bo pa najbrž že doma jokalauser posted image .
Ko pa pridem po njo me pa objame in reče mo,mo(moja,moja)user posted image .

Mal sem mogla pojamrat,ker sem čist v depro padla.Komi čakam da bo z veseljem hodila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žalostna
11.9.2006 8:49:54   
*alja*
Boga user posted image

Meni se tolk smilijo taki mali ko jokajo da nočejo ostat v vrtcu ampak bi bili pri svoji mamici! Dobr da moji user posted image  ni treba hodit v vrtec ( jasli )!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2006 9:06:29   
Tejči
Pri nas je bil danes isti problem-je tako kričalaaa, da se mi še zdaj trga srceuser posted image  Potem bom že dedeja poslala, da gre gledat, kako je..sicer je zadnjič tudi malo jokala, ko sem jo dala vzgojiteljici, potem pa je bila vsa vesela, ko se je tam igrala, pa pridno je spala, pa nič joka več..upam, da bo danes tudi tako. Bogi ti malčeki.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2006 9:15:03   
A-N-J-A
Saj vzgojiteljica pravi da je ful pridna,da vsake kvatre mal pojoka ko se spomni.Drugače pa tud veliko jeuser posted image .Pa ko pridem po njo se pol doma nič kej k men ne stiska.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2006 9:18:09   
SanjaS
Punce, vam povem eno skrivnost...

Največkrat otroci, ki ob odhodu naredijo cel "joka šou" potem, ko zaprete vrata igralnice brez kakršnihkoli resnejših težav preživijo dopoldansko-popoldanski del dneva v vrtcu.

Gre za nekaj, čemur jaz pravim obred slovesa v katerega je vključen polni penzion trpinčenja mamine vesti, srca... Sama sem doživela najprej pri drugih malčkih, ko sem delala na "oni" strani ( ne moreš verjet kako se spremenijo, ko mami odide...) in potem ko sem se čez nekaj let vsako jutro poslavljala od starejše hčere, ki je bila takrat v taščinem varstvu (jo imamo vsi zelo radi, še posebno pa ravno omenjena vnučka)... isto obredje se je nadaljevalo v vrtčevsko obdobje.
In kaj je rešitev?
Pri nas smo pogruntali, da je najbolje, da otroka v vrtec dostavlja ati, ker pri njemu tega pp (glej zgoraj) ni bilo... In v vseh letih (cca 5 za obe dekleti) so bile komplikacije in jok samo, če sem ju dostavljala jaz...  user posted image

Torej, ne se sekirat. Nič hudega jim ni- samo primerno se jim zdi tako obnašanje ob slovesu.
Lp,
S:)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2006 9:18:19   
Anonimen
Zdaj imam pa še jaz solzne oči, me tukajle že kar malo začudeno gledajo, se mi zdi. Boščki mali. Saj bo.

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2006 10:45:07   
BarbaraE
Moja princeska je danes začela 2. teden vrtca in je zjutraj, ko sem jo oddala vzgojiteljici tudi jokala in klicala za mano. Pa sem poklicala ob 9-ih v vrtec (da se pomirim) in me je vzgojiteljca obvestila in potolažila, da je tamala okej, da je jokala, ampak da se je pomirila, zajtrk pojedla in da se zdaj že igra, da se sicer še spomni in mami mami, ampak da ni hudo. Saj bo. Vem pa, da bom doma morala biti ji še več na razpolago (smo že čez vikend do tega spoznanja prišli, ko nisem smela iti niti na wc, ne da bi za mano klicala Mamica, mami).
Kot sem že prej napisala - saj bo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2006 11:12:39   
bobek05
Midva sva ga prvi teden izmenično vozila v vrtec in počakala z njim do zajtrka (cca. 15-30 min) in tudi jaz sem ugotovila, da je bolje če gre ati, ker če sem z njim tam jaz, vso pozornost posveča meni: mi nosi igrače, knjigice, me ves čas išče, mu moram jaz pri čem pomagat itd. kljub temu, da ga vzgojiteljica večkrat povabi k sebi (gre k njej a se takoj vrne k meni), atija pa bolj ali manj ignorira, se zamoti, gre od enega kotička do drugega... user posted image  Mame so le mame...

Tudi opažam, da se me zdaj v tem obdobju drži kot klop in mami je glavna (včasih noče ne k atiju, ne k babici) in ga moram jaz ves čas nosit okrog user posted image  Res se mi smili.

Mi smo prejšnji teden to začetno krizo nekak prestali, malo je baje pojokcal, ampak se ga je dalo hitro potolažit in zamotit. Tam je zelo veliko pojedel in celo spal 2 rundi (po zajtrku in po kosilu). Seveda imamo zdaj ritem spanja čisto spremenjen in se še glede tega lovimo, ampak največji problem je zdaj ta, da ta teden mali ne bo mogel v vrtec, ker ima vneta ušesa in je na atibiotikih. Malo me skrbi kako bo potem spet naslednji teden in da bo spet jok.. user posted image

ANJA, saj bo, jaz sem prvi dan tudi jokala kot dež, ker ko sva prišla ponj, je jokal kot da je konec sveta - še v spanju je hlipal in to me je čisto potrlo user posted image , potem pa je bilo vedno boljše...

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 11.9.2006 11:13:41 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2006 13:20:08   
A-N-J-A
Pri nas jo bom kar jaz vozila,ker jo pripeljem ob 8h,oči pa bi jo ob 7h.
Pri nas je od začetka šla kar sama not,zdaj je pa vsak dan hujš.Prej sem ji rekla da bo šla  v vrtec in je rekla ja.Danes pa ne.
Gre pa zaenkrat še po kosilu domov,ampak ne več dolgo.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2006 13:26:03   
kaja11
SanjaS.... ful si lepo napisala. Sem kar malo potolažena. Moj lump je sicer že od 13m v vrtcu in je bilo čisto super. To poletje ga je pa čisto "uničilo". Po treh tednih jokanja, smo prejšnji teden končno preživeli mirno. Spet sem z nasmehom hodila v službo. Danes pa spet..... že doma je jokal da ne gre v vrtec, v vrtcu ponovno cela štala. Saj vem, da to traja 1min, potem pa uživa cel dan.... samo meni se tako trga srce ko ga zapustim. Mali se dere, jaz imam solzne oči (polna nosečniških hormonov).....

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.9.2006 13:54:27   
muki1
Punce, potolažite se. Jaz sem na lastne oči videla, kako jih moja mala ,,tribla,, v vrtcu in se prav dobro zabava. Sem prišla po njo že nekajkrat v času kosila, pa sem se umaknila in čakala, da se je v miru najedla, pa se jo kar sliši. Ko pa zagleda mamico, pa je vsa moja in crkljava in oh in sploh.
Pa tudi vzgojiteljice jih tolažijo. Zdaj je v Nežinem vrtcu na novo ena mala pupa, ki zmeraj malo pojokca, ko pridem po hčerko, pa jo vedno tak na fini način zamotijo in potolažijo. Saj jim ni hudega, če sem se jaz sprijaznila z vtcom, se boste vse user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.9.2006 14:14:20   
tina104
Pri nas je tudi grozno. Sploh zjutraj fuuul joka, pa ko pridem po njega tudi. Prejšnji teden je 1 dan prejokal skoraj celih 5 ur, kar je bil tamuser posted image user posted image . Zdaj gre baje na bolje in se čez dan občasno spomni. Spat pa noče po večini in sigurno tudi od tega joče, ker je že ful utrujen. Danes sem šla ponj ob 13.00 in še ni spal, pa se je zjutraj vstal ob pol sedmih.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.9.2006 21:29:08   
ninocka
O, boga Ela user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se bosta kmalu sle cez to krizo in da bo Ela z veseljem hodila v vrtec, pa da ti ne bos vec zalostna, ko jo bos tam pustila user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.9.2006 10:31:24   
Tejči
Pri nas jo vedno peljem jaz v vrtec, če bi jo ati bi bilo še hujše..je samo enkrat šel zraven in takrat se je tudi začel jok zjutrajuser posted image  Danes je še bolj kričala kot včeraj in me je kar groza.. Sicer ji je potem zelo fajn v vrtcu. Jo je šel deda včeraj pogledat in je bila čist razigrana, do ograje je prišla k njemu, da ji je dal bonbončka (potem še vsem ostalim otročkom) in potem mu je lepo pomahala in se odšla naprej igratuser posted image  Ko sem prišla po njo, pa sem jo tudi komaj spravla domov. Ne vem kaj si naj mislim..ta jok zjutraj me ubijauser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?