Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 9.9.2006 13:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelo različno.Npr. moji sestrični se ni spustil
|
|
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 9.9.2006 13:28:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se sploh ni.
|
|
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 9.9.2006 13:34:34
|
|
|
|
naja78
|
in.....kako je potem šlo....ima to kake veze,ali se ti spišča med popadki,malo me straši ta vakumski porod......če seveda ne gre.....
|
|
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 9.9.2006 13:38:04
|
|
|
|
tatam
|
Prvič se mi je spustil tik pred zdajci,drugič pa mi je odtekla voda in takrat se mi je tudi trebuh spustil.
|
|
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 9.9.2006 19:30:41
|
|
|
|
naja78
|
hm,hm,hm,hm....
|
|
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 9.9.2006 22:28:47
|
|
|
|
frrrr
|
js sm pa mislila, da se to tk počasi spušča... vsak dan po mau... očitno temu ni tako me veseli, da so se pojavila takšna vprašanja in odgovori... je pa res, da je vsaka nosečka drugačna in drugače doživlja nosečnost...
|
|
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 9.9.2006 22:33:30
|
|
|
|
NRMM
|
Meni se tudi ni trebuh spustil niti malo, zato pa je bil malo hud porod, ampak smo prestali .
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 10.9.2006 10:38:56
|
|
|
|
Arabela
|
Naja28, meni pa se je malce spustil prejšnji teden (36t), zdaj pa se počasi spušča... jaz niti nisem opazila, so pa drugi ki me vidijo skoraj vsak dan...
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 10.9.2006 16:20:52
|
|
|
|
Nej
|
Mi se je zdelo, da se mi ni niti malo spustil, pa porod zaradi tega ni bil težji (vsaj zdi se mi) . Srečno
|
|
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 10.9.2006 19:47:24
|
|
|
|
naja78
|
saj to me skrbi,da je porod težji,ker se malček ne more spustiti v malo medenico,nižje v porodni kanal,... pravijo pa res da se lahko čist na konc,....
|
|
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 10.9.2006 20:05:31
|
|
|
|
SanjaS
|
V bistvu se ti trebuh spusti takrat, ko začneš komot dihat- v bistvu dobiš občutek, da velik trebuh ni tak problem... no ni pa to tko, da se zgodi v eni uri in je to opazno...no vsaj pri meni ni bilo nobenkrat..
|
|
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 10.9.2006 20:27:25
|
|
|
|
meri
|
Tudi meni se je že spustil se mi zdi,da ful,tudi brcike čutim čisto spodaj in včasih je prav neprijetno. Meri,PDP 4.10.2006
|
|
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 10.9.2006 20:43:34
|
|
|
|
frrrr
|
men je mama dans rekla, da se mi je spustil in ga imam že nižje kot pred 14imi dnevi, ko sva se videle nazadnje... očitno s partnerjem tega ne opaziva, ker gre postopoma.
|
|
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 10.9.2006 21:05:16
|
|
|
|
Pikabu
|
Meni se je šele tik pred porodom, ko mi je voda odtekla, pa ni bilo nobenih težav s porodom.
|
|
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 12.9.2006 11:40:50
|
|
|
|
smeska
|
Meni se ni nikoli spustil. Pa vsi so govorili, ne boš še rodila, ker se ti trebuh še ni spustil. Še sestra je bila na CTG-ju vsa pametna, da ne bo še nič. Čez štiri ure pa sem bila zopet v porodnišnici... s popadki.
|
|
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 12.9.2006 16:34:31
|
|
|
|
Sofi
|
Meni se je spustil nekje dva tedna pred porodom in tega seveda ne čutiš, saj ne pade dol v minuti. Tudi jaz niesem tega opazila, ker nisem bila pozorna na to al kaj, so pa zato drugi, ko so me videli. Ampak potem sem pa tudi sama videla in ugotovila, da lažje diham, brcike sem čutila nekje čisto spodaj in skozi sem bila na stranišču. Me je tako zelo lulat tiščalo, potem pa par kapljic... Zdaj sem drugič noseča (36t) in imam občutek, da se je že malce spustil. No, upam, da še ostanem vsaj dva tedna v enem kosu. lp
|
|
RE: kdaj se trebuh spusti..... 12.9.2006 17:46:59
|
|
|
|
sonchica
|
meni se je nekaj dni pred porodom dol spusto.... porod pa je bil 123 pa konc nič skrbet samo pogumno naja78
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?