|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj se trebuh spusti.....
9.9.2006 13:24:51   
naja78
tik pred porodom,se pravi par dni prej,kak teden,ali se lahk že prej,jaz ga imam še visoko......???(štartamo 34 teden)
a se sploh vsaki spusti????
kako se pa čuti ,
če se???

upam da ne komplicirem,ampak me res zanima......

hvala....pupeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj se trebuh spusti.....
9.9.2006 13:28:06   
Anonimen
Zelo različno.Npr. moji sestrični se ni spustiluser posted image

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.9.2006 13:28:22   
Anonimen
Meni se sploh ni.

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.9.2006 13:34:34   
naja78
in.....kako je potem šlo....ima to kake veze,ali se ti spišča med popadki,malo me straši ta vakumski porod......če seveda ne gre.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2006 13:38:04   
tatam
Prvič se mi je spustil tik pred zdajci,drugič pa mi je odtekla voda in takrat se mi je tudi trebuh spustil.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.9.2006 19:30:41   
naja78
hm,hm,hm,hm....user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.9.2006 22:28:47   
frrrr
js sm pa mislila, da se to tk počasi spušča... vsak dan po mau... očitno temu ni tako user posted image

me veseli, da so se pojavila takšna vprašanja in odgovori...  je pa res, da je vsaka nosečka drugačna in drugače doživlja nosečnost...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.9.2006 22:33:30   
NRMM
Meni se tudi ni trebuh spustil niti malo, zato pa je bil malo hud porod, ampak smo prestali user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2006 10:38:56   
Arabela
Naja28, meni pa se je malce spustil prejšnji teden (36t), zdaj pa se počasi spušča... jaz niti nisem opazila, so pa drugi ki me vidijo skoraj vsak dan...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.9.2006 16:20:52   
Nej
Mi se je zdelo, da se mi ni niti malo spustil, pa porod zaradi tega ni bil težji (vsaj zdi se mi)user posted image .
Srečno

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.9.2006 19:47:24   
naja78
saj to me skrbi,da je porod težji,ker se malček ne more spustiti v malo medenico,nižje v porodni kanal,...user posted image
pravijo pa res da se lahko čist na konc,....user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.9.2006 20:05:31   
SanjaS
V bistvu se ti trebuh spusti takrat, ko začneš komot dihat- v bistvu dobiš občutek, da velik trebuh ni tak problem... no ni pa to tko, da se zgodi v eni uri in je to opazno...no vsaj pri meni ni bilo nobenkrat..

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.9.2006 20:27:25   
meri
Tudi meni se je že spustil se mi zdi,da ful,tudi brcike čutim čisto spodaj in včasih je prav neprijetno.
Meri,PDP 4.10.2006

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.9.2006 20:43:34   
frrrr
men je mama dans rekla, da se mi je spustil in ga imam že nižje kot pred 14imi dnevi, ko sva se videle nazadnje... očitno s partnerjem tega ne opaziva, ker gre postopoma.

(odgovor članu meri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.9.2006 21:05:16   
Pikabu
Meni se je šele tik pred porodom, ko mi je voda odtekla, pa ni bilo nobenih težav s porodom.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.9.2006 11:40:50   
smeska
Meni se ni nikoli spustil. Pa vsi so govorili, ne boš še rodila, ker se ti trebuh še ni spustil. Še sestra je bila na CTG-ju vsa pametna, da ne bo še nič. Čez štiri ure pa sem bila zopet v porodnišnici... s popadki.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.9.2006 16:34:31   
Sofi
Meni se je spustil nekje dva tedna pred porodom in tega seveda ne čutiš, saj ne pade dol v minuti. Tudi jaz niesem tega opazila, ker nisem bila pozorna na to al kaj, so pa zato drugi, ko so me videli. Ampak potem sem pa tudi sama videla in ugotovila, da lažje diham, brcike sem čutila nekje čisto spodaj in skozi sem bila na stranišču. Me je tako zelo lulat tiščalo, potem pa par kapljic...
Zdaj sem drugič noseča (36t) in imam občutek, da se je že malce spustil. No, upam, da še ostanem vsaj dva tedna v enem kosu.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu smeska)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.9.2006 17:46:59   
sonchica
meni se je nekaj dni pred porodom dol spusto.... porod pa je bil 123 pa konc user posted image nič skrbet samo pogumno naja78user posted image

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.9.2006 10:34:28   
urskas
jest sploh nisem opazila, da bi se mi spustiluser posted image

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?