Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako spravit 3 avtosedeže v avto???? 28.7.2004 12:52:40
|
|
|
|
Tjuša
|
Kako? Težko! :)-:)-:)-:)- Pa brez zamere, sem se spomnila na vic, kako spraviš slona v fičota. Pa daj tretji sedež na prvi sopotnikov. Samo potem nastane problem, kam boš stlačila očija, v prtljažnik? A so trije sedeži preširoki za vštric? Naš avto ima drugače zadaj tri varnostne pasove. Mogoče, če je tavelik že dovolj velik za jahača? :metulj:
|
|
|
|
Kako spravit 3 avtosedeže v avto???? 28.7.2004 13:57:07
|
|
|
|
tiha
|
Na, zdaj mi je pa še tisti kanček delovne vneme nekam izginil, ker se smejim, da mi solze špricajo po monitorju. :bravo::bravo::bravo: Mater, saj se mi je zdelo, da bo treba avto menjat! Jejhata, jejhata, kakšni problemi. :zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Kako spravit 3 avtosedeže v avto???? 28.7.2004 14:03:23
|
|
|
|
*maja
|
A ne ni tako hudo kot se zdi!!! Concordov avtosedež ima možnost fiksiranja smo s sredinskim pasom. Preverjeno: grejo trije avtosdeži zadaj, samo malo je treba stlačit pa je. Mi smo imeli notri, jahača z naslonjalom, concorda, pa še jajčka in je šlo. LP Maja :sloncek:
|
|
|
|
Kako spravit 3 avtosedeže v avto???? 28.7.2004 14:04:43
|
|
|
|
*maja
|
Aja, pa nimamo avtobusa, samo Peugeota 306!!! Upam, da si potolažena.
|
|
|
|
Kako spravit 3 avtosedeže v avto???? 28.7.2004 14:09:56
|
|
|
|
tiha
|
Maja*, zelo si me potolažila. Kateri Concordov sedež ima to možnost?
|
|
|
|
Kako spravit 3 avtosedeže v avto???? 28.7.2004 14:11:07
|
|
|
|
*maja
|
Fixmax ali pa Trimax.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?