Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vprašanje za nosečnice, ki so pred zanositvij... 8.9.2006 13:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage nosečnice, tiste, ki ste na zanostev čakale več mesecev in pri tem imele izkušnjo z rjavim izcedkom pred prihodom neželjene menstruacije nam lahko prosim poveste: - ali se je rjavi izcedek pojavljal vsak mesec nekaj dni pred M? - ali je ta isti rjavi izcedek tisti mesec, ko vam je uspelo zanositi končno izostal? - ali pa ste bile noseče kljub temu, da se je rjavi izcedek še vedno pojavil, vendar je sama M izostala? - oziroma, kakšna je bila vaša dejanska izkušnja s tem nezaželenim pojavom? Hvala vnaprej za vašo izkušnjo, ki verjamem, da bo v pomoč vsem tistim, ki so še v pričakovanju na magični dve črtici
|
|
|
|
RE: Vprašanje za nosečnice, ki so pred zanosi... 8.9.2006 14:18:25
|
|
|
|
urskas
|
JAz sem imela rjav izcedek peti dan po ovulaciji, kar je več kot en teden pred predvideno M, ki pa je ni bilo. 10. dan po izdedku, je bil test . LP, urska
|
|
|
|
RE: Vprašanje za nosečnice, ki so pred zanosi... 8.9.2006 14:36:19
|
|
|
|
MAM05
|
Jaz sem imela izcedek dva dni po + testu, šla sem na urgenco, kjer se ni še čisto nič videlo in so mi rekli, da bo verjetno SS, potem pa še konec tretjega meseca, takrat pa že bolj krvav kot rjav in sedaj imam že eno leto staro pikico. Je pa kar kriza, ko si ves srečen in veš, da si noseč potem pa nepričakovani šoki.
|
|
|
|
RE: Vprašanje za nosečnice, ki so pred zanosi... 8.9.2006 14:47:24
|
|
|
|
lysa
|
Jaz sem tudi imela rjav izcedek, in sicer 39. dan po zadnji menstruaciji (en dan prej naredila test, ki je bil pozitiven). Sem mislila, da gre za splav, še posebno, ker sem imela hude bolečine. Na pregledu gin. ugotovila, da je vse ok. Bolečine je povzročala cista na jajčniku, krvavitev pa bi lahko bila iz nožnice ali pa iz maternice (na UZ se je videlo kot bi bila neka "rana"). Sedaj sem v 25. tednu nosečnosti .
|
|
|
|
RE: Vprašanje za nosečnice, ki so pred zanosi... 8.9.2006 16:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala srečke nosečke, oziroma tiste, ki ste to že bile, za vaše odgovore :) Pri urski je ocitno slo za vgnezditveno krvavitev, pri lysi pa za objektivno težavao. Mene pa je dejansko zanimalo nekaj drugega, morda pa nisem bila dovolj jasna. Tisto, kar sem želela vprašati je ali rjavi izcedek pri tistih, pri katerih se je pred nosečnostjo redno pojavljal iz meseca v mesec pred menstruacijo, enkrat, ko so zanosile izostal, ali pa so ga kljub temi tudi v mesecu zanositve še vedno imele. Upam, da sem sedaj malo bolja jasna
|
|
|
|
RE: Vprašanje za nosečnice, ki so pred zanosi... 8.9.2006 21:20:07
|
|
|
|
robida76
|
Pozdravljena! Jaz sem imela iste težave pred zanositvijo - rjav izcedek nekaj dni pred M, potem boleče menstruacije... Ko je M izostala dva dni, sem naredila test in glej, bil je pozitiven! Istočasno sem na spodnjicah opazila rjav izcedek - me je skoraj kap! Najprej vesela novica, potem pa ta rjav izcedek. Takoj sem poklicala kolegico, ki je zdravnica, in mi je predpisala Dabroston, ki bi naj bil v podporo nosečnosti. Mi je pa takoj povedala, da Dabroston ne more rešiti vseh težav, zato je možno, da se bo obdržalo ali pa ne. In se je obdržalo! Zdaj lahko s ponosom povem, da sem vesela nosečnica v 36. tednu nosečnosti!
|
|
|
|
RE: Vprašanje za nosečnice, ki so pred zanosi... 8.9.2006 21:22:07
|
|
|
|
robida76
|
Pa še to: ta rjav izcedek je po jemanju Dabrostona kmalu izginil (mislim, da v dveh dneh - se več ne spomnim natanko).
|
|
|
|
RE: Vprašanje za nosečnice, ki so pred zanosi... 9.9.2006 22:11:07
|
|
|
|
Paci
|
Jaz sem imela vsak mesec rjav izcedek 5-7 dni pred menstruacijo. Ko sem želela zanositi, mi je ginekolog zaradi tega izcedka predpisal Dabroston, ki sem ga jemala od ovulacije do menstruacije. Kljub jemanju Dabrostona se mi je rjav izcedek še vedno pojavljal v enaki obliki kot prej. Po 6 mesecih pa sem zanosila. Tisti mesec, ko sem zanosila, nisem imela nobenega izcedka. Ne vem, mogoče je vseeno Dabroston "prijel". Mi je pa ginekolog rekel, da tudi če dobim izcedek, to še ne pomeni, da nisem zanosila. Celo nosečnost nisem imela nobenega izcedka in nobenih problemov. Tudi Dabroston sem nehala jemati tisti dan, ko je bila sicer pričakovana menstruacija (tako kot vse mesece prej). Zibali bomo pa konec oktobra. Sigurno bo tudi tebi uspelo! Srečno! http://andrazevitrenutki.blogspot.com/
|
|
|
|
RE: Vprašanje za nosečnice, ki so pred zanosi... 11.9.2006 22:02:56
|
|
|
|
mama06
|
Pozdravljene, mene pa zanima naslednje: v nedeljo sem naredila test in je bil pozitiven. Dve uri kasneje sem začela krvavet. Poklicala sem v bolnico in odšla na urgentni pregled( približno 3. teden). Krvavitev se je do bolnice malo umirila in G. mi je naredil gin. ultrazvo. Dejal je, da imam zadebeljen endometrij(upam, da sem si prav zapomnila)in da bi tam naj bila nosečnost. Ker se kaj drugega še normalno ni videlo, sem dala še kri. Rezultat je sicer pokazal nosečnost( kako se test imenuje ne vem, je pa bil izvid 74 ne vem kaj, G pa je rekel, da bi naj bil vsaj 1000?) Nato se je krvavitev do danes zjutraj umirila, sedaj pa je spet dokaj močna. Nekaj časa čutim rahlo slabost, nekaj časa pa kot "šraufanje" pred menstruacijo. A ima katera kakšne podobne izkušnje in kaj lahko to pomeni. Bojim se, da je ss in tega si res ne želim. Oba sva zelo vesela obeh črtic in tega, da nama je ratalo v prvo! LP vsem
|
|
|
| Stran: [1] |
brcanjelaura2010Kdaj ste prvič čutile brcanje otroka3.mesec (
19%)
4 mesec (
49%)
5 mesec (
20%)
ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!