Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako odstraniti vosek... 8.9.2006 12:17:44
|
|
|
|
soncece24
|
Delaš generalko zdaj ko si sama? Jaz druge variante kot pa "dol sčohat" ne poznam, žal.
|
|
RE: kako odstraniti vosek... 8.9.2006 12:20:04
|
|
|
|
MH0
|
Poskusi s fenom in čim kar ga bo popivnalo. Topila za vosek pa ne poznam, mogoče bencin(čistilni!)?
|
|
|
|
RE: kako odstraniti vosek... 8.9.2006 12:24:54
|
|
|
|
TONČI.
|
am kjer imaš vosek daj časopisni papir in čez polikaj. Vosek se stopi in prime na časopis. Na likalniku in oblačilu ali polici se nič ne pozna. Pa likalnik na vroče
|
|
|
|
RE: kako odstraniti vosek... 9.9.2006 11:19:27
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI. am kjer imaš vosek daj časopisni papir in čez polikaj. Vosek se stopi in prime na časopis. Na likalniku in oblačilu ali polici se nič ne pozna. Pa likalnik na vroče To res pomaga ! Samo jst namest časopisa uporabim pivnik.
|
|
RE: kako odstraniti vosek... 9.9.2006 17:19:08
|
|
|
|
bobek05
|
HVALA.. Bomo sprobali Z dragim sva si namreč v spalnici preveč svečk prižigala, pa sem po nesreči malo ruknila vanje ...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?