|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce, full ste face
8.9.2006 10:00:13   
mali pingo
Ja, res ste. Sem se odločila, da se vam pridružim. Kar nekaj časa že prebriram forum no sedaj sva se pa tudi midva odločila, da bi naredila engauser posted image  user posted image . Sicer sem prvi mesec po KT ampak vseeno pridno delava, ker nikoli ne veš. Čez ene 14 dni ne pričakujem user posted image , pa bomo videli. Zagotovo se bom takrat kaj več oglašala, včasih se nasmehnem vsem vprašanjem (ali je ali ni) ampak vem, da bom jaz ista.
Držim pesti (al pa fige), da nam vsem čimprej uspe zagledati tako želeneuser posted image user posted image .
Punce (in fantje) pridno delajte in lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: punce, full ste face
8.9.2006 10:06:49   
muki1
Kaj pa veš pingo, morda se vama je že posrečilo.
Midva sva prvo user posted image  tudi naredila takoj, ko sem prenehala jesti tabletke. Pa veliko žensk zanosi takoj prvi mesec po nehanju jemanja KT.

Držimo pesti user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2006 10:27:40   
total
Smo neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2006 10:41:13   
srki
Dobrodošla med nami, hvala za pohvaleuser posted image .

Seveda pa tudi jaz držim pesti, da boš čimprej user posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2006 11:18:50   
frida1
Pozdravljena!
Tudi jaz sem nova članica RR foruma, čeprav ga prebiram že kar nekaj časa. Doma imam dve princeski ( 9 in 7 ), ampak si želiva še enega člana, zato se sedaj z možem drugi mesec trudiva. Pri prvi in drugi nosečnosti nama je uspelo v prvem poskusu po prenehanju jemanja KT. Sedaj nimam že 7 let nič KT zaradi slabega počutja, glavobolov ipd. 
Sedaj imam ravno O in upam da bo ratalo....
Želim vam veliko lepih trenutkov v dvoje!

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2006 11:47:32   
ALJA75
Zdravo mali pingo in frida1 ter dobrodošla med nami. Skupaj smo še močnejše. Vsem, ki čakajo želim da dočakajo!!!!! 

(odgovor članu frida1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2006 12:24:36   
pot
Zdravo punci. Dobro sta se odločili! user posted image user posted image user posted image Tukaj bosta zvedeli vse in še kaj zraven. Dobrodošli na RR.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2006 12:54:33   
naja2
Hojla,
pozdravljeni novi članici. Tudi jaz sem nova članica tega foruma, prebiram pa ga že nekaj časa. Vse ste prav luškane.

Sama si tudi želim user posted image  user posted image , vendar verjetno tudi ta mesec ne bo nič, temperature namreč nimam povišane. Upam pa seveda še vedno.

Vsem veliko sreče in držim pesti.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2006 14:00:36   
pot
Lepo pozdravljena tudi  ti naja2. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2006 14:29:52   
frida1
Živjo!
Lepo pozdravljam tudi tebe naja2. Ne obupaj, ampak upaj!

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.9.2006 8:59:18   
lu155
držimo pesti!!!!
NE OBUPAJ AMPAK UPAJuser posted image user posted image

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu frida1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?