Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dojenje in uvajanje goste hrane 7.9.2006 23:04:45
|
|
|
|
Vesnika
|
Drage doječe mamice! Svojega izključno dojim. Stara sva 5m in 1t. Čez kakšna dva tedna bom začela (zelo) počasi uvajati še kakšne druge okuse, oz. gosto hrano. Glede na to, da sem v drugih forumih na to temo že zelo veliko stvari prebrala, me vseeno zanima naslednje: Moj mišek pišek se že skoraj od samega začetka zbuja na vsaki dve uri in hoče zizo. Ker je seveda lakota (vsaj upam tako...da ni slučajno cartanje )... Da pa ne boste mislile, podnevi ni pa nič drugače...tudi jemo vsaki dve uri ali pa še pogosteje. Ker sem si zelo želela, da bi mi dojenje uspelo, mi nikoli ni bilo težko dajat zize na plano tako pogostokrat. Pa da ne bo pomote, mleka imam najbrž dovolj, saj so najine mere pri 4m in 2t bile 69,5 cm in 8160 g. No, sedaj pa to, kar me seveda zanima: na vseh forumih berem, da naj bi se postopoma nadomestili mlečni obroki. Katere obroke bom pa nadomestila jaz? Če pa skoraj vsako uro zizava? Me je kar malo strah tega uvajanja... Lepo prosim za odgovore
|
|
|
|
RE: dojenje in uvajanje goste hrane 7.9.2006 23:48:40
|
|
|
|
ona
|
Ravno tako je bilo pri meni,kot ti pišeš!Jaz ti priporočam,da mu magari po dojenju,čez kakšne pol ure začneš dajat malo sadnih kašic in če mu bo všeč,bosta počasi začela opuščat dojenje.Pri naši ni palilo in sem jo morala še vedno dojit,a je počasi šlo naprej!Saj boš videla kako sprejema gosto hrano!Enim je tako všeč,da kar pozabijo na zizo!Čimmanj kompliciraj,pa bo šlo!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?