|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se bi v tem primeru ločili?
7.9.2006 22:36:03   
Anonimen
Zelo sem nesrečna. Zelo!
Sem poročena in imam 2 leti starega otroka.
Zadnje čase sva z možem v neprestanih konfliktih. Predvsem zato, ker on ne želi več otrok. Jaz pa tako hrepenim še po enem. Toda on pravi, da nikakor, da odpade in da je tako najbolj zadovoljen. Da si ne predstavlja, da bi imel še enega in v pogovoru ne odstopa.
Kar jokam, ker vem in vidim, da misli resno. Jaz pa si nepredstavljam, da bi mela samo enega.
Kaj naj storim? Z možem sva tudi drugače v pogostih verbalnih konfliktih in se sprašujem, ali drug drugega sploh še ljubiva.

Meni je zelo pomembno, da bi imela še enega otroka. Tako čutim  in želim. Ali naj se ločiva? Naj upam, da bom srečala nekoga, s katerim bom bolj srečna, bova imela enake želje glede družine? Naj povem, da nikoli prej striktno o številu otrok nisva govorila.

Seveda se ne bi ločila le zaradi tega, pač pa čutim, da sva se odtujila, med nama ni več intime, nežnosti ... In pogovor  ne pomaga.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se bi v tem primeru ločili?
7.9.2006 22:39:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO:
Zelo sem nesrečna. Zelo!

Potem pa začni delati na tem, da boš srečna.

Ločitev ni rešitev, je samo eden od mnogih potrebnih korakov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2006 22:47:28   
Maleal
Seveda se ne bi ločila le zaradi tega, pač pa čutim, da sva se odtujila, med nama ni več intime, nežnosti ... In pogovor ne pomaga.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iz ene skrajnosti greš v drugo.Potem pa si želiš še enega otroka z njim???

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2006 23:11:31   
FERBEC
Najprej se umiri ornk zadihi in premisli..... se podpišem pod Imarcela

Od kje želja po še enem otroku in druga skrajnost .... imeti otroka z nekom za katerega se sprašuješ ali ga še ljubiš.....

še enkrat .... zadihi in premisli

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2006 23:14:45   
GATA
Povej mu!
To kar si nam povedala povej še njemu,  mirno in brez kreganja. Tako bo še najhitreje razjasnjeno kako naprej. Če mu je kaj do tebe bo tudi on sam razmislil. Definitivno se bosta pač morala bolj odkrito pogovoriti. Čeprav si napisala da pogovor ne pomaga, je v bistvu vprašanje zakaj ne in seveda o čem teče pogovor.
Če je on srečen da je tako kot je (kar se otrok tiče), ni pa intime, nežnosti - je dejansko vprašanje ali je res srečen. Verjetno je tako kot ti tudi on nesrečen. In ker se je verjetno kakšna stvar spremenila s prvim otrokom, pogojuje da bi situacija bila z drugim otrokom še slabše. Je pa težko soditi oz. svetovati, na dejansko tako "ozko" zgodbo. Potrebno bo prevetriti vajino zvezo, spet razpihati ogenj vajine ljubezni.
Če se zveze ne neguje se pač na neki točki ustavi in vegetira.  Na vaju pa je ali si (eden kot drug) sploh želita pognati kolesje. Da bi zaradi tega prekinila zvezo - no ja, ti veš kakšna sta oba.

Mogoče pa tudi nebi bilo slabo če bi šla k kakšnemu svetovalcu.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2006 23:22:19   
Anonimen
Hej, hej... Ustavi se malo, no... Najprej sama pri sebi razčisti kaj sploh hočeš - ker vsega ne moreš imeti - vsaj ne tisti trenutek, ko si to zamisliš. Ok, ti si želiš še enega otroka, tvoj mož pa ne. Zakaj si ne želi še enega otroka? Poslušaj ga kaj ti pravi. Razmisli malo o njegovih odgovorih in ga ne postavljaj pred zid. Pogovori se z njim in se potem skupaj odločita. Če se boš ti cmerila na enem koncu, on bo pa surlo vlekel na drugem, ne bosta nič dosegla. Kregata se pa zato, ker se ne pogovarjata in ker se ne poslušata. Prisluhnita en drugemu. Pa če se trenutno ne razumeta in se prepirata, še ni konec sveta. Ni treba takoj pomislit na najlažjo rešitev - spokat kufre in ločitev. Potrudita se malo za vajin zakon, naučita se sklepati kompromise in se malo prilagajat.

Sicer pa se moraš o vsem tem sama odločit. Mi nismo ti, mi ne živimo tvojega življenja in ne poznamo celotne situacije. Končna odločitev bo v vsakem primeru tvoja.

(odgovor članu FERBEC)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2006 6:51:54   
srki
Odtujila sta se zaradi teh prepirov zaradi otroka, po mojem, ne pa zaradi česa drugega. To pa zato, ker oba trmaritva po svoje. Ti ne odstopaš od tega, da bi ga imela, od od tega, da ga ne želi. Poskušajta se res lepo in iskreno pogovorit, res se poslušajta, predvsem pa ti tudi razmisli o tem, zakaj si želiš še enega otroka z njim, če pa sama praviš, da sta si postala tuja? To mi nekako ne gre.

In ne razumem tega, zakaj si ne predstavljaš, da bi imela še enega otroka? Kaj pa je s tem narobe? Jaz imam zaenkrat enega, razmišljam o drugem (ko bo čas za to), zaenkrat se oba glede tega strinjava. Kaj pa bo čas prinesel, pa ne vem. Lahko da ostaneva samo pri enem. Kdo ve. In nekaj že v naprej načrtovat, koliko otrok bo kdo imel, je zame brez veze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2006 7:05:56   
Mina1
Seveda se ne bi ločila le zaradi tega, pač pa čutim, da sva se odtujila, med nama ni več intime, nežnosti ... In pogovor ne pomaga.

To pove veliko, mi smo šli narazen zaradi podobnih stvari, ki si jih opisala zgoraj, le da je tako čutil on in ne jaz.

Tudi otrok, če pride do tega ne bo v tvojem primeru prav nič rešil, prav nasproti, lahko da bosta imela zaradi tega še večji "konflikt".

Ločitev? Ja, najlažje je to reči, težje narediti. In ločitev ni rešitev, je le ena odobcij. Sama presodi. Predvsem se oba pogovorita, kaj si želita, zakaj je prišlo do tega, probajta kaj rešiti, ni ga čez to, da ima otrok oba starša ob sebi, seveda samo v primeru, da družinica res lepo funkcionira.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2006 7:24:43   
CUKRČEK
Mene pa zanima, zakaj je treba takoj na ločitev misliti?!?user posted image  A se noben več ne zna pogovarjat, usklajevat, kdaj malo popustit, ...? Ja, najlažje je krivdo prevalit na druge in preprosto it. Najlažje.

PA to ne mislim samo na današnjo anonimno....na splošno je zadnje čase toliko tega , da mi je kar slabo. VSi bi se samo ločevali. jej jej jej

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2006 7:53:04   
daddy
   V tem primeru se ne bi ločil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.9.2006 8:06:57   
Anonimen

Pogledata se v ucke.. in vse je jasno.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.9.2006 8:17:11   
Anonimen
Pa res ne znate drugače reševato probleme, kot pa z ločitvijo.
Misliš, da bo to rešilo tvoj proble.
Pogovori se z njim, samo tako, brez joka, ker če boš spet začela, te tko in tko ne bo poslušal.
Poslušaj ti njega, kaj misliš, zakaj si ne želi še enega otroka? Ker med vama ni tako, kot bi moglo bit.
Najprej morate urediti stvari med vama, potem bosta pa lahko razmišljala še o kakšnem otroku.
Otrok ne reši veze, vidva jo morata, samo v vezi se je potrebno zelo truditi, ena in druga stran, če vsak strmi k svojem, potem to ni nič, kompromisi, pa še enkrat kompromisi, potem pa je že boljše.
Poskusi, bom videla, da bo boljše. Odnehaj, vsaj za nekaj časa, s to željo po otroku, saj je prav da jo maš, samo s tem ga samo še strašiš in odbijaš od sebe.
Ja praviš, da ni intimnosti, ja sej se te boji.
Tako, dost sem ti nakladala, poskusi se pogovorit, poskusi se malo umirit, malo razmisli pri sebi, kaj bi rada, pa bo, nikakor pa ne moreš sedaj na vrat na nos imeti še enega otroka, veza vama pa sploh ne štima.
Najprej uredita vajin odnos, potem pa delajte otročičke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.9.2006 8:43:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa res ne znate drugače reševato probleme, kot pa z ločitvijo.

Lociti se.. to je danes nekaj najbolj modernega... in nacin zivljenja je za mnoge taksen, da jim pokazes prst in se zjokajo..

Ce te drugi uspe prizadeti, je s teboj nekaj zelo narobe.. to je velika dusevna motnja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.9.2006 9:57:07   
Anonimen
Jz ti povem, da noben moški ni 100 %. Povsod so vedno konflikti. Drugač je pa brez kreganja tud dolkčas. user posted image
Vsak malo potrpi, malo popusti potem pa spet gre.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
8.9.2006 10:07:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.9.2006 10:13:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baky
moški se ne znate pogovarjati v nizkem tonu, slišite samo, če zavpiješ.

Bolj pravilno bi bilo ce bi rekla.. Moj moski se ne zna pogovarjat.... itd

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.9.2006 10:16:07   
daddy

[ moški se ne znate pogovarjati v nizkem tonu, slišite samo, če zavpiješ.

Pa še to le pod pogojem, da je nižje od oktave "C" in da se nam pove ista stvar najmanj trikrat.

Neposredna povezava do sporočila: 17
8.9.2006 10:22:04   
Anonimen

Kako naj se človek pogovarja, ko po prvi besedi dobiš kup zmerljivk, kakšne smo,...saj se itak samo praskamo po riti, sami-možje pa skrbite za vse, od financ, pospravljanja stanovanja,... moški se ne znate pogovarjati v nizkem tonu, slišite samo, če zavpiješ.

Jejhata, jejhata... A s kričanjem se pa potem kaj doseže? Jaz zase vem, da niti ne poslušam kaj šele slišim kaj se dere. Odklopim pač. Če mi ima kdo kaj za povedat, lahko to stori tudi na sobni jakosti glasu.

Neposredna povezava do sporočila: 18
8.9.2006 11:54:51   
Jutra
Ti si v bistvu želiš potrditve, da razmišjaš absolutno prav, neuser posted image

Pa da se vrnemo par korakov nazaj... kako pa sta razmišljala o otrocih, preden ste postali družina? Je bil on za večjo družino, zdaj se je pa premislil, ali kaj?

Ali se o teh stvareh prej nista pogovarjala? Če se nista, potem ga ne smeš obsojati, tudi on ima svoje razmišljanje in svoje želje. Če ga ne sprejamaš takega kot je, potem ga ne spoštuješ in obratno.

Mislim, pa dajta se malo bolj konstruktivno pogovoriti. Oba karte na mizo, pa pretehtati, a sta še za skupaj tudi v bodoče, ali je brezveze se patrati drug z drugim.

Ker tako kot ti trenutno razmišljaš, se mi zdi malo nezrelo. Sorry.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.9.2006 14:13:22   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Zelo sem nesrečna.
imam 2 leti starega otroka.
ne želi več otrok.
Ali naj se ločiva?

Jao, jao. Hočeš otroka ali hočeš ločitev. Zakaj hočeš otroka z nekom s katerim bi se ločila.

Mislim da ti predvsem manjka pameti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.9.2006 14:39:41   
fortuna
po pravic povedan verjetn ne. kaj pa če boš dobla nekega idiota namest njega, ki ti bo hotu pa 6 otrok narest?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.9.2006 14:47:36   
natalia
ne.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu fortuna)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.9.2006 11:54:57   
Babaloo
Vsedi se ali uleži in dobro premisli, kaj hočeš. Ločitev ali otroka. Mogoče oboje...
Ni mi jasno, zakaj moža siliš še z enim otrokom, v istem momentu pa razmišljaš, da se boš ločila, če ne bo hotel še enega otroka. Meni se zdi to trapasto. In mislim ,da ga hočeš malo izsiljevati. Če nočeš še enega otroka, pa grem in še tega ne boš imel..........
Ločit se zato, ker drugi partner noče še enega otroka.
Pa, ljudje, kje živite!! Kaj ti on nič ne pomeni kot pratner?
Kaj pa tisti otrok, ki ga že imata? A res ni dovolj?? Kako bi se kaj počutil ta otrok, če bi vedel, da sta se starša ločila, ker je mama hotela še enega otroka, ata pa ne. Najbrž mu ne bi bilo vseeno, da on (ali ona) ni dovolj...
Začnita rajši vlagat pozitivno energijo v vajin odnos, ki je na zelo trhlih tleh in ko bosta pokrpala luknje, se še enkrat usedita in pomenita glede drugega otroka.
Saj zakon niso otroci. Zame je zakon v prvi vrsti zdrav odnos med partnerjema, potem so šele otroci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.9.2006 12:59:22   
mmf
Probita izboljšat spolno zvezo, najta skupno temo, ki vaju oba zanima-rajca, nato nadaljujta..... Tako sva midva utrdila in utrjujeva zvezo ( skupi sva od 15-tega leta). 

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?