|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dopust najraje nazaj 2
7.9.2006 15:24:10   
mateja 26
No,pa smo končno prišli do dopusta(sicer uvajamo otroke v vrtec pa vseeno).Zdaj pa vsi iz njegove službe veselo klicarijo in ga sprašujejo vsesorte in mu(nma ) ne dajo miru.On pa tudi pravi,da se mora javit,če ne bodo vse narobe naredili.Ampak mene to zelo moti,ker to ni noben dopust,saj ne more popolnoma odklopiti možganov in ves čas grunta.A naj jaz kaj rečem(najraje bi poklicala njegovega šefa,naj mu da vsaj za dopust MIR!)Ali naj bom kar tiho in požiram,sedaj že tretje leto,to službo?

lep pozdrav Z Vrhnike
mateja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dopust najraje nazaj 2
7.9.2006 15:26:45   
total
¸A nisi ti zadnjič pisala o tem da ma tvoj ful težave glede dopust?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2006 15:31:06   
Anonimen
Saj smo ti že prejšnjič povedali, da SLUŽBA ni kriva, ampak tvoj MOŽ, ki ne zna reči NE in izklopit telefona... Tako, da nimaš ti kaj njegovega šefa klicat, ampak moraš s svojim možem doma uredit stvari.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2006 15:31:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateja 26

On pa tudi pravi,da se mora javit,če ne bodo vse narobe naredili..A naj jaz kaj rečem(najraje bi poklicala njegovega šefa,naj mu da vsaj za dopust MIR!)

Glej tu ni problem  v šefu ali v tistih, ki ga kličejo. Problem je v tvojem partnerju. Dopust je dopust in gotovo. Takrat službeni telefon ne dela.

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2006 15:31:54   
mateja 26
ja,saj zdej je na dopustu,samo ga ves čas morijo,to me moti.Naj mu dajo mir.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2006 15:33:24   
mateja 26
ima pa službeni telefon in baje morš bit dosegljiv 24 ur na dan,če je službeni(tako eni pravijo),ne vem

Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2006 15:38:12   
Anonimen

ima pa službeni telefon in baje morš bit dosegljiv 24 ur na dan,če je službeni(tako eni pravijo),ne vem

Dobro kaj lahko poveš kakšna je pa to služba, da moraš bit 24 h dosegljiv med dopustom?(ki je 1x na leto)

Kaj je kirurg? Pa še ti uživajo na maldivih,...

Tako eni pravijo? Ne, tako pravi tvoj partner in dokler bo on tako pravil bo tako!

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2006 15:52:04   
smrka
Izkoristi zdaj cas ko je vsaj doma in se resno pogovori z njim o njegovi sluzbi in o vajinem odnosu. Drugega ti ne preostane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2006 15:53:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Tako eni pravijo? Ne, tako pravi tvoj partner in dokler bo on tako pravil bo tako!

user posted image user posted image user posted image  Taočno tako. Mir mu bodo dali takrat, ko bo on rekel NE. Krivda ni v drugih, ampak v njem samem. To morata vidva poštimat doma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2006 19:23:25   
emaa
Jaz sem imela službeni telefon, pa se nanj po določeni uri nisem oglašala, na dopust ga pa nisem jemala. Reči mora ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.9.2006 21:53:11   
Janeja

Tudi jaz imam službeni telefon - poudarek na besedi službeni. Ko stopim v pisarno ga vklopim in ko grem domov ga izklopim, ali pa vsaj pustim v pisarni. Nikoli ga ne nosim domov, oziroma se na njega ne oglašam izven delovnega časa!

Pa delam na dokaj odgovornem delovnem mestu, ampak privat življenje pa definitivno ločim od službenega.

Neposredna povezava do sporočila: 11
7.9.2006 22:10:46   
tulip
.A naj jaz kaj rečem(najraje bi poklicala njegovega šefa,naj mu da vsaj za dopust MIR!)Ali naj bom kar tiho in požiram,sedaj že tretje leto,to službo?

Ne eno ne drugo. Očitno tvojega moža to ne moti toliko kot tebe, potrebujeta temeljit pogovor in kompromis, drugače bo samo še slabše...

Neposredna povezava do sporočila: 12
7.9.2006 22:23:30   
Anonimen
On pa tudi pravi,da se mora javit,če ne bodo vse narobe naredili.

Tvoj partner je nesposoben.
Odgovornosti in znanj ne zna prenesti na svoje sodelavce. Sposobni šefi to zelo dobro znajo.

Nesposoben je organizirati svoje privat življenje.
Mogoče se mu v njem "nič" ne dogaja in si svojo pomembnost dviguje z non-stop dosegljivostjo.

Neposredna povezava do sporočila: 13
8.9.2006 6:59:33   
srki
Moj na dopustu telefona sicer ne izključi, saj ga v končni fazi lahko kliče kdo od družinskih članov, ampak samo izklopi zvonjenje. Ko se mu zazdi, pogleda kdo je klical, če misli, da je pomembno, pokliče nazaj, če ne pa ne. Jaz ga pa tako ali tako vedno ne vlačim povsod, ker tole je že malo obsedeno s temi telefono. Ja madona, kako pa bi ga dobili, če ne bi bilo ne mobilcev ne stacionarcev?

In kot pravijo druge, naj res reče NE, drugače vaju bo tole pokopalo. To ni noben dopust, to je isto, kot bi bil v službi, zraven pa trpiš še ti.

Vse je v glavi in ta misel, da mora bit vedno dosegljiv, je malo mimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.9.2006 8:10:56   
Anonimen
Jaz tudi ne maram mobilca.. Na dopust sicer imamo enega s seboj in ga obvezno ugasnemo.. in vkljucimo samo ce ga mi slucajno potrebujemo.. samo do zdaj se to se ni zgodilo.. in upam, da se tudi ne bo..
Nam pa res pol tezijo.. razne babice in tasce, da bi lahko vsaj sporocili, ce smo srecno prisli.. pa vedno recem, da bom sporocil, ce ne bomo srecno prisli.. user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.9.2006 9:16:30   
Naja31
Dosegljivost 24h na dan pa ne velja za čas dopusta.
Pa ni njegov šef kriv, pa ne tisti ki ga kličejo, ampak izključno on, ki se oglaša na telefon. Če boš pa ti šefa klicala (kje si sploh dobila to idejo?!) boš pa sploh samo štalo naredila, pa tudi dvomim, da bi bil tvoj mož vesel.

Jaz bi rekla da njega vse to niti ne moti toliko kot tebe, ker bi drugače že ukrepal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.9.2006 9:41:37   
Dragica
Ja jaz mislim enako.
Možu sigurno odgovarja da ga jličejo, ker se potem čuti pomemben. Takšni ljudje imajo probleme v glavi, ker mislijo da so nenadomestljivi. To boš težko spremenila, kajti take ljudi poznam. Če ne bo sam prišel do spoznanja da mora vsaj med dopustom posvetiti svoj čas družini, potem bo vedno slabše. 

PRAVA LJUBEZEN JE VEČNA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.9.2006 10:27:37   
smrka
Kako smesno, ravno vceraj je imel moj dragi sestanek kjer mu je sef rekel (njemu in se sedmimi sodelavci) da bodo vsak po teden dni morali dezurati na telefonu TEDEN DNI NOC IN DAN, ce poklice gdo da bi rabil pomoc. To dezurstvo bi imel torej vsaki sedmi teden. Je pa sef poudaril da lahko to pripelje konflikte v druzini.. je pa res da v tem tednu ko bi moral dezurat bi dobil poleg normalne place se 600 E vec.

Sem svojmu rekla naj si pristima kauc v drugi sobi, ce se bo odlocil za to, da lahko vsaj jaz normalno spim ponoci.. po dnevi bi blo za vzdrzat....

Dnar ni vse.... tako da... bo se premislil glede tega.

Upam da bo tudi tvoj premislil a mu je dnar in sluzba na prvem mestu... se najboljse bi blo ce bi si poiskal drugo sluzbo.

Neposredna povezava do sporočila: 18
11.9.2006 7:33:25   
kalbo
Biti dosegljiv 24 ur na dan je dežurstvo, ki se bogato plača. Tud moj bivši šef je mel prebliske, da mormo bit dosegljivi na dopustu...dosegljiv sem, če pa dvignem je pa drugo vprašanje. Moj telefon, ki je službeni in privatni hkrati je pa na dopustu zaprt v avtu, da se ga ne sliši. En sodelavec me nadomešča, in samo njega pokličem nazaj, ker vem, da pokliče če je res nujno.

Tvojemu možu lepo zabriši telefon v morje, pa bo mir cel dopust.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime
petra_1310

Najlepše ime za fantka

Tjaš (9%)

Enej (15%)

Tian (16%)

Maj (20%)

Mark (31%)

Staš (8%)

Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!