Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NUJNO-okoli se potika bogi kuža 7.9.2006 15:22:40
|
|
|
|
clea
|
revček odnesi ga v zavetišče (npr. gmajnice v ljubljani), tam ga bodo zrihtali, movgoče pa celo dobi nove lastnike. sigurno lahko to narediš,ker sem že slišala za take primere. držim pesti za kužka!!!
|
|
|
|
RE: NUJNO-okoli se potika bogi kuža 7.9.2006 20:22:45
|
|
|
|
mala maja
|
ne morem ker nisem iz LJ in naša občina nima sklenjene pogobe z nobenim zavetiščem. saj sem ž napisala kam naj z njim.
|
|
|
|
RE: NUJNO-okoli se potika bogi kuža 7.9.2006 23:44:56
|
|
|
|
Shania
|
Ojoj..šele zdaj vidim... Bom do jutri preverila, kaj se da storiti...Ali poznaš kakšnega, ki bi kužka vsaj začasno vzel k sebi, za 1 dan, da se ga nahrani itd.? Bi ga lahko kdo vsaj na kliniko odpeljal? Prosim sporoči mi... lp, Shania
|
|
RE: NUJNO-okoli se potika bogi kuža 8.9.2006 9:39:56
|
|
|
|
Shania
|
mala maja, lepo prosim, če mi na ZS sporočiš svoj telefon. Hvala. lp, Shania
|
|
RE: NUJNO-okoli se potika bogi kuža 9.9.2006 10:53:13
|
|
|
|
mala maja
|
Sania glede na to da se kužek še potika okoli sklepam da ga kolegica ni našla. Sem ga hotela privezat včerej pa se ne pusti ujeti Zgleda da mu ni pomoči.Aja pa še nej je včeraj kuška ven rgel. Matr s***je p**s**je. Mislmi kako lahko. iN sedaj mamo dva kužka ki tavata. Pa obadva starejša.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?