|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mene pa je...
6.9.2006 17:02:36   
Anonimen
... tok strah pred prvim pregledom, češ da nekaj ni ok. Berem teme na SS in me kar pri srcu stiska - ni srčka, prazna vrečka, srček ne bije več...

Pa tok sem se veselila druge user posted image .

Vsi, ki vejo, da sem user posted image  (teh je zelo malo) pravijo, da kompliciram. A res?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mene pa je...
6.9.2006 17:08:47   
dolgolaska
RAHO....nikar se ne sekiraj...itak,da bo vse okuser posted image  ...ti pa le čim prej nehaj brati teme na SS....brez veze,zakaj bi se z nečim sekirala,če ni potrebe...
...veš kaj manj veš o tem bolje zate,že tako hitro pride do česa....in potem če negatvivno razmišljaš škodiš sebi in tvoji mali pikici,in potem si z tem še sama nesrečo prikličeš!!!
ZATO NEHAJ BRATI TEME NA SS....
...bodi raje vesela,nasmejana, veseli se nosečnosti in obdobja do poroda...in raje malo počvekaj z tvojo pikico jo božaj,kot da bereš teme v zvezi z SS!!!
Kdaj pa imaš pregled??
Želim, ti še veliko srečnih in nasmejanih dni....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mene pa je...
6.9.2006 17:15:46   
Strawberrie Cherrie
Raho: Sej je ful lepo,da prebereš punce, ki so mogle iti skozi to grozno izkušnjo...ampak, kolikor vidim, tile posti zlo slabo vplivajo nate -zato bi ti priporočala ISTO kot dolgolaska: NEHI BRAT TEME NA SS!!!!!!!!!!!
S tvojo user posted image bo vse lepo in prav, in poslušala boš srček in na usttta bo prišel tak velik nasmeh od ušes do ušes - zdej pa bejž po neki sladkega, pa se mal posladkaj in potolaž -- pač panika in naval hormonov...Nič Bati...

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mene pa je...
6.9.2006 19:28:33   
eva1
jaz sem naredila tako kot sta punci napisali-nehala sem brati te teme, ker me je samo zamorilo-prav prepovedala sem si, tako kot tudi na monu nikoli več ne berem tistega foruma-v objemu žalosti, ker sem potem čistuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mene pa je...
6.9.2006 19:31:39   
TONČI.
Raho, prvega pregleda bi se mogla NAJBOLJ VESELITI. Prvič boš videla, kako v tebi bije še en srček. Pa nehaj brati strani, ki ni zate!!!!!! Jaz sem prvi pregled komaj čakala. Bilo me je samo strah glede tega koko to vse skupaj zgleda. VESELI SE GA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mene pa je...
6.9.2006 19:54:49   
slumpo
ojla

tudi jaz sem pred prvim pregledom malček panicirala in prebirala vse mogoče članke v revijah in RR-SS. Pol so se mi pa motala čudna vprašanja in dileme kaj če je kaj narobe.
dejstvo je da si noseča in da če bo kaj narobe bo narava za to sama poskrbela ti pa si lahko s tem samo skodis, raje misli pozitivno in potem bos videla da bo vse OK.
mene je takrat ko sem postavlala tako čudna vprašanja ena od marčevk ostro prijela in mi zadeve razložila za kar sem ji danes neizmerno hvaležna in bi ji prav cmokca dala če bi jo srečala ker mi je pomagala.
tako da ti svetujem kot vse pred mano...nehi brat forume ki ti niso namenjeni in uživaj v nosečnosti. vedi da bo vse OK

lp

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mene pa je...
6.9.2006 21:36:43   
emaa
Ne beri preveč, mene je bilo tudi malo strah, da kaj ne bo v redu, ko smo user posted image  tako dolgo čakala, pa sem rekla,da si s tem delam več škode kot koristi, kar bo, pa bo. In je bilo.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Mene pa je...
8.9.2006 13:57:35   
Anonimen
Punce, hvala za lepe besede. Vendar... utripov ni... user posted image user posted image user posted image . Sem se odločila, da bom še en teden počakala in potem ponovno šla na UZ pregled.
Upanje umre zadnje.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Mene pa je...
8.9.2006 14:04:34   
urskas
Raho, nikar ne razmišljaj negativno. Upaj in misli pozitivno, dokler lahko. Saj slabe misli, kaj hitro prikličejo nesrečo... In nikar ne prebiraj žalostnih zgodbic in ne obremenjuj se s tem kaj če ne... BO! Zagovoto bo vse OK!

LP, urska

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Mene pa je...
8.9.2006 14:08:09   
Anonimen
Tudi mene je bilo grozno strah kakih zapletov na začetku nosečnosti, mislim, da vse dokler nisem začutila gibov, da sem potem po gibih vedela, da je dete še živo user posted image , ja res sem bila vedno vsa panična, pa še na UZ šparajo (no moram rečt, da se je moj gin. malo poboljšal user posted image ),...
Res je najboljše razmišljat, da bo vse ok, se čimmanj sekirat, čeprav je to težko,...praviš, da si drugič noseča? No, ne vem kako bo to zvenelo, ampak tolaži se s tem, da imaš enega sončka user posted image  že doma.
Želim ti zdravo nosečnost user posted image , pa čimmanj skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Mene pa je...
8.9.2006 14:15:02   
beki24
Res ne vem kaj naj ti napišem, kot to kar so ti že ostale!
Res mi je žal, če si že bila na UZ in ni bilo utripovuser posted image , ne smeš pa zdaj sebe kriviti, da je bilo to zato ker si se ti sekirala in brala o tem! Ta tema je pač tam, da si punce, ki so doživele isto, pomagajo in si stojijo ob strani, predvsem pa zato, da veš da nisi edini, ki se ti to lahko zgodi.
Sej tam do 12. tedna tako vse potihem upamo, da bo vse ok, potihem se sekiramo in zmeraj je lahko kakšen, kaj pa če....?

Čezdaj ni  vse ok- naslednji teden, bo pa čez par mesecev, tudi moja kolegica je imela podobno izkušnjo, pa je zdaj že v 6.mesecu- ne obupat! In ko boš naslednjič videla +, ne več brati o SS, misli pozitivno!

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Mene pa je...
8.9.2006 16:01:41   
Strawberrie Cherrie
Raho: v katerem tednu pa si? Mogoče pa si kasneje zanosila, kot misliš, oziroma, si mogoče med tistimi, ki se jim vse skupaj malo kasneje vidi??
user posted image zate in za tvojo malo pikico...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Mene pa je...
8.9.2006 19:24:34   
Anonimen
Po mojih izračunih 8t3d. Ampak lahko, da je do zanositve prišlo kasneje, ker sem imela kar dolge cikluse - med 30 in 35 dni. Tako, da...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Mene pa je...
8.9.2006 20:05:44   
LuLu
Raho, tako kot so ti nekatere napisale: nehaj brati teme o SS in DS in podobno. Jaz sem tudi vse prebrala, pa sem si zapomnila samo slabe strani nosečnosti. Brezveze. So mi rekle mamice, da sem samo noseča in naj neham komplicirati. Zaradi takšnih stresov, ki jih doživljaš ko bereš o SS na koncu lahko res kakšne posledice pusti... Ne beri več teh tem. Čakaj na g. pregled in bodi cel čas sigurna, da je vse ok. Jaz ne berem več tega, samo februarčice in čvek na RR. Je bolj zabavno.
Bom pa prebrala, kaj boš napisala naslednji teden. Pa lep in miren vikend.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Mene pa je...
9.9.2006 7:59:54   
muki1
Raho, mene je pri prvi nosečnosti ob prvem pregledu tudi g. čisto v obup spravila, da ne sliši srčka, pa bi se pri tej starosti ploda že moral slišati. Sem vsa v user posted image  user posted image  user posted image  čakala naslednji teden, ko me je znova naročila. Pa še tak fajn me je  ,,potolažila,, da se lahko v tako zgodnji nosečnosti pač še vse zgodi user posted image .
No, potem pa smo po enem tednu končno videli, kako srček utripa user posted image . Sem pa rodila 14 dni pozneje, kot mi je napovedala g. ker sem tudi imela neredne cikluse. Ne še obupat.
Tudi zdaj v drugi nosečnosti imam PDP po menstruaciji 04. oktobra, po ultrazvoku pa je otrok vedno mlajši in je PDP nekje med 18. in 22. oktobrom.

Upam, da se tvoja zgodbica dobro odvije.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Mene pa je...
11.9.2006 8:54:15   
Anonimen
muki1 - globoko upam, da se to zgodi tudi meni.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?