Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PLAČILO ZA SPREMLJEVALCA NA PEDIATRIČNI K... 6.9.2006 14:46:06
|
|
|
|
*goldfish*
|
Sem sveža s temi podatki Sva z malim včeraj prišla iz bolnišnice v Murski Soboti. Pri nas v bolnici stane noč z otrokom 5.000 brez hrane in z hrano 10.000. Malo vrtoglave cene, če povzamem besede med. sestre, ki mi je zabrusila, da sem v bolnici sama odgovorna za otroka in ne one. Ker malega spremljam. Zdaj če nezgodno zavarovanje to krije, ne vem, vem pa da krije otrokovo nadstandardno zavarovanje, da potem ima spremljevalec zanj zastonj bivanje.
|
|
|
|
RE: PLAČILO ZA SPREMLJEVALCA NA PEDIATRIČNI K... 6.9.2006 14:54:14
|
|
|
|
darjatimci
|
Če sprašuješ za Ped. kl. v Ljubljani tam ni nezgodnega oddelka.Otroci s poškodbami ležijo na Otroški krg. KC.Tistih 5000SIT pa je cena samo za ležalnik pri otroku.Jaz pri zavarovanju tega ne vključujem,seveda je pa to pač odločitev vsakega posebej.
|
|
|
|
RE: PLAČILO ZA SPREMLJEVALCA NA PEDIATRIČNI K... 6.9.2006 16:23:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pazi, pri nezgodnem zavarovanju imaš povračilo bivanja z otrokom v bolnišnici v primeru NEZGODE, za bolezni to ne šteje. Za bolezni (in nezgode, se mi zdi) se lahko zavaruješ nadstandardno pri Adriaticu, če si tam zavarovana, če si pa pri Vzajemni, pa moraš zavarovati otroka nadstandardno. Za Triglav pa ne vem, kako imajo zrihtano. o sem jahz ravno pred dnevi okoli spraševala.
|
|
|
|
RE: PLAČILO ZA SPREMLJEVALCA NA PEDIATRIČNI K... 6.9.2006 17:43:44
|
|
|
|
rozi81
|
Evo, včeraj sva prišli domov sicer iz infektološke v Ljubljani in smo plačali za eno noč, zajterk in kosilo 7000 sit. Katastrolne cene če pogledaš kaj ti nudijo. Za tak denar dobiš že kakšen aranžma v Grčiji al pa kje drge in to za 14 dni. Ne pa k v arestu pa 30 stopinj v sobi z otrokom ki je notri zaradi temperature, da o hrani sploh ne govorim. s tem da kosila sploh naročila nism pa sm ga kljub temu dobila in plačala. Sej osebje je ok, sam prostori pa.... pomojm so zapori lepš zrihtani. lps
|
|
RE: PLAČILO ZA SPREMLJEVALCA NA PEDIATRIČNI K... 7.9.2006 8:19:45
|
|
|
|
mily
|
uh uh so pa res nore cene. Pri nas v Trbovljah je res ceneje, čeprav zdele tuhtam točno ceno, pa mi je že iz glave ušla. Mislim da sem dve leti nazaj doplačala okoli 3.000 sit na dan z vsemi obroki in posteljo.
|
|
RE: PLAČILO ZA SPREMLJEVALCA NA PEDIATRIČNI K... 7.9.2006 8:24:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Našla sem cene za Celje: za polni penzion 4.000,00 sit za pol penzion (nočitev z večerjo in zajtrkom) 3.300,00 sit za nočitev z večerjo 2.900,00 sit za nočitev z zajtrkom 2.500,00 sit
|
|
|
|
RE: PLAČILO ZA SPREMLJEVALCA NA PEDIATRIČNI K... 7.9.2006 9:06:11
|
|
|
|
darjatimci
|
Zanim me zaradi nezgodnega zavarovanja - ali se splača vključiti še to ali ne.... . Moje mnenje je,da se tega ne izplača.Zakaj? Zato ,ker naše Otroške bolnice in njihovi oddelki,nudijo takorekoč premalo ali nič, imajo pa tudi premalo prostora,tako da staršem ne morejo ponuditi tistega do česar bi bili upravičeni.Pa ne se tolažit,da bo na Novi Ped. kl. kaj bolje,saj že zdaj krčijo prostore.
|
|
|
|
RE: PLAČILO ZA SPREMLJEVALCA NA PEDIATRIČNI K... 7.9.2006 14:58:07
|
|
|
|
elizabeta p
|
Midva sva bila s tamalim na Nevrološki kliniki na Ulici stare pravde v Ljubljani od26.8 do 31.8. in sem bila jaz tam z njim brezplačno. Samo hrane pač nisem imela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Kaj sodi poleg?sreckicaKatero fantovsko ime sodi k imenu Zarja?Lan (
44%)
Jaka (
33%)
Jošt (
23%)
Število vseh glasov: 208Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!