|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   6 teden
6.9.2006 12:14:06   
Anonimen
Pozdravljene!
Ker se meni dogaja v prvo, mi bodo vasi nasveti prav prisli.
ZM je bila 21/7/06. Na UV se je videla GV 8mm. Ginekolog je rekel da izgleda vse perfektno, in da boljse trenutno ne bi moglo biti. Pa me je zdaj zmedla prijateljica, da je v 6 tednu ze videla srcka, meni pa moj g. ni nic omenil, da se kaj ze vidi.
Ali je moj strah upravicen? Mislim, da ce bi bilo kaj narobe, bi mi ze on povedal sam....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 6 teden
6.9.2006 12:24:35   
emaa
Poslušaj svojega G, zato pa ne naročajo tako zgodaj, ker se srček malokrat vidi tako zgodaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2006 13:00:16   
MAM05
Če se še prav spomnim, srček začne biti 45 dan od zadnje M, tako, da imaš še čas, jaz sem jo imela 19.11 in srček malo pred novim letom na pregledu še ni bil, prvi teden januarja pa že in zdaj imam že več kot leto staro piiikkkiicooo.Srečno nosečka

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2006 13:22:53   
Mokka
Hvala obeeema. po teh dveh pisemcih sem ze maloo pomirjena in se veseliiim. Moji strahovi so tliko vecji, ker se je aprila prva user posted image koncala s SS user posted image . Na zgodnji pregled, v 6 tednu, pa nisem sla zaradi firbca, ampak je tako ginekolog sam rekel, saj me spremlja zaradi jemanja klomifena.
Tudi vsem ostali noseckam zelim vseee lepooo !

(odgovor članu MAM05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?