|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAČKE....6.DAN(Š)
6.9.2006 22:04:57   
BlankaT
Joj Barbs, jaz pa sem mislila, da sem samo jaz zabluzila s pirom. Me je ati vprašal, če bom kaj pila in ker sem zadnje čase kr nekaj pira spila (zaradi mleka user posted image ), sem mu veselo rekla, ja saj veš kaj pijem in potem ko sem zvrnila pol kozarca, mi je kr minlo, ko sem se spomnila, da ne smem nič alkohola user posted image  in to je bil moj greh user posted image .  Drugače pa sem jaz danes jedla
Z: hruške
K: riž, od včerajšnje rižote (včeraj sem jedla ven meso, danes pa riž user posted image )
V: fižola

Ampak jaz premalo pijem vode, pa mislim, da preveč kave 4-5 na dan. Pa kaj če kr nekaj iščem in potem si skuham kavo, saj navadno kr nescaffe brez vsega user posted image .

Jutri pa testenine user posted image user posted image , moja najljubša jed.  Ja AKŠ  v petek pa na vago, me je kr malo groza, čeprav mi pravijo, da se mi vidi, da sem nekaj dol vzela user posted image ,bomo v petek vidle.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.9.2006 7:31:42   
Suzi*
Popravek včerajšnje večerje...namesto krompirja je bla taka fina rižota z gobicami in zelena solata. njammmiii

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.9.2006 7:35:37   
katis
No jaz sem morala tudi jedilnik mal okrog obrnit:

K: gobova juha, riž z zelenjavo ter pradižnikova solata
M: user posted image user posted image  še par žlic riža z zelenjavo, ki je ostal od kosila + 1 jabolko
V: pomfrit iz pečice + radič s krompirjem

In potem, ko sem prišla iz službe, ko sem bila tako vesela,  da mi je pokazala vaga najmanj v zadnjih treh letih, sem seveda morala popoldan še tisto 'malico' pospravit. Po tisti stari metodi - je premal za večerjo, pa škoda vržt stran. user posted image  In itak, da mi je potem zvečer spet vaga ful poskočila. Ker jaz tdim, da mene še celo slaba vest redi in evo. Itak... Grrrr sem jezna nase. Se moram mal v rit nabrcat! No, pa da ne bom ravno jamrala....

...grem še na 7.dan pogledat... user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?