Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Telovadba za 2. letnika - LJ. 4.9.2006 14:02:09
|
|
|
|
Mašinka
|
Ojla, poglej na spletno stran ŠD TRIUMF http://www.triumf.si/?p=malcki Mi smo hodili lani in je bilo ful zabavno. Gre v bistvu za različne poligone, kjer se otroci zdivjajo in hkrati razvijajo svoje motorične sposobnosti. Poleg različnih rekvizitov imajo tudi plezalno steno, ki je prilagojena prav malčkom od 1. leta naprej. Ta je bila našemu sončku najbolj všeč. Letošnja skupina (2-3 leta) bo imela poleg telovadbe (1x tedensko) tudi možnost vključitve v plavalni tečaj (1x na 14 dni). Cena za celoletno telovadbo je 30.000 SIT, za plavalni tečaj pa 23.000 SIT (za 10x) . Se mi zdi kar ugodno, glede na ostalo ponudbo. Pozdravček, Mašinka
|
|
|
|
RE: Telovadba za 2. letnika - LJ. 4.9.2006 14:08:25
|
|
|
|
Naja31
|
Mašinka, a lahko prosim napišeš kje v LJ se izvaja ta telovadba za malčke? Sem pogledala njihovo spletno stran, ampak tega nisem nikjer zasledila. Hvala. Lp, Naja
|
|
|
|
RE: Telovadba za 2. letnika - LJ. 4.9.2006 14:32:27
|
|
|
|
Mašinka
|
Ojla, vadba je na OŠ Trnovo ob četrtkih od 16:30 do 17:30. Začne se 21.09. in traja do konca maja (tako je bilo vsaj lani). Pozdravček, Mašinka
|
|
|
|
RE: Telovadba za 2. letnika - LJ. 4.9.2006 17:02:38
|
|
|
|
Una
|
Jst sm pa tale link našla na netu: http://www.g-rega.si/index.asp Mogoče ti bo kej pomagal.
|
|
RE: Telovadba za 2. letnika - LJ. 11.9.2006 14:47:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Zavod G-rega je za moje pojme kar drag. telovadba za malčke je 55.000 sit, gibalna abeceda (telovadba za otroke od 3. leta naprej) pa kar 83.000 sit. Lp, N
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?