Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
concord trimax za 28 jurjev 4.9.2006 12:14:43
|
|
|
|
KIRA
|
za vse, ki vas zanima - v Sparu bo spet akcija avtosedežev: (se opravičujem, ker je tema podvojena, ampak je za vse tri starostne skupine..) Concord Trimax, skupina I, II, ter III, potekala bo od 6.9. - 19.9. 2006. redna cena je 35.990,00 SIT AKCIJSKA CENA (z darilnim bonom) pa 28.990,00 SIT Opis sedeža: - za otroke v starosti od 8 mesecev do 12 let (90 - 36 kg, ECE skupina I, II, III) - prevleka je mehko oblazinjena in pralna, 100% bombaž - s pritiskom na ročico se spremeni nagib hrbtnega naslona v polležeči položaj - ko bo vaš otrok prerasel avtosedež, odstranite hrbtni naslon in nprej uporabljajte jahač slika:
< Sporočilo je popravil KIRA -- 4.9.2006 12:21:49 >
|
|
|
|
RE: concord trimax za 28 jurjev 4.9.2006 12:53:55
|
|
|
|
Nej
|
- mi smo kupili istega kot je na sliki za 37.000,00 SIT .
|
|
|
|
RE: concord trimax za 28 jurjev 4.9.2006 13:27:53
|
|
|
|
bini
|
a je bil ta sedež kaj na testih?? se je dobro obnesel??? meni to kar velik pomen, četud pol mal dražji skoz pridem...
|
|
RE: concord trimax za 28 jurjev 4.9.2006 13:35:16
|
|
|
|
KIRA
|
živjio, ti kopiram linke do testov: AMZS ADAC ÖAMTC
|
|
|
|
RE: concord trimax za 28 jurjev 4.9.2006 22:39:08
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Kaj samo jaz ne vidim na teh testih tega sedeža, ali ga res ni?
|
|
RE: concord trimax za 28 jurjev 6.9.2006 20:36:11
|
|
|
|
karin412
|
Tudi jaz sem že gledala, pa ga ni gor. Mene mal to moti, kaj pa če ni v redu. Mi že imamo en tak sedež od Jane Matrix salalom, ki je bil potem ocenjen na - (nezadovoljivo).
|
|
|
|
RE: concord trimax za 28 jurjev 6.9.2006 21:01:18
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Eh, slabo, slabo... Sem že zadnjič nekje zasledila, da je bolj slab, kar se tiče varnosti.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?