digi
|
Joj joj.... Mislim, da murm tud jaz malo bolj opisat mojo situacijo, da ne boste mislile, da se pritužujem, kljub temu, da imam tako zlate starše .... Pri 15 letih, ko sem šla v SŠ so nehali skrbeti za mene, pri 19 oz. tik pred tem me je mati vrgla ven in mi rekla naj grem kar delat (bila sem namreč namenjena na šiht- delam pa že od svojega 16 leta), da bom vedla kako se dnar služi in ob tem moram omeniti, da je moja mati stara 41. let in ima jutri svoj prvi delovni dan.... Oče je alkič in to takšen, da je po 10-ih letih "abstinence" ugotovil, da bi pa on še vseeno mal žungal, star pa je 62 let. Mislim halo?! Imam tri mlajše sestre, ki so vse v SŠ.... In sedaj si predstavljalte mojo mater, ki me je vedno imela samo za svojo največjo napako, ker me je pač imela pri 17-ih, kako plazi za mano in igra full skrbno mamico. za bruhat. In kot že rečeno, nekaj se hoče na veliko pogovarjat, potem pa po vasi trobi okrog kak pa kaj. Doma sem samo zato, ker pač ni bilo sedaj na vidiku drugega STANOVANJA IN IMAJO FULL VELIKO BAJTO, KI SICER PROPADA. zATO SEM SE ODLOČILA, da vsaj za nekaj cajta pridem domov. JAsno sem povedala, da bom pač uredila zgornji štok, kar pomeni vse in da je to to.... in seveda da dam za stroške, ampak da nočem da mi kdo hodi za ritjo, me nadzoruje ali se za mojim hrbtom pogovarja o meni oziroma moji družini.... In vsi so se valda strinjali.... Prvi dan. NAslednji dan pa se je že začelo... JA si dobila pošto s CSD- mislim čakala je, da odprem, da bi videla kolk dnara dobim za paket- valda ji nisem pokazala. Pa potem ja kam greš? PA to ne moreš tak naredit.... Joj pa ne delaj tolko, da ne bo z mojim vnukom kaj anrobe.... da bi mi pa prišla pomagat, ko sem bila že skoraj čist na koncu z močmi, ko sem tapete trgala s stene pa šmirglala itd. to pa ji ni prišlo na pamet.... Oh, sedaj sem si dala malo duška.... Malo sem frustracije sprostila .... Nič to je to. Sedaj vidite, da je včasih bolje, da se nihče ne vtika.... Ja pa prej, ko nismo živeli tu je bilo vedno, da naj pridem, amapk samo takrat, ko je bilo kaj treba. joj bi ti seko peljala tja pa tja... pa to pa to. Čeprav je bila cele dneve doma in v luft gledala..... Joj jeza. Murm se pomirit, ker drugače se ne bom mogla zadržat, ko bo spet za mano ... Ne saj ne. Nočem se spuščat sploh v pogovor več... Nič ne se sekirat in uživajte s svojimi družinicami, familijo (tako kot jaz imenujem ta del moje "družine" pa puste naj se ukvarja s čem oziroma kom drugim ali ap makar z vami, samo ušesa si zamašite .... Nič pa pa Grem štrihat he he