Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko nas pričakuje 3. otročička??? 26.7.2004 11:12:00
|
|
|
|
tiha
|
Hja, eni pač skrbimo za slovensko povprečje :);)
|
|
|
|
Koliko nas pričakuje 3. otročička??? 26.7.2004 11:17:38
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo:ČESTITAM,ČESTITAM!!!!!!!jaz sem za to za tri je lepo število kajne????'moji so že veliki 25,21,15 potem pa konec......9nebesa9nebesa:roza::modri::roza::rozica::morje::morje::morje:
|
|
|
|
Koliko nas pričakuje 3. otročička??? 26.7.2004 12:11:12
|
|
|
|
tamala
|
;)Mi sicer pričakujemo dec. drugega (prvi 3,5), ampak tretji bo tudi enkrat na vrsti:)- D, 18t
|
|
|
|
Koliko nas pričakuje 3. otročička??? 26.7.2004 12:31:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ti si pa hitro poskrbela za tri skoraj enga za drugim!!bravo dobra si malo razlike v letih.mi imamo tudi polno hišo moji odrasli otroci ki niti ne pomislijo da bi zapustili gnezdo,pa vnuček pa trije kužki pa tri muce ena rdeča ribica sedaj pa hočejo prinesti domov še kanarčka pa sem rekla dost mam,saj vem da bom spet jaz pucala in hranla .Lepo se imejte ti in tvoja družinica pozdravčke od velike familije:bravo:9nebesa:duda:
|
|
|
|
Koliko nas pričakuje 3. otročička??? 26.7.2004 12:52:46
|
|
|
|
tiha
|
Uf, Neva tudi jaz bi imela toliko živali, samo zaenkrat še bolj racionalno razmišljam - kdo jih bo hranil in vodil na sprehode, ko bomo mi na dopustu?? Ker avtobusa pa tudi zaenkrat še ne mislimo kupiti:hudicek:. Se mi pa po eni strani moj možek kar malo smili, ker že načrtuje, kako naj preuredi podstrešje naše hiše, da si bova midva gor naredila spalnico in kopalnico, ker imamo v hiši zaenkrat "le" tri spalnice.8)8) Uff, pa kako bomo tri avtosedeže spravili v avto...(še dobro, da je naš avto velik, da bomo lahko imeli voziček na tri kolesa)... Ja, punce, zgleda da nas je kar nekaj, ni kaj....
|
|
|
|
Koliko nas pričakuje 3. otročička??? 26.7.2004 14:59:07
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
:((ja zato pa bolj poredko gremo na dopust zmeraj se zorganiziramo tako da en ostane doma da skrbi za živali in bajto saj veš dandanes prazno bajto pustit prazno nikoli ne veš če boš dobil vse na svojem mestu kljub psom.Je pa tako da sine noče več z nami mož uživa bolj doma na kavču me ,obe hčere in vnuček in jaz pa gremo uživat...:morje::morje: na že spet ta moja me je odjavila pozdrav od neve6.
|
|
|
|
Koliko nas pričakuje 3. otročička??? 26.7.2004 15:11:04
|
|
|
|
tiha
|
:bravo::bravo: Vem, kako je bajto pustit, ja. Smo po dveh tednih prišli z dopusta, je bil vrt zaraščen kot da ga dva mesca ne bi noben pokosil (mož je takoj naslednje jutro po vrnitvi že dirkal naokrog s kosilnico).
|
|
|
|
Koliko nas pričakuje 3. otročička??? 26.7.2004 16:19:59
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
:bravo:tvoj je vsaj dirkal in pokosil mojga pa še čakam kar naprej izgovori je prevroče sem pozabil gorivo dans imamo obiske itd.:((:((maš pridkanega moža ni kaj pozdrav iz savane čakam da se prikaže kakšen:sloncek:
|
|
|
|
Koliko nas pričakuje 3. otročička??? 26.7.2004 16:27:43
|
|
|
|
Anonimen
|
aj že spet sem se v imenu katje upisala se opravičujem bom svoj kompjuter kupila pa bo mir.:zmeden::zmeden::((
|
|
|
|
Koliko nas pričakuje 3. otročička??? 26.7.2004 22:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj! Že nekaj dni nisem pokukala na RR-in evo! Tema zame! Imamo skoraj 8 let starega Davida, 4 leta staro Evo, čez dva meseca pa se jima bo pridružil bratec!9nebesa Živalim se še za enkrat izogibam, ker bi vse obviselo na mojih ramah (mimogrede-že seaj s skrajnimi napori vzdržujem znosno stanje v našem domeku:)- ), česar pa si za enkrat ne želim. Raje si ukradem še kakšen trenutek čisto zase in kakšen trenutek čisto za naju z ljubim. Kot otrok pa sem vlačila domov vse kar je lezlo in hodilo po štirih, tako da si kar mislim, kaj me še čaka :((:((:(( Ja, mimogrede-želim si štiri otročke-že od malih nog. Energije je veliko, edino leta me lovijo, tako da bomo videli... Pa pa in lep pozdravček vsem!:sloncek::sloncek::sloncek: Nojči, 30 4/7
|
|
|
|
Koliko nas pričakuje 3. otročička??? 27.7.2004 8:21:18
|
|
|
|
*maja
|
No ja, pri nas smo trenutno v akciji za tretjega :duda:, samo se še ni nič prijelo (res pa da smo šele začeli). Doma pa že imamo eno triinpol letnico in devetmesečnika, tako da je kar veselo. Upam, da kaj kmalu poročam o :modri: ali :roza:. LP :sloncek:
|
|
|
|
Koliko nas pričakuje 3. otročička??? 27.7.2004 17:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo:Dekleta če boste delale še tako naprej s polno paro Slovenci ne bojo izumrli,statistika se bo morala spremenit saj kar naprej jamrajo da se rojeva premalo otrok........:((:)-
|
|
|
|
Koliko nas pričakuje 3. otročička??? 27.7.2004 23:06:43
|
|
|
|
Lara 1
|
:bravo:Pozdravljene, punce! Tudi mi pričakujemo v začetku oktobra 3. člana! Dma imamo že Urško(14 let) in Gregorja (11 let), zdaj smo v pričakovanju še enega fantka, ki sta mu brat in sestra že določila ime Rok. Kljub veliki razliki v letih se bratca oba zelo veselita. Mislim, da nas je kar nekaj, ki pričakujemo 3. otroka, žal pa je še vedno preveč tistih, ki bi lahko imeli več kot enega otroka, pa se zaradi lastnih interesov zato več ne odločijo.Edinci so za marsikaj prikrajšani! Zato punce- me smo zakon!:sloncek:
|
|
|
|
Koliko nas pričakuje 3. otročička??? 28.7.2004 8:30:04
|
|
|
|
tiha
|
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
|
|
|
|
Koliko nas pričakuje 3. otročička??? 31.7.2004 13:57:01
|
|
|
|
mala maja
|
no pa se še jaz pofočkam. Doma imamo 7 in 3 letnika oba fantka, v začetku marca pričakujemo še enega buhteljčka. Upam da nam bo zneslo, ker sta že tadva taka razgrajača da jih komej lovimo. O želji po punčki pa bom tiho, ker ponavadi dobim podnos ravno nasprotno. No vsekakor kar bo bo samo da bo zdrav. Komej čakam NS da izvem če je vse uredu in da bovem vsem okoli sebe ker smo tega otročička res vsi veseli. :)-:)-:)- Irena midve sva pa na istem ,samo da smo mi marca kupili nov avto, sicer karavana, vendar je sigurno premajhen za tri otroke:(:(:(:( Tako sem pritišala majhen avto in nisem poslušala možeka ,da mogoče bi si pa vseeno lahko privoščili malo večji avto ko že kupujemo. Upam da bova res zadeli na lotu, da bova avtobus kupili:bravo::bravo::bravo: No vsekakor vidim da nisem edina ki se v današnjih časih spuščam v veliko družino.:bravo::bravo::bravo: vsem in čimveč veselja z vašimi pikci. LP mala maja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?