Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko dni je "normalno" da ima vro... 2.9.2006 19:50:43
|
|
|
|
Urška*
|
Ojla! Žan je v četrtek popoldan dobil vročino(38.8°C). Smo šli v petek k zdravniku, pa je zdravnica (nadomestna) rekla da ima rahlo vnete ušesa, vneto grlo ter nahod. Dobili smo Amoksiklav. Povedala sem ji tudi, da je imel njegov oče angino pred kratkim. Ni reagirala nič na to. Zdaj pa me zanima, kako dolgo je še ok da ima vročino, ker mu še do danes ni vročina čisto padla. Ko mu dam svečko, je ok, ko pa popusti pa spet vročina. Svečko pa mu lahko dajem samo na 6 ur. Se mi ful smili. Aja, vročina naraste tudi na 39,5 °C, merjeno v ritki. Ima prvič tako visoko vročino. Sprašujem zato, ker zdravnica ni rekla nič konkretnega, pa še zelo nesramna in tečna je bila.
< Sporočilo je popravil Urška* -- 2.9.2006 19:55:25 >
|
|
RE: Koliko dni je "normalno" da ima... 2.9.2006 20:15:06
|
|
|
|
Marina 1
|
Pozdravljena. Glej tudi mi smo bili v ponedeljek pri pediatru,ker sta oba sinka Žan in Miha zbolela in diagnoza je bila pri obema enaka-vnetje uhic in grla ter gnojni izcedek iz noska.Tudi moja dva sta oba dobila antibiotik Amoksiklav.Ta starejši sin Žan je bil že v torek skoraj čisto ok in popolnoma brez vročine.Miha je pa včeraj bil vredu in smo popoldan šli ven za 2 urci.Prau tako danes dopoldan in glej popoldan ko se je zbudil zopet vročina v ritki 38/9 kar pomeni da je realna 38/4.No voltarena mu nisem dala sem ga pa do sedaj preden je šel spat dva krat skopala in sem mu sedaj dala svečko.Sem klicala v Vošnjakovo in povedala kako je na stvari in mi je rekla da smo še zgleda staknili zraven kako virozo in da če do ponedeljka nebo bolše da naj gremo nazaj k pedistrinji da otroku vzame kri. Naj pa te potolažim da tudi moja dva kdaj pošteno zbolita temperatura traja tudi do 6 ali 7 dni,tako da mislim da še počakaj in zbijaj vročino,če pa v ponedeljek nebo vredu pa se le pojdita pokazat.Upam da sem ti kako pomagala? LP Marina
< Sporočilo je popravil Marina 1 -- 2.9.2006 20:19:22 >
|
|
|
|
RE: Koliko dni je "normalno" da ima... 2.9.2006 20:38:44
|
|
|
|
Urška*
|
Marina, hvala za odgovor. Res sem malo "panična", saj kot sem že omenila, tako visoke vročine še res ni imel. Pa me je malo vrglo iz tira. Si me pa malo pomirila, hvala ti! No, srčno upam, da bo kmalu ok. Joj, pol pa sledi še uvajanje v vrtec, prav pestro imamo. Tudi vam želim, da se čimprej pozdravite.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?