|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gibi otroka
1.9.2006 21:47:59   
danaja1
Pozdravljene!

Punce nekaj me skrbi. Danes imam 28. tednov nosečnosti in me skrbi ker se dojenček ne premika veliko. Sploh nimam več tipičnih brcik, ampak tu in tam vidim kako se trebuh premika. Skrbi pa me ker tudi to ni tako pogosto. Brala sem če v 28. tednu mineta 2 uri in mama ni začutila 10 dojenčkovih premikov, da je nekaj narobe. Kaj mislite vi in koliko čutite dojenčka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gibi otroka
1.9.2006 22:51:38   
krfjolca
Dokler dojenčka čutiš, je vse v redu. Ne obremenjuj se z gledanjem na uro, na koliko minut se mali premakne. V teh tednih je normalno, da se poveča količina vode, zato otročka ni več toliko čutiti. Če boš pobrskala po forumih, boš ugotovila, da večina nosečnic to doživlja enako. Brce niso več intenzivne, gibi so pa podobni "valovanju" po trebuhu. Dojenček ima vedno manj prostora, zato čutiš drugače.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2006 12:13:04   
Clody
Ne skrbi!
Sestra je v istem tednu nosečnosti koti ti zagala paniko zaradi nepremikanja in šibala k ginekologu. Kar naenkrat je trdila da komaj čuti otročka, skoraj nič.
Jo je pomiru, da je to normalno kot je povedala že krfjolca. Je pa tud res, da nekatere ženske čutijo otroka bolj intenzivno kot druge.

Zato kr brez skrbi!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2006 20:05:02   
tralala
Zaskrbljujoče je 10 gibov v enem dnevu in ne v 2 urah. Vsaj tako sem jaz prebrala. Te pa razumem.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2006 10:22:35   
Naja30
tralala, zakaj je 10 gibov zaskrbljujoče? Na koncu ti G reče, da moraš vsaj 10 gibov na dan prešteti in je to čisto ok.
danaja1, ne skrbi. Tudi meni se dogaja, da je user posted image  par dni bolj miren, potem pa se raztelovadi za vse dni za nazaj. Važno je, da ga čutiš. Nekatere sploh ne čutijo brc, ampak le premikanje in kobacanje in to vso nosečnost.

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
4.9.2006 10:26:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2006 10:30:25   
danaja1
Punce hvala!!!!!!!!!!!! Moja pikica se zdaj mogoče malo bolj premika, če sem jaz aktivna ga ne čutim, ko pa se uležem pa trebušček začne valovati.user posted image user posted image user posted image
Hvala vam za tolažbo!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2006 15:48:16   
Lara28
No vidiš! Kar brez skrbi. Je pa res to o povečanju plodovnice v tem času in zato manj občuteni gibi. Tudi sama sem bila vsa panična na Uzju pri približno teh tednih, pa je bilo vse ok. Sam je bil malo bolj miren tisti dan. Zadnje 4 tedne pa moraš štet gibe (najmanj 10 dnevno). Takrat je to bolj pomembno. Meni so zaradi premalo gibov v 38 tednu  ugotovili, da je v otroček stiski, ker ni imel dovolj kisika in so mi sprožili porod. Na koncu je bilo vse ok!
Čim lepšo in mirno nosečnost ti želim!

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......